🐈 Mačka hrana Sada: 4 popularne vrste, recenzije, bilo da se daju

Mačka hrane sada

Sada mačka hrana je proizvod kanadske tvrtke Petcurean Pet Nutrition, koji proizvodi kvalitetne pseće i mačke od super premium i holistički klase. Sve formulare razvijaju stručnjaci koji rade na području prehrane životinja. U proizvodnji se lokalne sirovine koriste sirovine. Način proizvodnje niskotemperaturne temperature osigurava maksimalno konzerviranje hranjivih tvari u gotovoj hrani.

Asortiman linija je jednostavan i jasnoće za sve dobne skupine mačaka predstavljaju četiri vrste bezgrešnih jelovnika. Proizvođači nisu uključili hranu za kastrirane i sterilizirane životinje u liniji proizvoda, s obzirom na to da je svježa hrana NAU tako uravnotežena da nije neophodna.

Na paketu se nalazi natpis na kojem je hrana NOW dio klase cjelovit. Je li doista tako? Pokušajmo razumjeti ovaj članak.

Prednosti i nedostaci

Glavni plus hranjenje je njegov sastav:

 • izvori proteina – svježe meso i riba;
 • formula bez zrna – ne sadrži kukuruz, pšenicu;
 • visoki sadržaj vitamina i minerala;
 • bez umjetnih antioksidansa i konzervansa.

Još jedna dodatna hrana je široko rasprostranjena, predstavljena u svim kućnim ljubimcima.

nedostaci:

 • proizvođač ne navodi postotak glavnih sastojaka;
 • visoka cijena u usporedbi s vršnjacima.

Da bismo detaljno procijenili feed SAD-a, ispitali smo sastav i karakteristike svih osnovnih obroka. I možete vidjeti sve cijene za hranu na mjestu Zoopassage.ru.

NAU FRESH mačka hrana – marke, sastav, karakteristike, cijena

 1. Grain Free Adult Cat Food – za odrasle mačke;
 2. Grain Free Kitten Food – za mačiće;
 3. Grain Free Senior Mačka Recept hrane – za starije osobe
 4. Grain Free Fish Adult Recept CF – za osjetljivu probavu, terapeutski.

ODMAH SVJEŽE Grain Free Adult Cat Food

Suho racije na osnovi lososa i patke purice mesa. Sastojci broj 1 – sirova filela purice. Dodatni izvori životinjskih bjelančevina su losos i patke. Glavna prednost hrane je nedostatak brašna od nusproizvoda, soje, kukuruza i pšenice.

Sastojci: puretina, brašno od krumpira, grašak, svježe cijelo jaje, laneno sjeme, filet slanina, patke, jabuke, rajčice, kokosovo ulje, mrkve, bundeve, borovnice, banane, maline, brusnice, ananasa, svježeg sira, lucerne, sušene alge, sušenog ružmarina, marigula. Canola ulje je izvor vitamina E.

Hrana sadrži kompleks vitamina i minerala, probiotike. Ekstrakt biljke Yucca Schidiger smanjuje miris mačjeg izmeta. Osušeni korijen cikorije – izvor inulina. Balansirani sadržaj bjelančevina (31%) i masnoća (18%).

 • Plus: prirodna formula
 • Minus: sastav ima fosfornu kiselinu – kontroverzni sastojak.

Cijena: pakiranje 7,26 kg. – 3258 rubalja, 3,63 kg. – 1999 g., 1,82 kg. – 1640 rubalja.

NOW FRESH Grain Besplatno mačića hrane

Dijeta za mačiće na bazi turske filete s visokim udjelom proteina (33%) i masti (20%). Suha hrana pogodna za mlađe generacije mačaka. Sastav hrane 52 glavne komponente.

Sastav prvih pet: sirovih puretina, sušeno cijelo jaje, brašno od krumpira, grašak, krumpir. Uz puricu, životinjski bjelančevine uključuju filet od lososa, svježi sir i filet patke. Feed ne sadrži pšenicu, soje i kukuruz. Sadržaj povrća: rajčice, jabuke, mrkve, bundeve, borovnice, banane, špinat, brokulu, ananas, papaja, brusnice, kupine, lucerne.

Hrana sadrži sve potrebne minerale i vitamine, taurin, biotin, probiotike i prebiotike. Rosemary i marigold se koriste kao konzervansi i antioksidanti.

 • Plus: pogodno za trudne i dojilne mačke.
 • Minus: postoje netočnosti u prijevodu sastava i postotka komponenti.

Cijena: pakiranje 3,63 kg. – 1802 rubalja, 1,82 – 1590 rubalja.

SADA OD FRESHA Grain Free Senior Cat Food Recept

Formula suhe hrane razvijena je uzimajući u obzir dobna svojstva starijih mačaka, ima 30% proteina i 14% masti. Granule – male, što olakšava žvakanje.

Sastojci su: sirovi puretina, brašno od krumpira, grašak, sušena jaja, rajčica, canola ulje, laneno sjeme, jabuke, bundeve, mrkve, leće, banane, grejp, brokule, brusnice, borovnice, kupine, maline i lucerne. Obogaćen vitaminima i mineralima. Sadrži sve potrebne aminokiseline, probiotike, prebiotike.

 • Plus: mala masnoća za kontrolu tjelesne težine, pogodna za sterilizirane mačke.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: pakiranje 7,26 kg. – 3258 rubalja, 3,63 – 1938 rubalja, 1,82 kg. – 1590 rubalja.

SADA OD FRESHA Grain Free Fish Odrasli Recept CF

Ljekovita dijeta za odrasle mačke s osjetljivom probavom na temelju sirove pastrve, lososa i haringa. Sadrži visokokvalitetne svježe životinjske vjeverice. Nema mesa i kostiju, nusproizvoda, glutena, soje, umjetnih konzervansa, hormona rasta i boja.

Formula sadrži veliku količinu voća, povrća, uljane repice i kokosovog ulja, svih bitnih vitamina i minerala, esencijalnih aminokiselina. Omjer proteina i masti: proteini – 30%, masti – 19%.

 • Plus: normalizira aktivnost probavnog trakta.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: pakiranje 7,26 kg. – 3642 rubalja, 3,63 kg. – 2185 rubalja, 1,82 – 1450 rubalja.

Važno je znati:

 • najbolja hrana za sterilizirane mačke
 • najbolji feed za neuterirane mačke

Recenzije za Cat Food Now

Regina: "Visoko kvalitetna prirodna mačja hrana, prenio sam mu ljepotu, ne sviđa mi se, stolica je redovita, ne smrdi. Dajem joj 45-50 grama dnevno, a to je dovoljno za nju. "Prije nego što sam je hranila jeftinom hranom, uvijek je tražila dodatke, molila za hranom, a sada ne postoji takva stvar".

Vladimir: "Savjetujem mi da hranimo NAU Fresh za starije životinje u veterinarskoj ljekarnici, rekli su da ova marka ima vrlo dobre recenzije od veterinara. Kisa se naviknula na novu prehranu otprilike tjedan dana. oni dodaju pojačivače okusa i okusa, od kojih je moja mačka postala masnoća u svojoj starosti – već je imala 8 godina, sada se težina zaustavila, mislim da će uskoro početi gubiti težinu.

Recenzije feeda mačića

Timur: "Uzeli smo škotski mačić, a uzgajatelj ga je hranio NAJ Svježe za mačiće, odlučili smo da ne bismo ozlijedili dijete – kupili smo istu hranu, sve je u redu, dječak se dobro razvija i veseli, nema problema s stolicom.Kaput je sjajan, molting prolazi brzo. Jede preporučeni dio, dodatke se ne traže. Kupujem hranu putem interneta – to je prikladno. Jedino što mi ne odgovara je skupo. Ali, štede li prijatelje? "

Trebao bih dati

Proučili smo liniju NOW FRESH hrane za mačke, ocijenili sastav i omjer glavnih komponenti, pronašli recenzije kupaca i feed recenzije na internetu.

Osim pritužbi o nepotpunom sastavu ruskih paketa i netočnosti u prijevodu sastojaka, nisu pronađene ozbiljne pritužbe. Smatramo da vlasnici koji njeguju mogu samostalno prevesti sastav – to neće biti problem za njih. Ostalo je dobra hrana. A izbor je uvijek tvoja.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: