🐈 Kuća za mačku MilkBox (Kotofabrika): recenzije, fotografije, video, skupština

Kuća za mačku MlijekoBox

Nakon što je eksperiment proveden na središnjem japanskom televizijskom kanalu uživo. U pokušaju da se pronađe rješenje takvog problema kao mačići raspršeni u svim smjerovima, pokazivači jednostavno stavljaju kartonske kutije u studio. Nakon 10 minuta, svi mačići bili su u tim kutijama, i – vlastite volje!

 • Faza 2
 • Naš pregled kuće za mačku MilkBox

  Na našim obiteljskim fotografijama, kuća Milkbox neprekidno treperi, jer naša mačka nesebično voli svoj "mliječni paket". Ona se penje u kuću ne samo da spava, nego i da se samo odmori od općeg obožavanja i štovanja. Jednom je primijetio kako se ispružila, gledajući iz kuće u posebno izrezanim rupama za članove naše obitelji. Njezine su se igračke već preselile u kuću i uskoro će se, čini se, pokazati zdjelu, tabletu i papuče.

  Vidi također:

  • kako odabrati mačić za grebanje;
  • antitsarapki za mačke;
  • kako odabrati ležaljku za mačku;
  • punila za mačke.

  Recenzije na internetu

  "Maruska i ja smo oduševljeni kućom! Ona se ne ugrize u kutove, ali ovdje je uništenje završilo, a sada je možete izvući iz kuće.Sjetio sam se kako crtajući lekcije i slikam ulaz s cvjetnim uzorcima – bilo je vrlo lijepo! "

  "U početku, Šafran je zanemario kuću, ali eksperimentiramo i postavljamo njegovo smeće u sredini kuće i voile – dijete je prepoznao kuću. Usput, kuća je jako snažna, test ga vozi dobro!"

  "Lijepa kuća, skandinavski je stil moderan, vidio sam takav prijatelj i sam zaplijenio, mačke su me prepoznale od prve minute, koriste ih jednu po jednu. Možete koristiti rhinestone ili, primjerice, gotičke obrasce. Sada ostavljam snijeg bijelo, jako mi se sviđa njegova skladnost. "

  Cijena i isporuka

  Što trebamo izgraditi kuću? Jeftino, kao što je gore navedeno. Tipično, kuća MilkBox košta 79 grivna (250 rubalja), ali popusti se povremeno objavljuju na web stranici programera.
  Kako naručiti kuću? Idite na stranicu, ostavite svoj telefonski broj i odmah ćete se vratiti na poziv kako biste pojasnili pojedinosti narudžbe! Dostava u Kijevu ili slanje nove pošte u Ukrajini.

  Dostupna je u Rusiji i drugim europskim zemljama. Za ta pitanja slobodno se obratite upravi Kotofabrika.

  Odaberite MilkBox

  Like this post? Please share to your friends:

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: