🐈 Pasmine mačke iz oglašavanja Whiskas: fotografija, vrsta. Cijena mačke u oglašavanju Whiskas

Mačka pasmina oglašavanje Whiskas

Vjerojatno je svatko od nas barem jednom u životu vidio oglas svjetski poznate mačke "Whiskas". Već smo razgovarali o kvaliteti ovog hrane u jednom od prethodnih članaka, a danas bih želio obratiti pažnju na potpuno drugačije pitanje: "Kakvu mačku iz reklama Whiskasa?". Više je nego očito da je videozapis napravljen u vrlo visokoj kvaliteti, a beba, nevjerojatno lijepa boja, koja traži mamu, uzrokuje osjećaj čak i među najsmješnijim ljudima na emocijama.

tako kakva je pasmina mačića iz Whiskasa komercijalna? Točan odgovor je Britanska kratkodlaka mačka.

Boja mačaka ove pasmine može se mijenjati, ali u oglasu "Whiskas" pojavljuju se mačići i mačke boje srebrnog tabbya. Postoji nekoliko vrsta tabby bojanje, vidi fotografiju:

  • tigar ili makreleydny (crne pruge na vuni su raspoređene poput tigrova – to je najčešća boja)

  • mramorni tabby je jedna od najljepših boja, jer nosi određeni uzorak, hrpu linija, koji oblikuju leptirski uzorak na vješalicama.

Mačka pasmina iz Whiskasa Oglašavanje – Britanska kratkodlaka

U komercijalizaciji Whiskasa, mačić je tigrasta i mramorna.

Vidi također: Popis pasmina mačaka s fotografijama i imenima

Pročitajte o feedovima:

  • whiskas;
  • Royal Canin;
  • Hills.

Valja napomenuti da su danas britanske mačke mačke vrlo popularne, a oglašavanje hrane u kojoj se pojavljuju igrao je značajnu ulogu u tome. Nakon objavljivanja oglasa na zaslonima hrane "Whiskas" mačići sa srebrnim tabby bojom zovu se "Whiskas" ili Whiskas mačići.

Ako se odlučite za dobivanje takve lijepe bebe, onda bi trebalo imati na umu da će za originalni crtež na mačkini vune morati platiti iznos od UAH 1500 do 5000 UAH (6000-20000 rubalja), a možda i veći. Stvar je što je svjetliji i lijepi crtež, skuplji je mačić i, u pravilu, takvi mačići se uzgajaju samo u rasadnicima.

Bit će zanimljivo:

  • imena britanskih mačića;
  • imena za škotske mačiće;
  • nadimke za sive mačiće.

Ako ste već sretni vlasnik pasmine mačke, kao u oglasu Whiskas, možete pročitati članak na temu "Najbolja suha hrana za britanske mačiće" kako bi dijete zdravo i jaka.

Glavna stvar je ne hraniti hranu za kućne ljubimce "Whiskas", u redu? A ako se hranite, pogledajte kako odstrijeti od Wiscasa.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: