🐈 Britanski mačke su lijepe i popularne

Lijepa imena za britansku mačku

Baleen i prugasti prijatelji nastaju u našim domovima iz raznih razloga. Netko kupuje, netko daje, a drugi su ispod vrata. Među njima ima mnogo hladnih britanskih ljudi.

sadržaj

 • Odgovorni trenutak odabira nadimka
 • Nadimak i karakter britanskog mačića
 • Porijeklo i boja
  • Za dječakovo ime:
  • Za crnu boju
  • Za crvenu boju
 • Jednostavan način podučavanja nadimka

Odgovorni trenutak odabira nadimka

Vlasnici ovih najmilijih stvorenja odmah počinju tražiti imena britanskih mačaka kako bi odabrali najbolje za svojeg mačića. Uzmite si vremena, ime ljubimca će utjecati na njegov karakter. Očistite, međutim, ako želite da vaš mačić bude negativac, nazovite ga Bushrut ili Fantômas. Gledajte ga neko vrijeme, dajte nadimak na temelju prirode životinje. Možete nazvati britanskog mačića do pola godine, to je kad počnu značajno shvaćati, kako ih zovu.

Poželjno je da se ime mačića sastoji od tri do šest slova, u nazočnosti cvrčaka. Ime bi trebalo biti kratko i lako je čuti. Tada će se beba brže navikavati.

Nadimak i karakter britanskog mačića

Kako zovete britansku mačku, ako primijetite iza pahuljice, da je pametan, šareni i odjeven u kući kao lud. Taj dječak se može zvati: Monsun; Zhigan; Shiloh; viski; Biu; Benzhi. I propustila sam djevojku: vjeverica; Sheila; soda; Fortuna; Mina; Gera.

© shutterstock

Tako se to događa mačka, po svojoj prirodi, odmah se osjeća kao gospodar kuće! Ponaša se poput psa, njuškala svima vašim gostima, sve proučava s oprezom i ustrajnošću, provodi se, penje se na sve strane kuće i drži sve oko sebe. S takvim likom rođeni su "vođe", on neće dopustiti da se uvrijedi. Nježno je definitivno ne za njega. U ovom slučaju, dobar naziv za britanske: Thunder; Baron; Sultan; Leo; Gospodin. Za mačke: Hera; bijesa; Varvara; Amalia; Amiga.

Porijeklo i boja

Ova pasmina rođena je na Britanskim otocima. Britanci su izvorna engleska pasmina. Vrlo slično škotskoj zavoju, ali je sasvim drugačija priroda. U početku, kod rođenja, zabilježeni su samo u plavoj boji. Višegodišnja djela uzgajivača donijela su do dvjesto pedeset vrsta boja. Obožavatelji Britanaca imaju mnogo izbora. Neobičan mačak nadimka može se odabrati na temelju boje.

Plava boja ove pasmine je najljepša, tvrdili su od poznavatelja znalaca i svi su to čuli.

Mačka krzna je obično meke sive boje, nalik malom medvjedu. U procesu odrastanja, boja se može promijeniti u tamnosivu boju. Ime britanske plave boje, možete odabrati klasik, engleski, koji će nalikovati povijesti porijekla.

© shutterstock

Za dječakovo ime:

 • Bruce;
 • Arnold;
 • Hector;
 • Jack;
 • Joe;
 • Clyde.

Za djevojke popis: Wendy; Lottie; Naomi; Priscilla; Klasična; Brittany.

Pročitajte i Imena za britanskog mačića dječaka

Za crnu boju

Ako, bez obuzimanja pozornosti na sve predrasude, donese crnu, mačić je super! Crni grumen sreće, unatoč svim praznovjerama, ne manje graciozan i atraktivan. Podržite njegovu sliku i autoritet, za dječake su prikladni sljedeći nadimci: Crno; ugljen; oniks; Ban; Bristol; Kabanica. Za crnu mačku: smola; Cole; Sjena; maskara; Noć.

Za crvenu boju

Lijepa, neobična i prilično složena boja zvijeri ove pasmine smatra se crvenom bojom.

Mačak ove boje zove se crveno. Trebao bi biti ujednačen i izražen, bez bijelog vrućine i bez karakterističnog uzorka.Ali takav je rezultat prilično teško postići, pa postoji blagi sklonost uzorcima na glavi i šapama životinje.

Crvena je boja vrlo atraktivna za ljubitelje prirode. Odabir imena mačiću uopće nije teško. Što povezujemo s crvenom ili sunčanom bojom? Nadimci za britanske mačke: Crvena; San; sunčano; narančasta; jantara; Britanac; Redi; Fuchs. Za djevojčice: Zlata; Agne; Ryzhulka; Zoloteya; Fox; Zoni.

© shutterstock

Jednostavan način podučavanja nadimka

Ime mačke ili mačke već je pokupljeno, djelo je učinjeno, ali Britanac ne odgovara. Nemojte očekivati ​​da će učenik odmah početi reagirati na nadimak, osim ako je ime zvijeri "Shus". Ime dano mačiću pokazalo se bržim nego što bi se navikao na to. Postoji nekoliko načina prilagodbe novom nazivu:

 • Ulijte hranu u zdjelu i nazovite svog ljubimca, izmjenjujući svoje ime s mačkicom, mačkicom. Tijekom jela, lagano ga kapnite i nazovite ga. Bit ove metode (Pavlov) temelji se na izgledu uvjetovanog refleksa, na pozadini nekondicioniranog;
 • Čim primijetite rezultat – odmah je popravite. Nosite komadić mačke u džepu. Dobro raspoloženje, nazovite ga prstima i izgovorite ime mačića. Odmah, kao učenik će vam doći, potaknite ga.
 • Druga metoda temelji se na igri i ljubavi.Igrajte se s njim kao cvjetnjakom i lukom, kada ljubimac dotakne luk, nazovite ga po imenu. Ili kada ga udarite, jer se metoda navikavanja temelji samo na pozitivnim emocijama.

Vidi također: Lijepa imena za britanske djevojke mačke

Pobrinite se da svi članovi obitelji jednako nazivaju britanskom mačiću. Nazovite ga uvijek jasno i jasno ne izobličujte i ne izričite ime životinje, Ovo je vrlo važno. Britanska pasmina je vrlo pametna, smiješna i inteligentna pečata. Imajte strpljenja, pomažite malom mačiću i uspjet ćete. Budite sigurni, Britanci će odgovarati imenu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: