🐈 Masne mačke i mačke (42 fotografije i video)

Masne mačke i mačke (42 fotografije + video)

"Ovdje smo također dobro hranjeni", rekao je jedan od likova poznatog crtića. I kako hranite kućne ljubimce, nije loše, dovoljno ili hranite tako da pečati ne izgledaju samo puni, već i masni?

Mršave mačke dodiruju, vesele i izgledaju smiješno. Ali, debele mačke, ovo uopće nije zdravo jer, kao i ljudi, pune plombe su teške, često se razbolijevaju i pate od svoje punine.

Predlažem vam da uzmete u obzir izbor fotografija masnih mačaka koje će dodirnuti ove "krafne" i izvući zaključke o tome kako ne možete hraniti kućne ljubimce.

Vidi također: Sve pasmine mačaka s imenima i fotografijama

Najmasovnija mačka na svijetu živi u Njemačkoj u gradu Dortmundu. Plutajući u tijelu zove se Elvis, ima 7 godina i ima 18 kg težine, a to je ne manje od težine djeteta u trajanju od 3,5 do 4 godine.

Vlasnik ove kratkovječne dvorišne mačke je toliko volio svog ljubimca da ga je dopustio sa raznim štetnim čašama sa svog stola i nikad nije odbio dati dodatnu hranu za mačku. Kao rezultat toga, takva pretjerana ljubav prema svom ljubimcu, najveća mačka na svijetu ne pati od pretilosti, već i od dijabetesa. A ići više od nekoliko koraka bez pauze je nemoguće zadatak za debelu mačku.

Trenutno se mačka nalazi u skloništu za životinje i dobro jede, slijedeći strogu prehranu s niskim sadržajem ugljikohidrata. Mači također dobivaju inzulinske snimke za kontrolu dijabetesa.

Ljubite svoje kućne ljubimce!

Vidi također: smiješne mačke i mačke (fotografije i video)

Vidi također: sve o britanskim mačići

Vidi također: Perzijske mačke fotografije i cijene.

Još jedan videozapis o tome kako masna mačka traži hranu

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: