🐈 Mačka ili mačka: koga odabrati i započeti?

Mačka ili mačka: koga odabrati?

Žena mačka ili muška mačka: to je pitanje!

Stoljećima, Shakespeareove strasti kipuće oko pitanja tko je bolje – mačka ili mačka, nježna djevojka ili brutalni macho?

sadržaj:

 • Opis mačke
 • Opis mačke
 • Prednosti i mane mačke
 • Pro i kontra mačaka

Vremena vremena, ljudi, pri odabiru seksa ljubimca, vode se duboko ukorijenjenim stereotipima.

"Mačka ili mačka: to je pitanje." Prije nego što donesete konačni odgovor na ovo pitanje, pogledajmo te stereotipe.

mačka

Cheshire mačka, prst u čizmama, mačkica, Cat Behemoth i Cat Basilio – mačke su uglavnom poznate u svjetskoj literaturi.

I sve zato što se neke prednosti pripisuju mačkama.

I znate da čak i mačka može biti mačka. Pročitajte članak – kako razlikovati mačku od mačke.

Među njima su:

 • vezanost za dom i gospodara

Ne tako davno, jedan znanstvenik i stručnjak iz Južne Floride s Tokija provodio je eksperiment, čija je svrha saznati tko je bolji i više privržen vlasniku, mačiću ili mačiću. Okupivši dvadesetak različitih spolnih životinja, promatrali su kako reagiraju na poziv vlasnika i na poziv stranca. Ispada da se mačke samo pretvaraju da nas ne čuju s vremena na vrijeme.Zapravo, najmanji pokreti repa, šape, uši pokazuju da mačke imaju dobro uho, ali njihova prirodna neovisnost ne dopušta mačkama, za razliku od mačaka, da odmah žuru u ruke vlasnika.

Važno je znati: prehrana prehlada mačića.

 • impresivan izgled

Mačke su uvijek veće i teže od mačaka, ali većinom su ljepše od njih (ne bacaju mačke navijače u tenisice, to nije naše mišljenje, već zaključci felinolozima). Osim toga, mačke su dobro svjesne toga i sretni su pokazati svoju nezemaljsku ljepotu ne samo vlasnicima nego i gostima kuće. Tko može izabrati? Usredotočite se na težinu! Dakle, ako vagati odrasle britanske mačke, onda je ocjena od 7 kg očito težak argument protiv "nekih" 3-5 ženskih kilograma iste pasmine))

 • nemoguće donijeti potomstvo

Ne postoji ništa za komentiranje, "u polu" mačka nikada neće donijeti mačiće.

Čitaj također: Sve mačke pasmine s opisima koji će vam pomoći odabrati.

mačka

U literaturi, mačke gotovo nisu naslijedile, ali su u kinu ušli u elegantan hod. Sjetite se mačke Matilde (usput, jasno Škotski fold) dadilja Freken Bok, mistični egipatski Mau pod nazivom Midnight i slavna Catwoman. Bilo koja slika filma pokazuje glavnu stvar – mačka uvijek hoda sama po sebi!

Ali to nije jedina prednost mačke:

 • čistoća

Ispitanici su jednoglasno u svom uvjerenju da je mačja čistoća rezultat lovnih tradicija. Budući da u prirodi moraju čekati plijen, odsutnost mirisa koji će uplašiti budući doručak od velikog je značaja. Ali to ne objašnjava zašto mačke daju toliku važnost za toalet. Na to pitanje vidimo samo jedan odgovor – oni su samo djevojke!

 • nježnost

Djevojke su takve djevojke, čak i ako su mačke, zaista je potrebno milovati, a ona će je dobiti na bilo koji način. Mačke vole "nježnost tele" i uzimaju ih sa zadovoljstvom, sjedaju na koljenima, na rukama, na leđima i na glavi vlasnika.

 • jedinstvenost

Skoro sigurno nećete naći mačku kornjače. Ova boja je tipična samo za žene. Rijetke iznimke, mačke mačjih kornjaša, neplodne su.

Odabrao je pod? Odaberite nadimak dječaka ili djevojčicu mačića.

 • majčinstvo

Ako se mačke međusobno bore zbog mačke, mačke se neće boriti zbog mačke. Njihova je zadaća nositi potomke, hraniti ih i otpustiti u velikom svijetu. Stoga se jednostavno preporučuju osobe koje nisu protiv regularnog izgleda u kući mačića, mačaka.

Čini se da je pri odabiru mačke ili mačke sve tako očito. Ali zaboravljate zamke.

Ukratko procijenimo prednosti i nedostatke u korist mačke ili mačke, a tada će biti jasno tko odabrati i koga bi voljeli.

Čitaj također: što mačić treba u novoj kući.

Pro i kontra u odabiru mačke

plus:

Nema potomaka.

minus:

"Ožujak" pjevanje. Štoviše, ožujak u mačkama ne događa se uvijek u skladu s kalendarom i praćen je ne samo gutativnim krikovima, već i stalnim i vrlo smrdljivim obilježavanjem teritorija.

plus:

Kota može biti kastrirana i jednom zauvijek prekinuta seksualnom lovom.

minus:

Castrated mačke stalno dobivaju višak težine i skloniji su urolitijazi.

plus:

Prilog kući.

minus:

Mačka vjeruje da je kuća njegov osobni teritorij. Ljudi koji žive u stanu su njegova osobna imovina. Mačka uvijek drži vlasnike pod kontrolom i traži dominaciju. A budući da je kuća zadana, mačka čini ono što želi u njemu. On želi – žvače cvjetnu orhideja, on želi – ukrašava kožnu sofu s kandžama.

plus:

Teoretski, mačke su pametnije od mačaka i, prema opažanjima, brže se naviknu na WC.

minus:

Mačke mirisaju po sebi i mokraćom i izmetom imaju jasno jantar, a ni kastriranje ni osvježivač zraka ne mogu spasiti.

Čitaj također: Kako odrediti pasminu mačke.

Pro i kontra u odabiru mačaka

plus:

Čistoća.

minus:

Trik. Za razliku od pravocrtnih mačaka, mačke imaju tendenciju da pokazuju lik na lukav. Ovdje mrmlja pod gospodarskom rukom, a ovdje, za trenutak, mačica suzu ovu ruku pandžama samo zato što je, prema njezinu mišljenju, milujući.

plus:

Mačke su bolji lovci od mačaka i bolje su uhvatili miševe. Ali što mislite o tome, ako samo ne živite na području koje se glumi glodavcima? U ovom slučaju, nema sumnje kome odabrati mačku ili mačku – samo mačku, samo hardcore!

minus:

Ako se mačica ne sterilizira, seksualni lov u potpunosti ga udara iz rute. Životinja ne može ni spavati ni jesti, dovodeći se do iscrpljenosti, pa čak i, bilo je slučajeva, ludilo.

rezultati

Odgovor nedvojbeno, tko je nježan, mačka ili mačka, nemoguće je. Da biste to učinili, morate imati mačku ili mačku i postaviti dugoročni eksperiment na sebe.

Popis možete nastaviti beskonačno. Ali iskustvo pokazuje da često, odabirom ženskog mačića, vlasnici dobiju zloglasni pirat umjesto drhtvenog stvorenja, a hrabri mačić raste u strašnu mačku.

Prilično je teško pogoditi da će izrastati iz mačića, ali ako ste već odlučili na podu, onda samo zapamtite da se bilo kakve nedostatke, poput tih zamki, mogu izbjeći ako se odgovarajuće mjere poduzimaju na vrijeme.

Mačka ili mačka – nije važno. Važno je biti voljen. Nakon što vam daju svoju ljubav, vjerujte mi, oni ne izgledaju, ti si dječak ili djevojčica.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: