🐈 Grumpy Cat - najdragocjenija mačka na svijetu: fotografije, videozapisi, gdje je popularnost

Najtužnija mačka na svijetu – Grumpy Cat: 7 koraka do popularnosti

"Kakva tužna nezadovoljna mačka,

Gnjevno gledanje, kao što je sada zalogaj?

Izvanredna mačka, rođena iz savršeno običnih roditelja, postala je popularna širom svijeta u jednom danu. Kako je ova mačka privukla pozornost milijuna ljudi? Reći ćemo vam o neobičnoj mački koja je postala poznata svima pod imenom "Angry Cat" (Tarde) u ovom članku.

Grmljavica (tužna mačka) – tko je to?

Neobične "lica" mačke (kutovi lica se spuštaju) – to je kongenitalna patologija, koja je također povezana s nekim kongenitalnim problemima životinje. Zbog patuljastog gena, mačka ima neke fiziološke probleme koji nemaju poseban učinak na njegovo postojanje. Neka nespretnost (kod hodanja, zbog problema sa stražnjim nogama), strah od visina i nezadovoljni izraz lica – to je ono što mačka razlikuje od svojih kolega.

Bit će zanimljivo:

  • mačka za pisanje u 10-15 tjedana
  • pravilnu njegu mačića

Kad se mačka rodila, vlasnici su bili vrlo zabrinuti da je mačić bio toliko nesretan, čak su ga odveli i na veterinara. No, veterinar je raspršio svoje sumnje, pazeći da mačka ne pati od bilo kakve depresije.Prema njegovoj pretpostavci, mačka mimikaža mu je prenesena s genima.

Njuška mačke ima tako neuobičajeno nezadovoljavajuće izražavanje da izgleda kao da je uvrijedila cijeli svijet.

Zato je nadimak "Sad Cat" postao njezinim imenom. Što god drugi pokušavaju učiniti, mimikrija nezadovoljne mačke mimike ostaje nepromijenjena. Iako, ako ste zainteresirani, a vi želite vidjeti ljupku mačku vesela, onda pogledajte video ispod, gdje otvara usta da igra. Tamo, njezin je izraz puno zabavniji, možemo reći da se smije.

Mačka s nezadovoljnim licem je vrlo sretna sa životom i zna se zabaviti. Ona zna igrati, vole upuštati se u skrivanje i skrivanje, voli kada se ubodi na trbuhu.

Kako je počela tužna mačka popularnost?

Očaravajuća karijera internetske zvijezde počela je iz nekoliko razloga:

  1. Rođenje neobične mačke s kongenitalnim patologijama, zahvaljujući kojoj je postala popularna. Ispalo je, kao u poznatoj poslovici (ne bi bilo sreće, ali nesreća bi pomogla).
  2. Fotografija mačke. Zanimanje za najsmješnije mačke na svijetu pojavilo se čim se na internetu pojavila fotografija mačka (koja je bila domaćin brata domaćice).Milijuni korisnika svjetskog weba bili su "lancani" na fotografiju ljute mačke, nezadovoljne životom. U početku su mnogi mislili da je to fotografija. Vlasnik mačke nije se sviđao ove optužbe. Požurio je dokazati da mačka postoji objavljivanjem videozapisa na usluzi YouTube. Tada se pojavila u vezi s njomvideo parcele, bez sumnje nije ostavio trag.
  3. Vijesti i snimanje na televiziji. O mačiću je počelo govoriti u mnogim vijestima, videozapise o kojima možete vidjeti na internetu.
  4. Oglašavanje mačje hrane s Grumpy catom.
  5. Popularnost na internetu. Mačka ima svoje stranice u društvenim mrežama, gdje se broj voli svake godine raste. Izaberite smiješno ime za svoju škotsku mačku.
  6. Mačka "Grumpy cat" proglašena je najutjecajnijom na MSNBC-u.
  7. Godine 2013. najdragocjenija mačka dobila je nagrade Webby.

Najtužnija mačka interneta

Postao već poznat na cijelom planetu!

Učinite ono što želite: čak plakati, čak i plesati,

I mačka je još uvijek sjedila, njezine "napuhane obraze"!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: