🐈 Tuneli za mačke: TOP 7 proizvodi [ocjena, cijene, recenzije]

Mačji tuneli

Igraći tuneli za mačke pravi su spas onima koji su po prirodi njihove službe prisiljeni napustiti svoje kućne ljubimce u svoje domove cijeli dan. Ovaj uređaj će vam pomoći da poboljšate odnose s mačkom i dajte mu dug zanimljiv i aktivan život. U ovom ćemo članku raspravljati o tome kako odabrati pravi tunel za igru ​​za mačku, tako da će kupnja dugo dugo uživati ​​u vama i vašem ljubimcu.

sadržaj

 • Kako odabrati tunel
 • Popularni modeli
 • Recenzije

Kakvi su tuneli za mačke

Prilagođavanja u obliku tunela ili igračke cijevi razlikuju se u vrsti materijala: od tkanine, krzna, s folijom; u smjeru: vodoravno i okomito; po nacrtu: ravno, s rupama, s rukavima; po dizajnu: multi-boji, monophonic. Postoje višenamjenski modeli: tunel-kogtetochka, tunel-kuća ili tunel-krevet.

Kako odabrati

Izaberite odgovarajući tunel za svog kućnog ljubimca, a vi ga više ne morate dobiti od teško dostupnih mjesta: ispod ormarića, sofe, kade i drugih uskih pukotina.

 1. Odaberite model prema dobi mačke. Mlade i temperamentne mačke koristit će igračke na više razina s nekoliko dodatnih rukava.Starije životinje koriste tunele kao mjesto za spavanje i odmor, a pojednostavljeni dizajn će učiniti za njih.
 2. Razmislite o veličini vašeg stana. Vertikalni uzorci zida idealno su rješenje za male prostorije. Vodoravne strukture na više razina zahtijevaju veće područje.
 3. Odaberite igračku, uzimajući u obzir temperament vaše životinje.
 4. Razmotrite veličinu vaše mačke. U rukavima tunela izrađuju se različiti promjeri, pobrinite se da se vaša životinja ne zaglavi u njih.
 5. Uskladite dizajn cijevi za igranje s dizajnom vašeg stana. Bez obzira hoće li ova mačka pribadača biti u skladu s unutrašnjosti ili će postati svijetlo istaknuto mjesto, ovisi o vama.

Trixie Spieltunnel – najbolji igrani tunel za mačke

Kompaktan meki tunel za mačke od plišane tkanine. Može se koristiti kao mačka ili ležaljka. Dimenzije: duljina – 60 cm, promjer – 22 cm, pogodan za mačke i male mačke. Dizajn je diskretan – na bež plišanom smeđom ispisu mačke mačke. Šljukajući materijal je ušiven pod oblogom krzna kako bi privukao zanimanje životinje. Tunel čuva oblik zahvaljujući prstenima ušivenim u pliš.

 • Plus: kompaktna veličina.
 • Minus: nema prozora.

Cijena: 1004 rub. Detalji o proizvodu

Triol igraći tunel za mačke najlon

Popularni model originalnog dizajna je izvrstan gaming kompleks za mačku i dizajnerski ukras vašeg stana. Tunel je izrađen od mekanog bež plišan u obliku ležećeg psa. Oblik proizvoda podržava šivanim prstenima MDF. Igračka ima dva prozora koji imitiraju šape pasa. Lijepa boja breskve. Tunel se šuška zahvaljujući brtvi ušivenu u proizvod.

Dimenzije proizvoda: duljina – 100 cm, promjer – 25 cm.

 • Plus: dizajn igračaka poput djece.
 • Minus: svjetlo krzno – brzo postaje prljavo.

Cijena: 2036 rub. Detalji o proizvodu

U obliku slova S koji se može sklopiti za životinje

Igračka u obliku trolista – tri cijevi (duljina 55 cm, promjer 25 cm). Ušiven je jedan u drugi, u sredini je prozor usmjeren prema gore. Leopard tkanina je vrlo izdržljiva, šavovi su povezani s kvalitetom. Rustling ulazi između materijala i obloge. Oblik proizvoda podržava izdržljiva opruga koja podržava težinu velikih mačaka. Tunel ima pričvrsnice, može se povezati sa sličnim proizvodima, širi prostor za igru.

 • Plus: pogodan za zajedničke igre nekoliko mačaka.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 2821 rubalja. Detalji o proizvodu

Triol Kogtetochka "Tunel s igračkama"

Smiješno igranje kompleksa mačića – mali klizač s tunelom MDF-a s premazom sisala i oblogom tepiha. Mekana igračka na opruzi pričvršćena je na vrhu klizača, a četkica je suspendirana unutar tunela. Mačak pojačava kandže tijekom igre.

Dimenzije proizvoda: promjer tunela – 26 cm., Duljina strugala – 26 cm.

 • Plus: prirodni antibakterijski premaz sisalevoj ploči.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 1505 rub. Detalji o proizvodu

Vidi također: Video za mačke – alternativne igre.

Recenzije kupaca

Tatjana: "Htio sam kupiti mačak tunel za dvije godine, nisam mogao izabrati sve, konačno sam kupio Trixie Spieltunnel s rukavima, mačka je već izrasla iz mačića dobi, ali odmah je pokazao interes za igračku, bježi i lud za njom, ponekad ga morate izvući" ,

Sania: "Kupio sam sklopivi tunel S-a za moje mačke za Aliexpress za smiješno novce, imam dva od njih, sada im nije potrebna hostesa, oni se skrivaju, trče jedan iza drugoga, odjednom izlaze iz prozora – traže mene i svaki drugi" ,

Vladislav: "Naša je mačka već odrasla osoba, ima 6 godina, mislili smo da stvari kao što su tuneli više nisu zanimljivi za nju, pa nisu kupili, prijatelji su nam dali Trixie plišni tunel pa ona spava i skriva kad su gosti u kući.Nikad nije voljela bučne tvrtke. "

Učinite to sami

Ako ne želite kupiti gotov tunel, pokušajte to napraviti sami.

Vidi također: Kogtetochka za mačku s vlastitim rukama.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: