🐈 Najcjenjenije pasmine mačaka: 11 pasmina s fotografijama i imenima

Najcjenjenije pasmine mačaka

Mnogi tvrde da mačke žive "sami", a ne društvene, ne vole autsajdere. Ovaj članak će uništiti ovaj stereotip i reći o najdraže mačke pasmine. Saznajte koje su pasmine dobre, poput tvrtke, igara i komunikacije s osobom više od drugih.

Popis najboljih mačjih pasmina

11. Exotici

Ako tražite prijatelja koji bi bio spreman stalno ležati na vašem krilu, onda je vaša izabrana egzotična kratkodlaka mačka. Ove mačke su vrlo pitome, mirne, spore i nježne, uvijek dobrodošli pozornost vlasnika. Egzotici se dugo mogu naviknuti na strance, ali ako vjeruju, onda zauvijek.

Abyssinijska mačka

Poput svojih bliskih rođaka Egzotični, Perzijanci su vrlo prijateljski i pitomi mačke. Ova mirna pasmina nije drugačiji razigrani lik, ali uvijek podržava tvrtku, sjedi na krilu.

Vidi također: Sve pasmine mačaka s fotografijama i opisima

8. Ruski plavi

Sijamci imaju mnogo pozitivnih osobina, ali to je znatiželja. Sijamske mačke ne žele samo vašu pozornost, već i žele učiniti sve što činite. Zbog svojih kvaliteta pasmina se utemeljila kao prijatelj, često se uspoređuje s psima.

5.Regdoll

Poznato je da Manx nema rep, ali to ne umanjuje njihovu prijateljstvo. Mačići ove pasmine lako se kontaktiraju i vole provoditi vrijeme s vlasnicima. Čim steknete njihovo povjerenje, dugo ćete postati prijatelji.

Vidi također: Hypoallergenic pasmine mačaka

2. Maine Coon

Nedavne studije su pokazale da su sfingi najuglednijih mačaka na svijetu u odnosu na strance. Zbog nedostatka vune, uvijek žude za toplinom, doslovno. Sfinge svih pasmina ne vole samoću i stalno će tražiti vašu pažnju.

Je li vaša mačka nježna? Podijelite svoje mišljenje u komentarima.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: