🐈 Mealfeel mačka hrana: 5 popularnih vrsta, recenzije, bilo da se daju

Mealfeel mačka hrana

Kada se na policama trgovina kućnim ljubimcima pojavi nova mačja hrana, želim znati više o tome odlučiti hoću li ga dati kućnim ljubimcima. Mealfeel mačka hrana se pojavila relativno nedavno, odlučili smo ga upoznati i napraviti recenziju za naše čitatelje. Nadamo se da će vam ovaj članak pomoći.

Dostupni feed Milfil (premium) posebno za mrežu dućana za kućne ljubimce "Četiri šape".

Proizvodnja suhe hrane bavi se belgijskom tvrtkom United Petfood, mokrom hranom i konzerviranom hranom koju proizvodi francuska tvrtka La Normandise. Kao dio linije hrane za različite dobne skupine i stanja mačaka. Međutim, u liniji nema posebnih oznaka za trudne i dojilne mačke i medicinsku hranu.

Prednosti i nedostaci

Počnimo s uobičajenim nedostatkom za sve marke Milfil – hrana se prodaje samo u jednom lancu trgovina ("Četiri šape") i nekim internetskim trgovinama za kućne ljubimce. Zemlje koje ga proizvode ne prodaju. Tu je i minus, prilično visoki trošak. Za ovu cijenu možete kupiti neke jeftine holistički.

Sada pričamo o profesionalcima, ima ih više:

 1. Europska proizvodnja jamči kvalitetu.
 2. Redak sadrži suhu i mokru hranu za različite dobi i uvjete mačaka.
 3. Feed ne sadrži umjetne konzervanse, bojila i pojačivače okusa.
 4. U liniji se nalaze pauchi i konzervirana hrana.
 5. Hrana je obogaćena vitaminima, mineralima, aminokiselinama.
 6. Sastojci mesa se koriste kao glavni izvor proteina.

Unatoč neporecivim prednostima, sastav hrane odgovara samo klasi "premium", ne dolazi do karakteristika klase "super-premium" i "holistic".

Milfil mačka hrana – popularne marke, sastav, osobine

 1. Mealfeel Adult Cat Digest Sensitive Turkey & Salmon – za odrasle mačke s osjetljivom probavom;
 2. Mealfeel Kitten Piletina i Turska – piletina i puretina za mačiće.
 3. Mealfeel Cat sterilizirana janjetina – za sterilizirano i neutered;
 4. Mealfeel Junior Chunks u Gravy obogaćenoj peradi – mačke za mačiće;
 5. Mealfeel bogata ribom – konzervirana hrana s bijelom ribom.

Mealfeel Adult Cat probavlja osjetljivu tursku i losos

Turska i losos hrane za odrasle životinje s osjetljivom probavom. Visok sadržaj bjelančevina – 32%, masnoća – 23%. Glavni sastojci životinjskog podrijetla: svježi losos (15%), suho meso purice (15%). Izvor životinjske masti je pileća masnoća (10%). Glavni izvor biljnih bjelančevina je graška. Dodatni izvor ugljikohidrata je riža. Žitarice u hrani ne sadrže.

Sastav također ima: dehidrirani losos i perad, sušena jaja,hidrolizirane životinjske bjelančevine, laneno ulje, lososovo ulje, osušeni krivulji Arktika (izvor Omega-3), celuloza, suhe mrkve, brusnice, pivski kvasac, cikorija. Maclay je u obliku srca – prirodni antiseptik. Rosemary je prirodni antioksidant. Ekstrakt Yukka Shidiger – smanjuje miris mačjih izmeta. Hrana je obogaćena vitaminima i mineralima.

 • Plus: prisutnost u sastavu svježeg mesa.
 • Minus: sadrži celulozu – jeftini punilo.

Cijena: pakiranje 400 gr. – 299 rubalja, 1,5 kg. – 995 rubalja.

Mealfeel Kitten Piletina i Turska

Suha piletina i turska prehrana za mačke s visokim sadržajem životinja i smanjenom postotkom zrna. Balansirani sadržaj bjelančevina i masti: proteini – 34%, masti – 23%. Glavni sastojci proteina: svježe piletina i sušeno meso purana i piletine.

Sastojci: suha jaja, grašak, bijela riža, životinjska mast, laneno sjeme, antarktički kril (izvor DHA i EPA kiseline), sušena cikorija, sušeni mrkva, pivski kvasac, L-karnitin, vitamin-mineralni kompleks.

 • Plus: visok sadržaj sirovih proteina.
 • Minus: previsoki sadržaj bjelančevina – grašak.

Cijena: pakiranje 400 gr. – 299 rubalja, 1,5 kg. – 995 rubalja.

Mealfeel mačje sterilizirano janjetina

Maloljetna mačja hrana za kastrirane (sterilizirane) životinje s janjetinom karakterizira visok sadržaj životinjskih sastojaka. Pogodno za odrasle mačke od 1 do 7 godina. Glavni izvori životinjskih bjelančevina: dehidrirani kokoš (25%), svježe meso janjetine (15%).

Sastojci: kukuruzni gluten, riža, cijela graška, granatirana graška, lososovo ulje, laneno ulje, ružmarin. Izvori vlakana: celuloza, celuloza, L-karnitin. Za normalizaciju intestinalnog mikroflora – pivskog kvasca i suhe cikorije. Brusnica – pruža antibakterijski učinak. Maclea je u obliku srca – biljka antiseptik. Hrana je obogaćena kompleksom vitamina i minerala. Rosemary je prirodni antioksidant.

 • Plus: ne sadrži umjetne boje, antioksidante.
 • Minus: u sastavu je kukuruzni gluten – alergeni.

Cijena: pakiranje 1,5 kg. – 949 rubalja, 8 kg. – 3799 rubalja.

Mealfeel Junior Chunks u Gravy obogaćenoj peradi

Mokra hrana za mačiće francuske proizvodnje – komadići u umaku s pticom. Osnova hrane je meso i njezini derivati ​​(40%), uključujući perad – 14%. Ostali sastojci: riba, ekstrakt proteina povrća, biljni derivati, šećer, guma, vitamini E, D3, fosfor, kalcij. Taurin – za vizualnu oštrinu i zdravlje oka.

 • Plus: visoki sadržaj bjelančevina.
 • Minus: sastav ima nedetektabilne sastojke i šećer.

Cijena: 100 gr. – 59 rubalja

Mealfeel bogata ribom

Mokro konzerviranu hranu – natopljenu ribljom tijesto u lamistru. Dio (100 grama) izračunava se na jednom hranjenju. Sastojci: riba i nusproizvodi od riba, meso i nusproizvodi od mesa, šećer, minerali. Vitamin i mineralni sastav: vitamini D3, E, B1, taurin, biotin, cink, bakar, mangan, jod. Sadržaj sirovog proteina iznosi 10%. Dnevni doplatak: 2-3 pakiranja za mačku težine 3-5 kg.

 • Plus: prikladna ambalaža.
 • Minus: sadrži šećer.

Cijena: Lamister 100 gr. – 59 rubalja

Važno je znati:

 • kako hraniti mačku za dobivanje težine
 • što hraniti mačku za uzgoj vune

Recenzije milfila za mačiće

Darin: "Odlučio sam kušati novu hranu, kupio sam Sphynx Milfil za mačiće, a miris cigareta ne razlikuje se od mirisa drugih namirnica koje se prodaju u supermarketima, ali ova namirnica nije iz supermarketa, ali njezin sastav nije daleko od njih. sadrži više sastojaka od mesa. Cijena ove kvalitete je previsoka. "

Cat Food Reviews

Lina: "Ne mogu reći ništa loše u vezi s hranom Milfil, samo za prodaju u trgovini od 4 šapa, tu sam kupio. Prednosti hrane uključuju nedostatak žitarica u sastavu.Ima takve korisne sastojke kao što je laneno sjeme, koje je odgovoran za pravilnu probavu. Zadovoljni smo nedostatkom umjetnih aditiva: pojačivača okusa, konzervansa i boja. Ali iz nekog razloga moje mačke jedu bez puno entuzijazma. "

Semen: "Uzeo sam mačku s ulice kao odrasla osoba, njegovo je probavljanje poremećeno, a kod trgovine za kućne ljubimce savjetovao sam da hrane Milfil za mačke s osjetljivom probavom, Da, sastav Mealfeel je superiorniji od hrane za ekonomski razred i europska se proizvodnja ne može nego radovati. Još nisam primijetio moju Barsiku. Najvjerojatnije, hrana nije previše hrana. "

Vet recenzije na hrani

Stepan Petrovsky, veterinar: "Uobičajena hranjiva hrana s dobrom energetskom vrijednošću i velikom zasićenosti Balanced sadrži sve potrebne minerale i vitamine u količini koja zadovoljava biološke potrebe životinje Jednostavno probavljiva i dobro probavljena Prikladna za svakodnevnu prehranu mačaka koje vode kućni život Posebni prirodni aditivi značajno smanjuju miris mačjih izmeta Taurin ima blagotvoran učinak na viziju mačaka i njihovog krzna.Odvođenje se pravodobno odvija, vuna pada unutar normalnog raspona. Među nedostatcima – prekomjerno pozicioniranje hrane za životinje, želja proizvođača da ga predstavljaju bolje nego što to zapravo jest.

Trebao bih dati

Dakle, sažeti: hrana je nova, dovoljna kakvoća, ima malo pregleda potrošača, sastav je prosječan, ali bolji od feeda u gospodarstvu. Izuzetno negativne recenzije na Internetu, nismo pronašli – recenzije veterinarima suzdržan. Stoga nemamo razloga da ne preporučujemo ovu marku. Konačna odluka je prepuštena vama. Pokušajte, gledajte ljubimca na hranu i izvući svoje zaključke – dati ili ne dati.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: