🐈 Najbolja pasmina mačaka za djecu [Foto + popis od 11 pasmina]

Najbolje pasmine mačaka za djecu

Želite li napraviti u svom životu je nešto novo – nešto što će vas zadovoljiti, probudio se u jutarnjim satima, a ponekad i napravio neke male podvale? Tada je mačić točno životinja koja vam je potrebna. I ispod, pročitajte o 11 najboljih pasmina mačaka za djecu i kod kuće.

  • Zašto ne psa? Zato što joj je potrebna posebna briga i hodanje (za koje nećete uvijek imati vremena).
  • Zašto ne ribe? Budući da ih možete samo pogledati, nećete moći udariti ili ležati pored vas ili se diviti njihovoj igri.
  • Zašto ne glodavac? Ne žive dugo, negdje se mogu popeti i mrviti na sve vrste kablova iz opreme.

Mačke žive dovoljno dugo, treniraju se za toalet, mjesto za jesti i spavanje, imaju iscjeliteljske moći, uživaju u svojim "vicima".

Ako ste, pomislili da ste računali sve "za" i "protiv", ipak odlučili uzeti mačića, tada ostaje odlučiti o svojoj pasminci i nadimku (pročitajte kako zovete bijeli, crveni mačić).

Kako odabrati najbolju mačku pasmine za dijete?

Nema nedvosmislenog odgovora na ova pitanja, budući da različiti čimbenici mogu utjecati na izbor mačića: karakter, kaput, izgled. Međutim, ako razmotrite značajke stijena, onda će im biti puno lakše odabrati.Pokušajte procijeniti sve prednosti i neke nedostatke fotografije i opisa svake pasmine i razumjeti koja će pasmina mačaka odabrati.

Najbolje mačke pasmine

Vidi također: Najcjenjenije vrste mačaka na svijetu.

3. Američki Curl. Mačke ove pasmine razlikuju se od neobičnih ušiju. Njihova boja može biti drugačija, ali uši uvijek ostaju neobični oblik. Imaju svilenkastu kapu od srednje fluffiness. Ove mačke vrlo su nježne i dobre. Agresija je izuzetno rijetka i ne drži prekršaj.

Abyssinijska mačka. Ove su mačke vrlo pokretne, poput male djece. Vrlo su znatiželjni, svugdje im sklanjaju nos. Za malu djecu ne preporučujemo da dobijete ovaj mačić, jer voli poštovanje i može izgrepsti. Dlaka je kratka i ne zahtijeva posebnu njegu.

8. Škotski fold (ravno) mačka. Škotske mačke su vrlo prijateljski. Oni šute, ne grizu ili ogrebotine, ali ne vole biti na svojim rukama dugo vremena i mogu se uplašiti glasnim zvukovima (bučne igre). Pročitajte što zovete škotske mačke.

10. Regdoll. Mačke ove pasmine nazivaju se "krpene lutke", jer vam dopuštaju da s njima ništa učinite.Ne grizu i gristi, ali, poput repa, slijedite vlasnika na petama. Ova miran pasmina jedna je od najboljih mogućnosti mačaka za djecu.

Slika 7 – Orijentalna skrb i održavanje mačaka

Postoje i druge pasmine mačaka koje biste mogli voljeti. Savjetujemo vam da razmotrite sve argumente u korist bilo koje od njih i odaberete najbolju mačku koja će vam se svidjeti!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: