🐈 Kuće za mačke: TOP 9 proizvodi [ocjena, cijene, recenzije]

Mačke Kuće

Slažem se da svaka mačka mora imati svoju "mačju kuću" – mjesto gdje će vaš ljubimac biti udoban, topao i siguran. Umjesto uobičajenih košara došlo je udobne kuće za mačke, koje se mogu kupiti u trgovinama za kućne ljubimce. Zadovoljavaju prirodnu potrebu mačke – želju za osobnim prostorom.

Izbor gotovih kućnih kućica na tržištu kućnih ljubimaca je ogroman, gledajte navike vašeg ljubimca, slušajte njegove želje kako biste pronašli model koji mu odgovara.

sadržaj

 • Kako odabrati kuću
 • Vrhunski modeli
 • Recenzije

Kuće za mačke – vrste i njihove osobine

Mačje kuće su podijeljene u nekoliko skupina:

 1. Kreveti kuće.
 2. Kuće, kabine ili pećine.
 3. Kuće ugrađene u gaming kompleks.
 4. Višefunkcionalne kuće: s kogtetochkami, s igračkama.

Za proizvodnju ove dodatke za mačku koristili su razne tehnologije i materijale. Možete pronaći kartone, mekane, drvene, modele šiblja. Kao i složene višeslojne strukture za više namjene.

Kako odabrati pravu kuću za svog ljubimca

 1. Počnite od temperamenta i navika vaše mačke.Ako je sramežljiva i skriva se cijelo vrijeme u skrovitim uglovima, onda će za nju raditi zatvorena konstrukcija. Za mačke koje žele biti ljubavnice situacije i gledati sve što se događa, otvoreni su modeli koji su postavljeni na podignutu platformu.
 2. Razmislite o veličini životinje. Ako imate mačku za odrasle kako biste pronašli pravu veličinu, nije teško. Za mačiće uzmi kuću za rast, ali nemojte pretjerivati ​​- razmotrite standarde pasmine.
 3. Sjeti se gdje tvoj ljubimac voli spavati. Ako mačka spava na podu, ona će odgovarati uobičajenom kauču. Ako zaspi samo na stolcima, foteljama ili stražnjem dijelu sofe, odaberite joj model u kojem će se spavaći prostor nalaziti približno na istoj visini.
 4. Odaberite samo visokokvalitetne materijale – prije svega trebate misliti ne o cjenjkanju, ali o zdravlju životinje.

Posebno za naše čitatelje proučavali smo popularne kućice mačaka koje su ponudili proizvođači, proučavali njihove karakteristike i napravili njihovu ocjenu od najboljih proizvoda. Nadamo se da će vam pomoći da napravite izbor.

Zoogurman "Carstvo" Peas "- najbolja kuća za mačku

Kuća lažnog krzna izrađena je u izvornom dizajnu.Dizajn proizvoda izrađen je u obliku wigwama, a krzneni aplicir od lupe sova u ulazu u krevet. Uši ptica privlače pažnju mačaka i služe kao igračka. Čak će i velika odrasla životinja stati u ovu udobnu zatvorenu špilju. Unutar kuće uvijek je topao i udoban. Unutarnji mekani jastučić se može skinuti i prati. Dimenzije proizvoda: 45 × 45 x45 cm.

 • Plus: stabilan okvir.
 • Minus: neke mačke se preplašene zbog aplikacija sova.

Cijena: 1849 kriv. Detalji o proizvodu

Kuća pletera "Teremok"

Stvaranje kreativnih dizajnera – spavaonica za kućne ljubimce izvrsno je za spavanje i opuštanje mačaka. Proizvod je izrađen od pamučne vune sitnih ovčjih merinaca. Zahvaljujući prirodnoj vuni u takvoj kući, idealna mikroklima uvijek se održava, to je toplo i ugodno. Izvorni oblik proizvoda omogućuje vašem ljubimcu da zaspi u prirodnoj pozi – "kalachik". Dimenzije proizvoda: 40x40x25 cm.

 • Plus: može se koristiti u automobilu.
 • Minus: ne može se oprati.

Cijena: 1909 rub. Detalji o proizvodu

Trixie Kuća za mačkastu krmu "Tower"

Zanimljiv model njemačkog proizvođača Trixie izrađen je od plišave svjetlosive boje.

Ima četiri razine. Donji je zatvoreni štednjak s okruglim ulazom.Druga je polica s premazom za mamlju za pletenje brušenja. Treći – stoje s vertikalnim podrijetlom na drugu razinu. Četvrti – meka otvorena kreveta s izmjenjivim madracem i igračkama. Četvrti sloj nalazi se na pomiču kolone s mimom. Dimenzije: promjer baze – 45 cm., Visina – 111 cm., Promjer stupaca – 9 cm.

 • Plus: dizajn se može sklopiti.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 8825 kr. Detalji o proizvodu

Vikendica za mačku "Kotosfera"

Jeftina verzija kuće wigwam iz Aliexpressa izrađena je od mekog pliša sa punjenjem pjene. Model ima sklopivi dizajn i uklonjivi madrac. Kuću se lako izbrisati ručno i automatski. Dom se lako pretvara u otvoreni krevet. Proizvođač nudi 5 boja. Dimenzije: 40x32x32 cm.

 • Plus: postoji petlja za nošenje.
 • Minus: nije prikladan za velike mačke.

Cijena: 594,36 rubalja. Detalji o proizvodu

Kartonska kuća za mačke Papercat "Cute TV"

Ugodna kuća visoko kvalitetnog ekološki prihvatljivog kartona sastavljena je iz jednog komada bez upotrebe dodatnih učvršćenja i ljepila. Dizajner je napravio u obliku svjetiljke TV. Skup sadrži naljepnice s tematskim sadržajem.Dizajn je izdržljiv – možete se popeti na poklopac TV-a. Dimenzije proizvoda: 35x35x44 cm.

 • Plus: jeftino.
 • Minus: brzo dolazi u zapuštenost.

Cijena: 325 rub. Detalji o proizvodu

Vidi također: Najbolji kreveti za mačke.

Ocjena gostiju o mačkama

Andrew: "Kupio sam kartonsku kućnu televiziju na Ozonovoj web stranici, sastavila sam ga za nekoliko minuta, mačke su mi se svidjele, bjesnile su se zbog toga, a ako se previše vruće, kuća se može raspasti, riješio sam taj problem super ljepilom, samo sam propustio sve spojeve."

Valentinovo: "Imamo kuću za mačku" Owl ", iskreno priznajem, odabrao sam dizajn, volio sam ovaj slatki pribor, mačka nije odmah voljela" Sova ", prvo ga je uplašila, pa sam morao pokriti aplikaciju krpom, a zatim se naviknuo, pa čak i mrzila kopči na ušima sova. "

Adeline: "Moja se Matilda cijelo vrijeme smrzava i traži toplo mjesto u kući, kupila sam joj pepeljara od čiste vune, izabrala sam ga u online trgovini po opisima i fotografijama, bojala sam se da ću biti razočarana, ali to se nije dogodilo. Merzlyachku sada od njega ne bi protjerao, on je cijeli dan spavao, uvijen u kuglu. "

Vidi također: Najbolje fontane za piće za mačke.

Učinite to sami

Za one koji nisu pronašli prikladnu kuću u trgovini, napravili smo izbor videozapisa o tome kako izgraditi kuću za mačku s vlastitim rukama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: