🐈 Najskuplje pasmine mačaka s fotografijama i imenima

Najskuplje pasmine mačaka

Širom svijeta, postoji nekoliko desetaka rijetkih pasmina mačaka, i elite, čija se cijena mjeri u tisućama dolara, i jeftinija. Svaka od čistokrvnih mačjih pasmina zaslužuje posebnu pažnju i razlikuje se od određene osobine. U svijetu ima mnogo mačjih pasmina s imenima za koje (možda) niste nikad čuli.

Pogledajmo najdragocjenije pasmine mačaka. Gledajući njihove fotografije, ne možete ostati ravnodušni, jer su tako neobični, slatki, graciozni, pahuljasti.

Top 10 najskupljih pasmina mačaka u svijetu

Razmislite o deset najskupljih pasmina mačaka na svijetu i saznajte njihovu približnu cijenu.

10. Ruski plavi

Ova mačka nije samo jedna od najpopularnijih mačaka s kratkom kosom, već zauzima i 10. mjesto u TOP od najskupljih pasmina. Njegova cijena varira od 400 do 2000 dolara. Plava vuna je ono što razlikuje ovu vrstu mačaka od svih ostalih. Njihov karakter je ljubazan i poslušan, ali može pokazati tvrdoglavost i ljubav prema slobodi.

Serengeti

Ova pasmina mačaka je uzgajana u Kaliforniji prelazeći orijentalnu i bengalsku mačku. Ove su mačke čvrsto presavijene, imaju velike uši, duge noge i neobičnu boju (mrlje).To su vrlo elegantne mačke koje posjeduju takve osobine kao što su društvenost, razigranost i mobilnost. Njihov je trošak od 600 do 2000 dolara.

Vidi također: Sve pasmine mačaka s fotografijama i imenima

8. Elf

Jedna od najvećih pasmina mačaka mačaka slična je smanjenoj kopiji tigra. Ova pasmina mačka zove se "igračka tigar". Ova inteligentna, vjerna, društvena mačka koštat će kupca u iznosu od 500 do 3000 dolara.

Bit će zanimljivo:

  • top 10 pametnih mačaka;
  • najrjeđe pasmine mačaka;
  • najveće pasmine mačaka;
  • vrh malih mačaka.

6. Američki Curl

Mačka s bojom leoparda odlikuje se veličanstvenim logorom i milošću. Vrlo su društvene, vrlo nježne i osjetljive životinje. Čudno, ove mačke vole kupovati i sjesti na ramenima vlasnika. Trošak za bengalski mačić može varirati od 1000 do 4000 dolara.

Safari

Ova rijetka i skupo hibridna pasmina rodila se 1970. godine. Safari podsjeća na domaću mačku s osebujnom bojom. Prijateljski pojedinac je energičan, ali uravnotežen, ljubazan i ljubazan. Njegova je cijena od 4.000 do 8.000 dolara.

3. Kao-mani

Mačke ove rijetke pasmine razlikuju se po njihovoj sličnosti s trotom. Činjenica je da se ova pasmina uzgaja križanjem močvarskog risa s Abyssinovom mačkom.Ove vitke mačke s lijepim remenima na ušima, izvanrednim "licu" i dugim nogama su inteligentne, društvene i pretjerano pažljive na sve što se događa. Trošak mačića ove pasmine iznosi od 8.000 do 10.000 dolara.

Bit će zanimljivo:

  • bolje hranjenje mačića
  • kako ukloniti miris mačjeg mokraće iz odjeće i obuće
  • kako hraniti mačku
  • najbolje pasmine mačaka

1. Savannah

Prvo mjesto časti najskuplje mačke je savana. Trošak savane mačića može varirati od 4.000 do 22.000 dolara.

Sada znate koja je najskuplja pasmina mačaka, razmotriti njegove značajke u više detalja.

Najskuplja mačka pasmina

Savannah je mačka, čija vrijednost "prelazi", veličanstvenu mačju životinju. Ova velika mačka privlači oči, jer je divna. Velike uši, uočene boje, duge noge, visina i težina su razlike koje jasno razlikuju ovu pasminu od svih ostalih. Savannah ima visoku razinu inteligencije. Oni su mirni, ali znatiželjni i aktivni. Ne vole male prostore, jer vole trčati. Ove mačke vole plivati ​​i igrati se.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: