🐈 Kuglice i kutije za mačke: TOP 4 proizvoda [ocjena, cijene, recenzije]

Mužjake i ulovne torbe za mačke

Strašna mačka je agresivna mačka koja ne može samo ogrebotati u krvi, već i ugristi. Stari prijem s ručnikom nije uvijek učinkovit, tako da proizvođači kućnih ljubimaca nude priliku za upotrebu mužjaka i hvata za mačke tijekom njege i posjete veterinarskim klinikama. Ova dva korisna proizvoda će vas spasiti od mačke agresije, a mačka – od stresa.

Kada koristite njuške i torbe za pričvršćivanje

Proizvodi za pričvršćivanje mačaka tijekom veterinarskog postupka pojavili su se na domaćem tržištu ne tako davno, ali stručnjaci veterinarskih klinika i vlasnici mačaka već su uspjeli procijeniti njihovu praktičnost.

Kuglice za mačke i torbe se koriste za sve vrste medicinskih postupaka: cijepljenje, ultrazvučni pregled, rendgenske snimke, uzorkovanje, kirurške zahvate. Ovi pribor su neophodni za kupanje, njegu životinja, preradu plijena.

Preporuke za odabir vrećica i njuške

Njuška za mačku je gluvi konus od tkanine koja zatvara oči, usta i, u nekim modelima, nos životinje.

  1. Prva stvar koju trebate obratiti pozornost prilikom odabira njuške je materijal iz kojeg je ušiven.Tkanina mora biti gusta, izdržljiva i glatka. Najbolje je odabrati modele od najlona. Omogućuju vam slobodno obavljanje svih vrsta medicinskih istraživanja, uključujući rendgenske snimke.
  2. Druga je veličina proizvoda. Industrijske njuške su dostupne u tri veličine: S (za mačke manje od 4 kg), M (od 4 do 6 kg), L (više od 6 kg).

Odaberite držač vrećice kako bi odgovarao veličini životinje. Također morate obratiti pažnju na prisutnost nekoliko ventila s kojima možete pristupiti različitim dijelovima tijela mačja: rep, leđa, vrat.

Posebno za naše čitatelje proveli smo istraživanje tržišta robe za životinje kako bismo odabrali najbolje modele crijeva i držača mačaka za torbe. Po našem mišljenju odabrali smo najbolje proizvode za našu mini-ocjenu.

Upoznajte se prije odabira prikladnog modela za vašeg ljubimca.

OSSO Fashion – najbolja cijev za mačke

Feline njuška prikladna je za mačiće i mačke malih pasmina (do 4 kg). Proizvod je pogodan za uporabu od strane veterinara. Može se koristiti u životu za provođenje higijenskih postupaka kod životinje.

U njušku mačke ne može ugristi, a isto tako doživljava manje stresa zbog činjenice da ona ne vidi što se događa.

Model je izrađen od vrlo izdržljivog materijala otpornog na habanje – PVC film na osnovi tkanine.

  • Plus: postoji rupa za nos.
  • Minus: visoka cijena.

Cijena: 812 rubalja. Detalji o proizvodu

ARTERO veliki P231

Vrećica za pričvršćivanje domaće proizvodnje namijenjena je pregledu mačaka na recepciji kod veterinara, koristi se za čišćenje ušiju, njegu i njegu kandži. Model je izrađen od trajnog tkanina.

Četiri patentna zatvarača omogućuju da zasebno dođete do svih šapa životinje. Ima tri ventila, koji omogućuju pristup svim dijelovima mačjeg tijela. Dno vrećice je stabilno. Mekani ovratnik izrađen je od runo, zahvaljujući kojem životinja ne utrlja vrat.

  • Plus: ojačane ručke za remenje.
  • Minus: nije prikladan za velike životinje.

Cijena: 827 rubalja. Detalji o proizvodu

OSSO XL za velike mačke

Plava torba od najlonske torbe dizajnirana za velike pasmine mačaka. Na stražnjoj strani ima čičak s preklopom kako bi osigurao jednostavan pristup repu mačke.

Dva gornja preklopa omogućuju vam da naizmjence pregledate leđa, ramena i kukova. Četiri patentni zatvarači su povoljno smješteni, zahvaljujući tome možete zasebno raditi sa šavom svake mačke. Dno je ojačano tako da ga mačka ne može izgrepsti.

  • Plus: meki ovratnik za pamuk ne trljati vrat.
  • Minus: prikladan samo za mačke težine više od 6 kg.

Cijena: 906 rub. Detalji o proizvodu

Korisni videozapis

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: