🐈 Catnip: akcija i način korištenja [Top 13 proizvoda s mentom]

Mačja trava

Mačke nisu ravnodušne prema biljci koja se zove mačka – to vrijedi i za kućne ljubimce i divlje članove obitelji mačaka: lavovi, tigrovi, risovi, pumi. Kada nađu neprimjetan travnati grm u prirodi, mačke same nisu vlastite: oni se kotrljaju na tlu, privlačeći meow, pada u ekstazu.

Ova akcija ne traje dugo – 10-15 minuta, a onda se životinje smiruju i mirno mogu spavati. Sve se jednostavno objašnjava – biljka sadrži supstanciju nepetalaktona, koja uzrokuje reakciju u mozgu životinje pod nazivom "seksualni odgovor".

Mačka udahne pare dimnih ulja od mačaka, čini joj se da je razdoblje seksualnog lovstva počelo i ona izgleda kao "veselje". Imajte na umu da samo zreli pojedinci reagiraju ovako: mačići su ravnodušni prema mentu.

Što je mačka

Catnip ili Catnip (Nepeta cataria) je višegodišnja biljka s lišćem u obliku srca i slabijim lososnim cvjetovima s jakim mirisom limuna. Biljka je raširena, može se naći iu Europi iu Aziji. U subtropikima se nalazi i mačja mačka: Indija, Pakistan, Nepal. Zbog visokog sadržaja eteričnih ulja u zemaljskim dijelovima postrojenja,Catnip izlučuje miris limuna koji privlači mačke, svježe i suhe.

Kako koristiti mačje

Najčešće korištena mačka pronađena je u industriji kućnih ljubimaca. Novac u suhom obliku iu obliku tekućih otopina i sprejeva prodaje se u zoološkim dućanima. Proizvođači roba za mačke proizvode na temelju svojih vitamina, hrane, tretira, igračaka i noktiju.

Unatoč takvom snažnom utjecaju na kućne ljubimce, mačje mačka nije ovisna, tako da svi vlasnici mačaka mogu sigurno koristiti ovaj korov.

Svojstva metvice pomoći pri pripravi životinja na kandžu i ležaljkama. Može se koristiti kao antidepresiv za životinje koje imaju stres. I dosadna igračka će postati najdraža opet, ako ga spustite u mačjaka i držite je tamo nekoliko sati.

Proučavali smo proizvode mačja koje nude trgovine za kućne ljubimce. Smatrali smo njihove karakteristike, snage i slabosti, pokupili popis najpopularnijih proizvoda. Nadamo se da će ove informacije biti korisne svim vlasnicima mačaka.

Važno je: kupite mentu bez stabljike! Prvo, stabljike ne mirisaju.Drugo, njihova čvrsta struktura može ozlijediti mačka usta ako želi žvakati biljku.

Proizvodi s mačjom

 1. Grizu osušenu mačku (I.P.T.S);
 2. Mačak "GoSi" – suh;
 3. Gimcat Nutri džepovi s mačjom i multivitaminima – jastučići;
 4. Domaće delicije Catnip – sprej;
 5. Mačje mlijeko – sprej;
 6. Beaphar loptice s mačjom – poslastica;
 7. Mon Tero "Miš s perjem" – igračka;
 8. Kućni ljubimci Catnip Yellow Boomerang – igračka;
 9. Kogtetochka I.P.T.S. sisal s mačjom;
 10. Kogtetochka I.P.T.S. Kartonsko brdo;
 11. Osvježavajuće zemlje Mjehurići sapuna;
 12. Kookamunga Catnip Bubbles – mjehurići za sapun;
 13. Četverokutna gurmanska teletina s mačjom u jelly – food.

Poškropiti osušenu mačkicu

Osušena trava mačka ima pozitivan učinak na živčani sustav mačaka. Može se koristiti za poboljšanje apetita životinje. Biljka je bogata vitaminom C.

Grass se koristi za podučavanje kandži i na njegovo mjesto, kao i za povećanje interesa za igračke. Način primjene: mala količina suhe trave se nanosi na odabranu površinu, možete staviti unutar posebnih igračaka s džepom.

 • Plus: prikladna plastična ambalaža s nepropusnim poklopcem.
 • Minus: ne možete dati trudne mačke.

Cijena: 35 ml. – 59 rubalja Detalji o proizvodu

Gimcat Nutri džepovi s mačjom i multivitaminom

Ekstrakt "Catnip" dostupan je u bocama od 100 ml. Boca je hermetički brtvljena i ima prikladnu prskalicu. Glavni sastav: ekstrakt vode i mačja. Rok trajanja – 18 mjeseci.

Učinkovito sredstvo za treniranje, navikavanje na mjesto i struganje. Potiče mačke na aktivne igre s igračkama. Način primjene: prskati proizvod na odabranu površinu s udaljenosti od 20-30 cm.

 • Plus: prikladan hermetički paket s prskanjem.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 100 ml. – 215 rubalja. Detalji o proizvodu

Mačji mač

Beapharov mačji tretman za mačke od 6 mjeseci. Dodatak za hranu sadrži kompleks vitamina i minerala koji jačaju tijelo mačaka, podržavaju zdravlje srca i vizualnu oštrinu.

Kao dio delikatesa – proteina bogata proteinima. Mint za mačke je prirodni antidepresiv. Konstantna potrošnja delicija ima blagotvoran učinak na probavu mačaka i pridonosi boljem apsorpciji hranjivih tvari.

 • Plus: pogodno za odrasle mačke svih pasmina.
 • Minus: nepotpuno pakiranje.

Cijena: 80 kom. – 163 rubalja. Detalji o proizvodu

Mon Tero "Miš s perjem"

Igračka svijetložutih tekstila američkog proizvođača prikladna je za aktivne igre s mačkama. Kao bumerang punilo, koristi se samo prirodna mačka. Mačke će rado dovesti tog bumeranga vlasniku. Prikladna za odijevanje.

 • Plus: uporni miris.
 • Minus: ne može se oprati.

Cijena: 246 rubalja. Detalji o proizvodu

Kogtetochka I.P.T.S. sisal s mačjom

Udoban kogtetochka u obliku brijega izrađen je od crvenog kartona. Unutar proizvoda stavlja se suha trava mačja, koja privlači pažnju mačaka i potiče njihovo oštrenje pandže. Proizvod je stabilan i ne zauzima puno prostora.

 • Plus: prikladan oblik.
 • Minus: krhki materijal – karton.

Cijena: 1026 rubalja. Detalji o proizvodu

Domaće hrane Mjehurići sapuna

Mjehurići sapuna s prirodnim ekstraktom kotovničke trave od američkog proizvođača. Catnip korigira ponašanje mačke. Flegmatični pojedinci postaju razigrani i previše aktivni smiruju. Arome metvice daju životinji zadovoljstvo. Mjehurići su prikladni za zabavnu igru ​​s mačkom.

 • Plus: visoka kvaliteta.
 • Minus: brza potrošnja.

Cijena: 185 rubalja. Detalji o proizvodu

Četverokutna gurmanska teletina s mačjom u žele

Vlažna klasa za hranu mačaka "super premija" temeljena na teladi sadrži prirodnu mačku. Jelly s mesnim komadima pakiranim u staklenke od 100 gr.

Sastojci: teletina, mačka, žele, vitamini, kalcij, fosfor, taurin, voda. Hrana ima blagotvoran učinak na probavni sustav mačaka, jača živčani sustav i imunitet.

 • Plus: pogodno za svakodnevnu prehranu.
 • Minus: prodan u paketima.

Cijena: 24 kom. – 2154 rubalja. Detalji o proizvodu

Tko ne bi trebao dati mačje

Proizvođači proizvode različite proizvode od mačja, a može se uzgajati samostalno u vrtu ili u loncu za cvijeće na prozoru. Oni vlasnici koji su zabrinuti za pitanje: je catnip štetan za mačke, treba znati:

 1. Trudne mačke ne smiju kontaktirati s mačjom. Oni mogu doživjeti previše prekomjerne eksplozije, što uzrokuje preuranjeni rad ili pobačaj.
 2. Kod životinja koje previše reagiraju na miris mačja, može doći do iscrpljivanja živčanog sustava. Tako mačke daju metvice kontraindicirane.

Vlasnici skrbi trebali bi pažljivo pratitikako catnip djeluje na kućne ljubimce, i donijeti uravnoteženu odluku o mogućnosti korištenja mačja u procesu podizanja mačke.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: