🐈 Cat Bayun za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Mačka Bayun za mačke

"Mirna mačka bez ikakvih problema" – apsolutno besplatno, to jest, za ništa (Owl, m / f "Winnie the Pooh"), ovaj slogan možemo dati proizvođačima bioadditiva za mačke i mačke Kot Bayun. To sedativ sadrži decoctions bilja, kao što su motherwort (4%), trputac (3%), pepermint (2%), kao i preslice, slatki korijen, itd Općenito, sadrži 17 biljaka s umirujućim, anestezijskim i tonickim svojstvima.

Recenzije Bayun mačaka za mačke

Caroline„Morao sam kupiti mačka Baiyun taj dan, kada smo bili kastrirani mačka je kući nakon operacije počela ponašati nije adekvatno – trčanje okolo, skočiti visoko, au isto tugaljiv mewing Ono što smo uočili zove pravi stres općenito … kupio sam jednom i tablete i tinkturu pilule ona je odmah progutala, ali infuzija morao zaliti naš zadatak Côte Baiyun ispunjeni – .. Mačka spavao i olakšanje ja volio da sastav ima painkiller travu, očito, oni su također pomogli da se postigne .. 20 minuta nakon uzimanja. "

Tatyana Mikhailovna„Mačka je rodila nedavno, a kad je došlo vrijeme za ruku mačiće, ona je jako nervozan na zahtjev moga muža donio iz ljekarne Côte Baiyun ..Ovu sam alat sam odabrao na Internetu, prvenstveno zbog činjenice da nije hormonalna, već potpuno prirodna. Morao sam dati oko mjesec dana, mačka je samo plakala, dijelivši se s mačići, ali droga nije uzrokovala ovisnost. Sredstva su ekonomična, u pakiranju od 50 komada – za nas je bilo dovoljno ambalaže ".

Sveta Petrova: "Pronašao sam svoju mačku u dvorištu, svidio mi se sve osim nedostatka slobode, cijelu noć je sve do jutra u stanu i vikao, a po savjetu veterinara kupio sam infuziju Bayot Bay i stvari su glatko prošle, mačka ju je pila iz tanjura i Očekuje se da će sljedeći prijem očekivati, a sada koristim ovaj alat, ako moram prevoziti mačku autom – onda životinja ne žuri po kabini, nego spava slatko. "

Cijene za Cat Bayun za mačke

Cijena tableta Kot Bayun u Ukrajini je 58 UAH.

Infuzija košta 50 UAH po pakiranju.

U Rusiji, trošak infuzije je 110 rubalja, a pilule će koštati vlasnika živčane životinje 83 rubalja.

Analozi lijekova

  • Fiteks,
  • Opustite se uz jednostavno putovanje,
  • Fosfor-Homaccord.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: