🐈 Natures Table mačka hrana - pregled sastav i recenzije

Natures stolna mačja hrana

Pokušao sve, ali nije pronašao prikladnu hranu? Postoji rješenje! Natures stolni mačje hrane! Sastoji se od onoga što jedemo – taj se izraz odnosi ne samo na ljude, već i na mačke. Proizvođači hrane pokušavaju uštedjeti što je više moguće dodavanjem sastojaka čija kvaliteta ostavlja mnogo želje.

Razuman vlasnik će pažljivo odabrati dijetu za svog kućnog ljubimca i tražit će hranu s najboljim sastavom i dobrim preporukama od veterinara kako ne bi naštetila mačiću. Ali kome povjeriti toliko proizvođača? Mislimo da nitko od vlasnika neće htjeti eksperimentirati s prehranom svog malog prijatelja.

U ovom članku ćemo s vama razgovarati o prirodi, prilično novoj mačjoj hrani i proučavanju mišljenja o ovoj uravnoteženoj prehrani.

Više o feedu

Pogledamo drugu stranu kovanice. Na vrhu paketa nalaze se slike sa svim sastojcima koji se koriste za stvaranje feeda. Suncokret su male i riblje ulje za zdravu i sjajnu kožu. Prirodno povrće za zdravu probavu.

Naravno, piletina, kao izvor prirodnih proteina – jedan od najvažnijih hranjivih tvari u prehrani.Stoga, prehrana stola u prirodi ima tako visok sadržaj bjelančevina: 41% u suhoj mačjoj hrani, 27% u suhoj pasji i 9% u vlažnoj mačjoj hrani.

Mokri obroci su podijeljeni u 4 ukusa: piletina, govedina, puretina, losos.

Suhi obroci se dijele po težini (pakira 190 i 650 grama) i u 3 ukusa: piletina, purica i lososa.

usporedba

Pogledajmo sastav Organix hrane – dehidrirani piletina 12%, patka 4%, 4% lososa, dehidrirana riba kao izvor životinjskih bjelančevina. Ukupno, sastojci mesa sadrže nešto više od 20%. Drugo mjesto je kukuruz, koji je zasićen aminokiselinama i sadrži oko 10% biljnog proteina. Riža i ječam slijede kukuruz. Pileća i lososna mast su izvori masnih kiselina.

Organix ima prilično nisku cijenu, dobar sadržaj vitamina i minerala. Međutim, sastav vjerojatno koristi mesne nusproizvode i značajan dio proteina – povrća. Nije navedeno i upotrijebljeno konzervans, antioksidans.

Trošak takvog hrane za 410 grama je oko 110 rubalja.

Važno je znati:

  • ispravna hrana za neuteriziranu mačku
  • ispravna hrana za steriliziranu mačku

Recenzije mačja hrana Natures Table

Recenzije mačke hrane Natures stol uglavnom pozitivan, kućni ljubimci i njihovi vlasnici odobravaju nove korisne dozvole.

Alexander: "U supermarketu u odjelu za kućne ljubimce vidio sam neobične pakete prehrambene ploče, postalo je znatiželjno što je to. Uzeo sam torbicu za losos, standardnu ​​težinu je 85 grama, cijena je 38 rubalja, a ne loša. soje i konzervanse, pokušavam hraniti svoje kućne ljubimce prirodnom i zdravom hranom, unutra sve izgleda vrlo apetitno i mirisno, moj prijatelj brkova bio je zadovoljan hranom, možda ću uzeti još nekoliko pauka.

Marina: "Kad kupujete hranu za moju mačku, volim trgovine za kućne ljubimce, na policama sam došla na mokru hranu ove marke, nikad prije nisam upoznala. za stolom, stolica se vratila u normalu i vuna je prestala proliti.

Sergej: "Kad je zaliha starih namirnica bila gotova, otišao sam napuniti kućno skladište hranom za mačku kao i obično, a neobična ambalaža s tako konciznim i suzdržanim dizajnom povukla mi oči, čitala sam sastav, sve je vrlo pristojno i prirodno.Nadam se da takva prirodna hrana stvarno postoji. Pa, odlučio sam ga probati, kupio sam je. Mačka nije zalutao na zdjelu hrane kao abnormalnu, ali naprotiv, u početku je bila malo oprezna i promatra. No, na drugom paketu s kojim sam jeo s užitkom, progutao sam sve do komada. Općenito, i ja i mačka – svi smo bili zadovoljni. "

Kako kompetentno dati vašu mačku Natures Table feed

Postoje određena pravila za hranjenje kućnih ljubimaca suhom i mokrom hranom, koju treba slijediti. Nekoliko savjeta za poboljšanje unosa hrane za kućne ljubimce:

  1. Bolje je podijeliti veliki paket hrane u dijelove i pohraniti je bez interakcije s zrakom i svjetlom kako bi se spriječilo gorenje masti i vremenske utjecaje arome.
  2. Najbolje je držati suhe začine u čvrsto zatvorenim paketima, bez probijanja na hladnom mjestu. Zahvaljujući tome sva će korisna i okusna svojstva biti sačuvana do maksimuma.
  3. Nakon otvaranja ambalaže vlažne hrane, životinja bi je trebala jesti u jednom danu, a ne više.
  4. Ako želite podučiti svog ljubimca na suhu hranu, granule se mogu namočiti s malo vrućom vodom. To će poboljšati miris delicija u zdjelu i privući mačku na stol.

zaključak

Tablica prirode je dobro uravnotežena, visoko proteinska hrana na bazi proteina po razumnoj cijeni.

Takav sadržaj zdjelice oduševit će kućnog ljubimca svojim različitim ukusima i korisnim svojstvima. Sve prednosti prirode za vašu mačku!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: