🐈 Igračke za mačke i mačke [Kako odabrati, TOP 16 igračke]

Najbolje igračke za mačke

Svatko zna da mačke mogu provesti sate u potrazi za zamišljenim plijenom. Igračke za mačku nisu luksuz, to je nužnost. Uz njihovu pomoć, kućni ljubimci prepoznaju lovački instinkt koji su položili priroda i ispunjavaju svoje slobodno vrijeme kad vlasnik nije u blizini. Zooindustry nudi širok raspon igračaka za mačke, gleda navike vašeg ljubimca i pokupi igračku koja će mu se svidjeti.

sadržaj

 • Kako odabrati igračke
 • Ocjena igračaka
 • Recenzije

Zašto je igra i igračke toliko potrebne za mačke?

1. Mačići tijekom igre razvijaju potrebne vještine za život.

2. Igra udovoljava potrebama mačaka za lovom na plijen i time osigurava primitak pozitivnih emocija.

3. Trčanje i skakanje tijekom aktivne igre izvrsna je fizička obuka koju životinja jednostavno treba za dobro zdravlje. Studije britanskih znanstvenika pokazale su da će najmanje 10-15 minuta dnevno aktivne igre pomoći vašem ljubimcu da postane zdravijima.

4. Mačke koje žive u apartmanima, vrlo često kao gadne djece, u potrazi za zabavom, počinju pokvariti namještaj, tapete i često – ući u nevolje. Ako mačka ima svoje igračke i brižan vlasnik koji redovito igra sa svojim kućnim ljubimcem, tada je osigurana cjelovitost namještaja.

5.U kući u kojoj žive 2 ili više mačaka, igre će osigurati mirniji suživot životinja, jer će agresija i prekomjerna energija životinja biti izvađene na igračkama, a ne na vrhu drugoga.

6. Pa, na kraju, što bi moglo biti bolje od igranja nekoliko minuta sa svojim krzneni prijatelj, dati drugima svoju pozornost i napuniti se s pozitivnim emocijama.

Kako odabrati mačke igračke

 1. Ponovite postavke životinje. Neke mačke vole gaziti kuglu ili kuglu, a druge se više zabavljaju svim vrstama "šaljivdžija".
 2. Procijenite sigurnost igračke. To bi trebalo biti od ekološki prihvatljivog materijala i nemaju dijelove koji se lako mogu izvući.
 3. Kupite neke igračke. Izaberite svestran stavke tako da mačka ima izbor.
 4. Obratite pozornost na višenamjenske modele s dodatnim značajkama. Na primjer, igračke-kogtetochka, igračke, masažeri, razvojni kompleksi.

Nema novca za kupnju? Pročitajte članak kako napraviti igračke za mačke s vlastitim rukama.

Jednostavne igračke

Štapovi za ribolov

Te igračke mogu biti mehaničke i statične. Materijali iz kojih izrađuju miševe su apsolutno raznoliki: tekstil, guma, plastika, sisal.Mačke vole samo loviti male miševe, ali imajte na umu da se neki prelijepi boje miševa koji počinju.

jaja

Postoje igračke na elastičnim trakama koje su dizajnirane da vise, na primjer, na ručki vrata. Oni su prsten koji se nosi na ručki. Na prstenu visio je dugu gumu s priloženim igračkama malih dimenzija. Takva igračka ima najmanje dvije prednosti: prvo, to je daleko od valjanja, drugo, neće ništa slomiti i neće krivotvoriti životinju.

Staza za igru ​​"Piramida" za mačke i mlade mačke. Ravnomjerna piramida s tri etaže ispunjena je malim višestrukim kuglicama. Mačići su sretni da se s njima igraju dugo vremena pokušavajući ih dobiti. Igračka je izrađena od plastike visoke kvalitete.

Piramida je snažna i stabilna. Donji dio proizvoda izrađen je od antistatičnog materijala tako da životinje ne mogu kucati stazu tijekom igre.

 • Plus: dugo uzima pažnju životinje.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 1079 rubalja. Detalji o proizvodu

Trixie "Miš u zamku"

Višenamjenski gaming centar Catit Design Senses privlači mačke sa zvukom, mirisom i dodirom. Dizajniran posebno za ljubavne mačke, pomaže im da oslobađaju stres i napetost u određenim razdobljima života.

Kompleks uključuje: centar za masažu intenzivne masaže vrata i njuške, gumeni umetak za masažu zuba, masaža za šapice i sekcija za mačje. Masaža ne samo da ublažava stres, već i poboljšava stanje kože i kaputa životinje.

 • Plus: ima anti-stresni učinak.
 • Minus: nije uvijek dostupan za prodaju.

Cijena: 1542 rub. Detalji o proizvodu

Beezies Sretna mačka "proganja loptu"

Interaktivna igračka-zadirkivač za aktivnosti na otvorenom pomaže uzeti mačku kada vlasnik nije kod kuće. FroliCat Pounce razvija reakciju i pamet životinje. Mačka gleda plastični miš, koji se kreće duž jedne putanje i pokušava ga udariti nogom.

Za pokretanje igračke ne zahtijeva prisutnost osobe. Model je izrađen od trajne plastike koja može izdržati težinu bilo koje mačke. Uređaj radi na nekoliko brzina.

 • Plus: postoji timer.
 • Minus: trebate baterije za rad.

Cijena: 3009 rub. Detalji o proizvodu

Play-n-scratch

Set uključuje dvije pletene meke loptice iz obojene dresove. Promjer proizvoda je 4,5 cm, a namijenjeni su zajedničkim aktivnim igrama s kućnim ljubimcem i za nezavisnu igru ​​mačaka.

Lopte su zasićene mačkama, što povećava interes životinje u simulatoru. Proizvod pomaže u održavanju mačke u tjelesnom obliku i ne dopušta mu dosaditi.

 • Plus: prati.
 • Minus: mali period rada.

Cijena: 113 rub. Detalji o proizvodu

Trixie miš hobi

Drveni ribolovni stup s loptom i perjem pomaže vlasniku da zabavlja svoju mačku. Prikladno za zajedničku aktivnu igru. Igračka je pričvršćena na štap s trajnom gumom. Duljina gume je podesiva, pa je proizvod prikladan za mačke svih dobnih skupina.

 • Plus: duga šipka – 50 cm.
 • Minus: brzo se prekida.

Cijena: 265 rubalja. Detalji o proizvodu

Laserski pokazivač Karlie Flamingo

Najbolja igračka za mačku je miš. Elektronički miš izgleda kao pravi. Ova meka igračka izrađena je od krzna i tekstila. Unutar njega ima elektronički čip koji čini zvukove koji oponašaju mišje. Djeluje poput igračke s dodira mačke mačke.

 • Plus: izgleda realno.
 • Minus: ne može se oprati.

Cijena: 328 rub. Detalji o proizvodu

Igrački labirint Catit Design Senses Hagen

Divlja igračka igračka izrađena od trajnih plastičnih i prirodnih pera. Kad ga mačka dotakne sa šapama, igračka čini melodiozne zvukove koji nalikuju cvrkutanju ptica. Životinje s užitkom lovi za "elektroničke ptice".

 • Plus: jeftino.
 • Minus: vrlo glasan zvuk.

Cijena: 680 rubalja. Detalji o proizvodu

Petcube

Intelektualna igračka za znatiželjne i strpljive mačke. Veliki trener za um. Načelo djelovanja – unutar kapsule se nalazi hrana kako bi se mačka trebala obavljati zadatke različite složenosti.

Osim "punjenja za um", igračka ima učinak masaže. Masira stopala životinje.

 • Plus: trenira um.
 • Minus: prodan samo u online trgovinama.

Cijena: 1207 rub. Detalji o proizvodu

Radio-kontrolirani miš

Elektronički miš s daljinskim upravljačem. Djeluje u dva načina: naprijed i natrag. Dizajn je realan. Miš je napaja 3 AAA baterije. Za upravljanje upravljačkom pločom trebate 2 AAA baterije. Dostupno u tri boje: siva, crna, smeđa.

 • Plus: jeftino.
 • Minus: baterije nisu uključene.

Cijena: 223,60 rub. Detalji o proizvodu

Recenzije kupaca za igračke mačaka

Rodion: "Uvijek sam pokušao kupiti najbolje za kućne ljubimce, a čim je naša mačka imala potomstvo, počela sam tražiti edukativne igračke za mačiće. Pročitao sam čitav niz recenzija na internetu i odabrao Miš u zamci za svoje mačiće.Pokazalo se da igračke za kućne ljubimce su jednake igračkama za djecu. Mačići, kao i djeca, mogu voljeti novu igračku i provesti svoje vrijeme s njom, a oni mogu zaboraviti i ne pristupiti im više. Dogodilo se sa mnom. Prvi je dan igrao i napušten. "

Svetlana: "Često odlazim iz kuće za posao.Imamo nekoliko dana poslovnih putovanja, moji poznanici preporučili su da kupim Petonsubu video-medicinsku sestru za životinje.Kad sam saznala koliko je ovaj koristan uređaj vrijedio, bio sam u iskušenju da odbijam kupiti, ali ionako sam ga kupio. godinu i ne žalim novac koji sam potrošio. Uvijek sam u kontaktu s mojom dragom, a ona je počela lakše tolerirati našu razdvojenost. "

Diana: "Gotovo sve popularne i široko oglašene mačke igračke su pokušali s njihovim kućnim ljubimcima, većina njih su igračke u jednom trenutku, oni su kupili, igrao i zaboravio.Moje mačke igrati samo s različitim miševa, oni su vukli oko kuće, bačen, uhvaćen. Najjednostavnije igračke, ali najomiljenije. "

ukupno

Kako bi igrač donio radost svom ljubimcu i ne bi štetio njegovom zdravlju pri kupnji, obratite pozornost na sljedeće točke:

 • iz svega što se proizvodi igračka, miris iz proizvoda je neprihvatljiv. Prvo, oštar i neugodan miris može uplašiti mačku. Drugo, svjedoči o sirovinama niske kakvoće od kojih je zabavno, što zauzvrat može štetno utjecati na zdravlje pahuljastog
 • Previše svijetle, otrovne boje mogu ukazivati ​​na nisku kvalitetu igračke
 • ako na igri postoje perje, drijemež, niti, svakako provjerite da se ne isključuju. Ako jednostavno srušite komad, ne biste trebali uzimati takvu igračku vašem kućnom ljubimcu, jer može progutati rastrgan, gušenjem itd.
 • Također nemojte kupovati igračke koje sadrže premale dijelove koje životinja može lako doći i progutati.
 • Od velike je važnosti činjenica koliko je lako i je li moguće uopće oprati ili očistiti igračku.

Imajte na umu da će samo kvalitetne igračke imati koristi vašoj mački, stoga nemojte biti lijeni odabrati kvalitetne.

Na temelju svega navedenog, možemo zaključiti da je igra zalog tjelesnog, mentalnog i emocionalnog zdravlja praska.Iako su samo prasadi? Ja ću igrati sa svojom mačkom.

P.s. Kakve mačke igračke imate kod kuće?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: