🐈 Snoopyova mačka (24 slike) iz Kine: pasmina, cijene, video

Mačka Snoopy (24 fotografije)

Svojom popularnošću, mačka Snoopy dužna je izvana i vlasnika, koji je jednom, za zabavu, prenio fotografije mačića na Weibo mrežu. U početku, iznenađenje tisuća voli Snoopyove fotografije nije znalo granice. Sada vlasnik mačke namjerno nadopunjuje mrežu smiješnim slikama, a multi-milijuna vojska Fuzzy obožavatelja svakodnevno raste neumoljivo.

Snoopy mačka hipnotizirano djeluje na ljude. Sve zahvaljujući mojem dragom, rekao bih, nyashnaya lice, nevini i dirljiv izgledaju ogromne zlatno-smeđe oči, izgled u cjelini sa svojom prekrasnom kosom i smiješnim repom. Osim pojavljivanja, valja napomenuti da Snoopy ima flegmatičan karakter, što ga čini idealnim foto modelom, kojemu su samo njegove fotografije vrijedne u različitim slikama.

Vidi također: Lopatice.

Vidi također: Smiješne mačke videozapise i fotografije.

Ako padneš pod šarm ove mačke i želiš takav pahuljasti prijatelj, onda je korisno za vas da naučite detaljno o pasmini.

Mačka pasmina Snoopy je egzotična kratka kosa ili egzotična. Ova pasmina bila je posljedica križanja američke kratkovalne mačke i perzijske mačke.Detaljan opis ove pasmine, njegovo podrijetlo, značajke prirode i njege možete pročitati u gornjem članku.

Vidi također: Najveće mačke s fotografijama i naslovima.

Koliko je mačka Snoopy?

Cijena egzotične kratkovalne mačke ovisi o mjestu kupnje mačića i koliko to izgleda kao Snoopy mačka. Što je veća sličnost slavnoj osobi, to je veća cijena i jasno je da mačići iz vrtića ne mogu koštati onoliko koliko mačići koje su prodavali amaterski uzgajivači.

Prosječna cijena egzotičnih u Ukrajini je 1500 – 7900 UAH.

U Rusiji ova pasmina mačića koštala je od 6.000 do 40.000 rubalja.

Video s Snoopy mačke

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: