🐈 Mačka hrana - popis hrane za kućne ljubimce

Ocjena mačjeg vunenog mljevenja

Mačke, poput ljudi, trebaju punu uravnoteženu prehranu. Posebna hrana za mačje kose hrani tijelo kućnog ljubimca s bitnim elementima. Ako životinja ne dobije odgovarajuću količinu vitamina, vuna će postati mutna, stalno će se popeti. Razmislite o najboljim hranilicama koje mačju kosu čine glatkom, svilenkastom i sjajnom.

sadržaj

 • Kakvi su vitamine za mačke potrebne za vunu?
 • Vunena hrana, za mačiće
  • 1. izbor s tonom "Zdrava koža i vuna"
  • Bozita Feline Funktion Kitten suha hrana
 • Hrana za kapanje vune
  • 1st Choice Adult Healthy Skin & Coat suhu hranu
  • Brit Care Cat Sunny Lijepa suha suha hrana
 • Hrana za uklanjanje vune iz želuca
  • Eukanuba Adult Hairball Piletina
  • Monge mačka kose
  • Royal Canin Intense Hairball 34

Kakvi su vitamine za mačke potrebne za vunu?

Najvažniji element za zdravu kaput je biotin. Tvar je proizvedena kao rezultat interakcije vitamina B s aminokiselinama. Biotin je uključen u metaboličke procese koji se odvijaju u slojevima kože, mišićnog tkiva. Tijekom takvih metaboličkih mehanizama, žarulje od mačjeg krzna dobivaju prehranu i dovoljno kisika.

Eukanuba

Nedostatak vitamina B trenutačno utječe na stanje životinjskog kaputa.

Za pokrivanje s pahuljicama također su potrebne sljedeće tvari:

 • Vitamin A,
 • Vitamin E,
 • Omega-6 aminokiseline, Omega-3,
 • kalcij,
 • cink,
 • fosfor
 • taurin,
 • Željezo.

Naravno, mačje tijelo treba druge tvari, poput vitamina C, magnezija, natrija. Ali upravo su navedeni elementi snažno utjecali na kaput i stanje kože.

Vunena hrana, za mačiće

Trbuh malog mačića vrlo je osjetljiv. Dijete još nije formiralo imunitet i zahtijeva posebnu, lako probavljivu hranu. Proizvođači nude hranu dizajniranu posebno za mačiće i sadrži tvari koje pozitivno utječu na vunu.

© shutterstock

1. izbor s tonom "Zdrava koža i vuna"

1. izbor je stvorio konzerviranu hranu za zdravu mačkastu kosu. Mliječna salata od tune, bogata omega kiselina, sadrži sve što vam je potrebno za zdravlje pahuljastog djeteta.

Konzervirana hrana pogodna za dnevnu hranu preporučuje se kombinirati sa suhom hranom.

Bozita Feline Funktion Kitten suha hrana

Suhe hrane s piletinom, lososom i svinjetinom također su namijenjene mačići i preporučuje se za trudne mačke. Sadrži uravnotežen set vitamina i obogaćen je aminokiselinama koje su korisne za kosu za kućne ljubimce. Možete hraniti svog ljubimca s ovom delicija od 4 tjedna starosti.

Hrana za kapanje vune

Prokletstvo je prirodni proces kod mačaka. No, događa se da se vuna počela naglo penjati, a na tijelu mačke počela sam gledati kroz ćelavost. U takvim slučajevima, tijelo "pahuljasti prijatelj" u potrebi za poboljšanom prehranom.

1st Choice Adult Healthy Skin & Coat suhu hranu

Zasićeni vitaminima mačja hrana iz gubitka kose dizajnirana je za sve uzraste, u rasponu od 8 mjeseci, Proizvod je napravljen od lososa i sadrži povećanu količinu Omega 3 – 6 – 9 masnih kiselina potrebnih za hranjenje kože i kaputa. Uz redovno hranjenje, rezultati postaju vidljivi nakon nekoliko tjedana.

Brit Care Cat Sunny Lijepa suha suha hrana

Ako imate odraslu osobu, dugu kosu, ovaj hranjenje od piletine, lososa i mesa bit će sjajno rješenje.

Ravnopravna hrana za suhu kaju Brit Carea također sadrži ekstrakte morske ptice, koji imaju protuupalno svojstvo, posebno za održavanje urinarnog sustava mačaka. Proizvod je obogaćen cinkom, taurinom i vitaminom B.

© shutterstock

Hrana za uklanjanje vune iz želuca

Mačke poznati čistači. Oni se svakodnevno lizati. No, na grubom mačkome jeziku ostaje puno vune, a dolazi u trbuh. Zbog akumuliranja u probavnim organima, vlasi su zapetljani, začepljuju crijevni lumen.Ovo je ispunjeno s najnepovoljnijim posljedicama.

Postoje posebne namirnice koje doprinose uklanjanju vunenih grudica iz trbuha.

Eukanuba Adult Hairball Piletina

Mačka hrana je jedan od najboljih za uzgoj vune. Uz komponente koje uklanjaju grudice iz probavnog sustava, proizvod sadrži elemente za održavanje vida, zdravlje bubrega, jačanje mišića kućnog ljubimca. Hrana ima sve što vam je potrebno za dnevnu hranu, tako da je prikladna za dnevnu hranu.

Monge mačka kose

Hrana sadrži punu uravnoteženu prehranu i omogućuje lagano uklanjanje dlačica iz crijeva. Glavni sastojak je piletina. Proizvod je obogaćen tokoferolom, L-karnitinom, vitaminima B, aminokiselinama i korisnim mastima.

Royal Canin Intense Hairball 34

Još jedna visoko kvalitetna hrana za proizvodnju vune s ekstraktom biljaka, Zahvaljujući ovoj prehrani, grinje će se izlučiti iz crijeva na prirodan način, bez uzrokovanja povraćanja i probavnih problema kod kućnog ljubimca.
Svi gore navedeni proizvodi mogu se kupiti u trgovinama za kućne ljubimce. Odabirom odgovarajuće hrane za svog kućnog ljubimca i brigu o njegovom zdravlju značajno produžite vrijeme koje možete provesti zajedno.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: