🐈 Mačka hrane WellKiss: 8 popularnih vrsta, recenzije, bilo da se radi

Kućna hrana Wellkiss

Suha hrana Wellkiss za mačke je proizvod proizveden u Belgiji od United Petfood Producers NV. Vlakna su proizvedena u Francuskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj. Proizvođač uvjerava da hrana pod markom Wellkiss pripada klasi "premium" – natpis PREMIUM krasi svaki paket. Sadrže samo prirodne sastojke i bez umjetnih okusa, boja ili konzervansa.

Na ambalaži krmne smjese navedene su njegove karakteristike: "Kontrola tjelesne težine", "Zdravlje kože i vune", "Aktivnost i dugovječnost", "Optimalna probava". Pokušat ćemo saznati što odgovara stvarnosti od onoga što je rečeno i što se tiče isključivo marketinških poteza. Da biste to učinili, razmislite o sastavu i obilježjima popularne robne marke feed, pregledajte recenzije i recenzije kupaca i veterinara.

Feed prednosti i nedostaci

Prednosti robne marke uključuju:

 • U svim formulama, sastojak broj 1 – meso.
 • Veliki asortiman – brend proizvodi suhu i mokru hranu. U liniji vlažne hrane nalaze se vrećice (vrećice) i konzervirana hrana u konzervama.
 • Sastav uključuje dobar vitamin i mineralni kompleks.

Kontra Wellkiss:

 • Nije dešifrirano meso i biljni sastojci, sastojci žitarica.
 • Nije navedeno ime konzervansa i antioksidansa.
 • Ne proizvodi ljekovitu hranu.
 • Visoka cijena za hranu ove klase.

Važno! Pogledajte našu ocjena mačke.

Popularni brandovi, analiza sastava, pro i kontra, cijene

 1. Sterilizirana janjetina Wellkiss mačke – za sterilizirane mačke;
 2. Sako odraslih Wellkiss Cat – s lososom za odrasle mačke;
 3. Wellkiss teletina i perad u umaku – su za odrasle mačke;
 4. Wellkiss janje u žele – omotima za odrasle mačke;
 5. Pileći Wellkiss s šparogama – konzervirano;
 6. Pileći odrasli dušica Wellkiss – konzervirana hrana s patkom;
 7. Wellkiss mačkica Chichen – suha hrana za mačiće;
 8. Wellkiss mačići Turska i piletina – dati za mačiće.

Sterilizirani janjetina za Wellkiss mač

Suhi kompletna hrana sa janjetinom za kastrirane i sterilizirane životinje. Pogodno za castrati u dobi od 1 do 6 godina. Sastojci broj 1 – meso i mesni derivati ​​(14% janjetina). Ono što je uključeno u preostalih 86% proizvođača ne pokazuje. Drugi sastojak je žitarice (14% riže).

Sastavi imaju celulozu – nepoželjni sastojak koji smanjuje troškove hrane. Ostatak sastava: ulja i masti, kvasac, antioksidansi, vitamini A, E, D3. Minerali: željezo, mangan, bakar, kobalt, cink, selen, jod, kalcij, fosfor, magnezij, natrij. Sadrži taurin i L-karnitin.

 • Plus: imati sve potrebne vitamine i minerale.
 • Minus: nijedan sastojak nije dešifriran.

Cijena: pakiranje 400 gr. – 235 rubalja.

Sladokus odraslih

Suhi omjer za odrasle životinje od 1 do 7 godina. Sastojci: meso i mesni derivati ​​(14% lososa), žitarice (14% riža), celuloza, inulin, kvasac, ulja i masti, proizvodi od jaja. Vitamin i mineralni kompleks: vitamin A, vitamin E, vitamin D3, željezo, bakar, cink, kobalt, mangan, selen, jod. Aminokiselina je taurin.

 • Plus: prvi sastojak je životinjskog podrijetla.
 • Minus: sastav sastojaka nije određen.

Cijena: pakiranje 400 gr. – 235 rubalja.

Wellkiss teletina i perad

Mokrna hrana u vrećicama za odrasle mačke. Sastojci: meso i mesni proizvodi (uključujući perad – 4%, teletina – 4%), ekstrakt biljnih bjelančevina, šećera, minerala. Ne sadrži soje i GMO-e. Jedna torba je namijenjena jednoj hrani. Vitamini: E, D3, Bl. Minerali: mangan, jod, cink, bakar. Aminokiselina je taurin.

 • Plus: prikladna ambalaža.
 • Minus: sadrži šećer.

Cijena: 100 gr. – 39,90 rub.

Wellkiss janje u žele

Pauchi s janjetinom sadrži 37% mesnih sastojaka, od kojih je janjetina – 4%. Sastojci: meso i mesni proizvodi, ekstrakti povrća proteina, minerali šećera. Vitamin i mineralni sastav: D3, E, B1, jod, mangan, cink, bakar, taurin. Guma se koristi kao zgušnjivač.

 • Plus: 1 vrećica za 1 hranjenje.
 • Minus: sastojci koji nisu dešifrirani, sadrže šećer.

Cijena: 100 gr. – 39,90 rub.

Pileći Wellkiss s šparogama

U Njemačkoj su proizvedeni slatki konzervirani pileći i šparoge. Sastojci: piletina (65%), pileća juha, šparoge, lososovo ulje, minerali. Salmonovo ulje je izvor Omega-3 i Omega-6. Kao dio soje, umjetnih boja, konzervansa i okusa. Vitamini: D3, E. Minerali: magnezij, jod, cink, selen. Dodano je taurin – esencijalna aminokiselina.

 • Plus: dio se izračunava na jednom hranjenju.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: jar 100 gr. – 75 rubalja.

Psić za odrasle mačke Wellkiss

Kompletna smjesa za odrasle životinje na osnovi patke. Mesni dijelovi u umaku pakirani su u veliku limenku. Sastojci: meso i nusproizvodi od mesa, žitarice, vitamine i minerali. Dekripcija mesnih i biljnih sastojaka nije određena. Sadrži vitamine D3, A, E. Mineralni sastav: željezo, selen, magnezij, jod, bakar, cink.

 • Plus: ambalaža se uklapa u nekoliko mačaka.
 • Minus: sastav se ne dešifrira.

Cijena: Banka 110 gr. – 79 rubalja.

Wellkiss mačkica Chichen

Suhi omjer za mačiće (manje od 1 godine) na bazi piletine. Kompozicija u potpunosti zadovoljava energetske potrebe rastućeg tijela mačića.Sastojci: meso i mesni derivati ​​(uključujući kokoš 14%), žitarice, biljni proizvodi, inulin, celuloza, masti i ulja, riba i njeni derivati ​​(4%), proizvodi od jaja, minerali, kvasci. Lecitin se dodaje za normalizaciju metabolizma masti. Taurin – za zdravlje očiju i srca, ojačava živčani sustav. Obogaćen vitaminima i mineralima.

 • Plus: pogodno za trudne mačke.
 • Minus: sadrži upitne sastojke.

Cijena: pakiranje 400 gr. – 235 rubalja.

Wellkiss mačića Turska i piletina

Mokrna hrana u vrećicama (pauci) za mačiće i trudne mačke temeljene na francuskom piletinu i puretini. Sastojci: meso i meso (40%), ekstrakt biljnih bjelančevina, minerali, šećer. Pileći i purani čine 4% ukupne količine životinjskih bjelančevina. Torba je namijenjena za hranjenje.

 • Plus: prikladna ambalaža.
 • Minus: sumnjivi sastav.

Cijena: 100 gr. – 39,90 rub.

Vidi također: Kako odabrati vitamine za mačke.

Recenzije Wellkisa za mačiće

Tatjana: "Ne mogu reći da je moj poznanik s Wellkissovom hranom bio uspješan. Kupio sam ga, vjerujući da su natpisi na torbi bili PREMIUM. Odlučila sam da je ova hrana bolja od onih prodanih u svakom supermarketu.Kad sam pažljivo proučavao sastav, shvatio sam da se u sastavu ne razlikuje od njih. Neke uobičajene fraze: mesne komponente, komponente od povrća. A što je zapravo stavljeno u vrećicu – to nije poznato. Odlučio sam da ga više neću kupiti mojoj mački. "

Cat Food Reviews

Daniel: "Marketing je sve naše, ono što kupac želi čitati na pakiranju hrane, tamo je napisano, a ako želite zdravlje vune, napisat ćemo. Želite kontrolu tjelesne težine – to je to! Natpis na Premium pakiranju dovodi u zabludu mnoge ljude. Poznato je da se prevodi neovisno od izvornog jezika, a kada prevode na ruski, stvaraju se previše pogrešaka: Wellkiss je hrana u gospodarstvu, ona ne doseže vrhunske i vrhunske klase, ali mačke to jedu. Iako proizvođač jamči odsutnost arome u sastavu opkop i pojačivača okusa. "

Irina: "Kupio sam svoje mačke Wellciss za moje mačke nekoliko puta, oni su bili pokupljeni s ulice, nisu bili izbirljivi, a zatim sam pročitao recenzije veterinarima na internetu, gdje je rekao da je ova hrana bila ista kao i jeftiniji hranjenje gospodarske klase.Zašto preplatiti? Za novac možete kupiti kvalitetnu hranu. "

Trebam li dati?

Na bližem ispitivanju sastava, ispostavilo se da se Wellkissove hrane ne može nazvati "premium" klasa.

Prvo, sadrže neželjene sastojke: celulozu, šećer.

Drugo, točan sastav nije naveden na bilo kojoj vrsti hrane.

Meso i biljni sastojci naznačeni su uobičajenim riječima: meso i mesni derivati, biljni derivati. To omogućuje proizvođaču da iza takvih uobičajenih imena skriva upitnu kompoziciju.

Kućni ljubimci dobro jedu WellKiss mačka hranu – to potvrđuju i recenzije vlasnika, ali je li vrijedno kupiti dosta pristojno novca što možete kupiti u supermarketu po nižoj cijeni?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: