🐈 Mačke slikanje tijela: A ti bi učinio takvu stvar svom ljubimcu

Mačevsko tkivo

Uvijek sam sumnjao da ništa ljudsko biće nije strano mačkama, ali nikada nisam mogao zamisliti da je tako! Naravno, svatko razumije da ovo nije mačka inicijativa.

Dobro ili loše, nitko neće sigurno odgovoriti, iako osobno ne bih riskirao izlaganje svog kućnog ljubimca na takav ukras. Prvo, boje mogu uzrokovati alergije ili čak proljev u mačiću, a drugo, to je prilično skupe vježbe. Bilo bi bolje da je novac poslan na umjetno hranjenje mačića u skloništima.

Bogati Amerikanci počeli su slikati svoje mačke za blagdane kao što su Halloween i Independence Day davno, kasnije ovaj "moderni" trend zarobio je cijeli svijet.

Sada, mnogi groomer-saloni nude usluge slikanja kućnih ljubimaca. Cijene body art na mačkama razlikuju se ovisno o složenosti i volumen posla, ali prosječna cijena je 1100-1400 dolara. Postupak se ponavlja svaka tri mjeseca, kao ponovno obojenu vunu.

Usput, pitate se koliko košta britanski mačić?

Općenito, ta umjetnost ili ludilo svi odlučuju za sebe. Iako su neki radovi jako lijepi i atraktivni.

    Biste li napravili takav ljubimac? Čekanje povratnih informacija!

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: