🐈 Goat Cat Food: 7 popularnih vrsta, recenzija, bilo da se daju

Koza mačke

Dobra, uistinu kvalitetna, savršeno uravnotežena mačka hrana – ovako možete kratko opisati Go Natural prirodnu hranu. Ti se feedovi proizvode u Kanadi i smješteni su kao cjelovita hrana. Svi sastojci od kojih su napravljeni krekeri pogodni su za ljudsku prehranu. Sastav i doziranje komponenata izračunava se uzimajući u obzir karakteristike probave naših baleena i krmača.

Gow mačka hrana sadrži probiotike, minerale i vitamine. Koncept se temelji na korištenju svježih sastojaka – mesa i poljoprivrednih proizvoda. Odabir najkvalitetnijih sirovina je glavna misija tvrtke.

"Nova era u povijesti hrane" – tako su proizvođači Petcureja pisali o sebi. Visoka kvaliteta Go Natural formulacija osigurana je poštivanjem tri principa:

 1. Otpuštanje robe u malim količinama.
 2. Kuhanje na pari.
 3. Obrada na niskim temperaturama (ne više od 90 stupnjeva).

Ta tri principa omogućuju nam da sačuvamo korisne kvalitete sastojaka.

Vrste feeda

U Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama možete kupiti samo 4 vrste feeda Go. Lako ih je razlikovati jedan od drugoga – na trakicu na pakiranju:

 1. Feed GO! Fit + Free (purpurni marker) predstavlja zrna bez hrane za mačke i mačke na temelju četiri vrste mesa (piletina, puretina, lososa i patka).
 2. Feed Go! Osjetljivost + sjaj (zeleni marker) – bezgrešna mačka hrana bilo koje dobi, s osjetljivom probavom, na temelju lososa i pastrve.
 3. Feed Go! Osjetljivost + Shine Limited Ingredient (žuti marker) je mačja hrana bez zrna s osjetljivom probavom, čiji je glavni sastojak svježa patka.
 4. Feed Go! Dnevna obrana prikladna je za mačiće i mačke. Napravljena je na osnovi cijele piletine, povrća i voća.

Svi ti feedovi su klasificirani kao suhi. Nedostatak hrane je nedostatak specijaliziranih formulacija za starije životinje, za sitne životinje, za pretile mačke.

Feed GO! Fit + Free Grain Free Chicken, Turska, Duck Cat Recept za mačiće i mačke

U ovom feedu, bjelančevine i masti savršeno su uravnotežene pa je idealna za svakodnevno hranjenje vaših prskanja. Žitarice, kao u bilo kojoj drugoj hrani Go !, nisu sadržane uopće. Količina ugljikohidrata je mala, pa pahuljasti član obitelji neće dobiti višak težine, što znači da je rizik od bolesti kardiovaskularnog sustava i jetre minimiziran.

Sastav granula uključuje prebiotike i probiotike, koji promiču izvrsnu probavu.U feedu Feed GO! Fit + Free Grain Free Chicken, Turska, Duck Cat Recept bez boja, govedine i nusproizvoda koji imaju veliku količinu, ali vrlo nisku nutritivnu vrijednost. Proizvođač jamči da su sve 4 vrste mesa dobivene od ptica i riba uzgojenih bez hormonske prehrane.

Održavanje normalnog funkcioniranja srca i zdravlja vizualnog sustava osigurava taurin, a EPA i DHA (eikosapentaenoična i dokozaheksenska kiselina) dodaju se kako bi se poboljšala vodljivost neurona. Izvrsno stanje kože i kaputa jamči Omega-3 i Omega-6 polinezasićene masne kiseline. Dodani su antioksidanti za jačanje imunološkog sustava u granulama.

Proteini u granulama najmanje 46%, masti – oko 18%. Sadržaj vlakana nije veći od 1,5%.

Kalorični sadržaj: 4298 kcal po 1 kg gotovog proizvoda

Cijena (u ruskom rublju za svibanj 2018):

 • 7,26 kg – 3300-3600 rubalja;
 • 3,63 kg – 2000 – 2350 rubalja;
 • 1,82 kg – 1500-1700 rubalja;
 • 230 g – 220-250 str.

Feed Go! Sensation + Shine Grain Slobodno slatkovodna pastrva i losos za mačje recept za mačke i mačke

Hrana je namijenjena životinjama s osjetljivom probavom. Granule se proizvode na osnovi mesa lososa i pastrve s dodatkom haringa, krumpira i špinata. Veterini preporučuju Gow Sensitive + Shine feed za mačke s dugom kosom.

Za zdravlje, kroketi su dodani taurin, pred- i probiotici, omega ulja i antioksidanti.Nusproizvodi, boje i umjetni konzervansi ne sadrže. Većina mačaka kao što je ovaj proizvod za okus, oni se brzo naviknuti na to.

Sadržaj proteina – najmanje 48%, masnoća – 18%, vlakno – ne više od 1,5%.

Kalorija; 4444 kcal po 1 kg gotovog proizvoda.

Cijena (u ruskom rublju za veljaču 2018.):

 • 7,26 kg – 3450-3700 rubalja;
 • 3,63 kg – 2000-2400 rubalja;
 • 1,82 kg – 1600-1850 rubalja;
 • 230 g – 250-300 r.

Feed Go! Osjetljivost + sjaji ograničeni recept sastojaka pataka

Ovaj hran je namijenjen životinjama s osjetljivom probavom. Ovaj sastav je počeo relativno nedavno otpuštati, ali već je uspio osvojiti poštovanje profesionalnih uzgajivača i ljubav mnogih članova obitelji gnjusnih goveda. Sadržaj proteina – najmanje 31%, masnoća – 15%, vlakno – ne više od 3,5%.

Sastav granula obuhvaća i svježi filet patke i dehidrirano meso ove ptice, kao i sušena jaja, brežuljci, tapioka, grašak brašna, slanutak, laneno sjeme i sol. Hrana je obogaćena vitaminima A, D3, E, B12, kalija, fosforna kiselina, kalcij, bakar, željezo, jod, mangan, taurin, beta karoten, cink i druge komponente.

Kalorijski sadržaj: 4222 kcal po 1 kg gotovog proizvoda.

Cijena (u ruskom rublju za veljaču 2018.):

 • 7,26 kg – 3600-3900 rubalja;
 • 3,63 kg – 2350-2500 rubalja;
 • 1,82 kg – 1300-1550 rubalja;
 • 230 g – 220-280 str.

Feed Go! Dnevna obrana Pileći mačka recept

Ova formulacija bez sjemena je prikladna za dnevno hranjenje mačaka bilo koje dobi. Krekeri se temelje na cijeli pile, kao i losos, povrće i voće. Peleti su prilično mali u veličini i stoga ih lako rasprsavaju čak i mačići.

Uključeni složeni ugljikohidrati pružit će životinju energiju tijekom cijelog dana. Dodani su antioksidansi za jačanje imunološkog sustava i omega-ulja za zdravlje kose i kože. Feed Gow! Dnevna obrana Pileći mačji recept obogaćen je svim potrebnim vitaminima i mineralima.

Sadržaj proteina – najmanje 32%, masnoća – 20%, vlakno – ne više od 2,5%.

Kalorični sadržaj: 4606 kcal po 1 kg gotovog proizvoda.

Cijena (u ruskom rublju za svibanj 2018):

 • 7,26 kg – 3000-3400 rubalja;
 • 3,63 kg – 1900-2100 rubalja;
 • 1,82 kg – 1250-1400 r .;
 • 230 g – 200-250 r.

Važno je znati:

 • što hraniti britanskog mačića
 • što hraniti mačku nakon rođenja mlijeka

Konzervirana hrana

U liniji hrane Gow! Za mačke je konzervirana hrana. Njihov sastav je dobar kao sastav suhe hrane. Jedina je zabrinjavajuća činjenica da se konzervirana roba nalazi na prodaji i na stacionarnim i online trgovinama, ali o njima nema riječi na službenim web stranicama proizvođača.

Konzervirana hrana ide! samo tri:

 • To ide! Prirodna holistička slobodna turska pata (s puretinom);
 • To ide! Prirodni holistički grašin bez pilećeg pile (s piletinom);
 • To ide! Prirodna holistička pileća pilića s Turskom + pašteta (s pirjanom piletinom, mesom purice i patke).

Sve ove tri vrste hrane su paste u malim posudama od 100 grama.

Cijena ne ovisi o tipu konzervirane hrane i varira od 100 do 140 rubalja, ovisno o tome koliko je to izlazna utičnica.

Karakteristike i prednosti patesa su slične.

Sve navedene konzervirane hrane je posve prirodno. Njihova proizvodnja ne koristi žitarice, umjetne konzervanse, ostatke, arome, kao i meso dobiveno od životinja uzgojenih na hormonskim aditivima. Glavni sastojak je visokokvalitetno prirodno meso (70% ukupnog patea). Povrće juha koristi se kao izvor vlage.

Vlasnici životinja primijetili su da je nakon uvođenja Go kućnih ljubimaca u prehranu svojih favorita! miris mokraće i izmet od purr postao je znatno manji. Proizvođač napominje da je taj učinak postignut uvođenjem ekstrakta yucca shidigera.

Konzervirana hrana Gow! Prirodni holistički obogaćen je svim vitaminima i mineralima potrebnim za zdravlje i dug život mačaka.

Recenzije

Vladimir Ivanov, vodeća stručna veterinarska klinika "Loyal Friend":

– Često preporučujemo feed Go! oni koji nam omogućuju cijepljenje i rutinske preglede.Za specijalizirani tretman postoje posebni feedovi veterinarske linije, a za svakodnevno hranjenje zdravih životinja Go! stane savršeno. Imaju dobar sastav, visoku kvalitetu, ugodan miris. Međutim, uvijek upozoravamo da takva hrana od stranih proizvođača često lažira, pa stoga pažljivo promatrate pakiranje i zatražite od prodavača potvrde o proizvodima.

Yulianna Kisenko, veterinar komercijalne klinike:

– Dobijemo suhi napitak Idi! za mačke koje ostaju s nama nekoliko dana tijekom pretjerane ekspozicije. Često vlasnici ostavljaju kućne ljubimce ako žele otići na odmor ili poslovno putovanje. Nažalost, svi ne donose hranu kojoj su se životinje navikle kod kuće, tako da moramo pronaći izlaz. Sastav Go! s apetitom koji jede većina mačaka, ne uzrokuju probavne smetnje, čak iu slučaju oštrog prijenosa na te hrane. Životinje ostaju zdrave i aktivne.

Veronica, vlasnica dviju perzijskih mačaka:

– Prije su hranili Paulinu i Josipu Eukanubu, ali su iz nekog razloga prestali isporučivati ​​u najbližu trgovinu, morala sam potražiti zamjenu.Već više od godinu dana smo bili na Idi! I mačka i mačka su zadovoljni. Također sam zadovoljan cijenom i kvalitetom. A glavna stvar za mene jest da su Gowove granule prikladne za mačiće, koje su upravo počele privikavati na uobičajenu hranu nakon majčinskog mlijeka. Najčešće uzimam paket srednje veličine – traje dugo, ali ne toliko da sadržaj ima vremena pokvariti.

Oleg, vlasnik sibirske mačke:

– Moja mačka često imala problema s vunom. Srušila se i oblikovala prostirke. Veterinar je savjetovao da promijeni hranu. Nisam vjerovao da postoji izravna veza, mislio sam da je od vune duga, tepisi su neizbježni. I nisam bio u pravu. Da, tepisi se ponekad i dalje formiraju, ali mnogo rjeđe nego prije, i znatno manji. I općenito, moja mačka počela izgledati bolje, manje prolijevanja, stanje ušiju i oči poboljšane, miris iz usta nestao.

Valeria, ljubavnica četiriju mesisa:

– Podignuo sam sve svoje zlostavljače na ulici u različito vrijeme. Trudila se, usadila, sada živimo u velikoj sretnoj obitelji i nježno se ljubimo jedni drugima. Kada je razdoblje rehabilitacije završilo, svako novo lice postupno je prebačeno na Go Natural. Pozitivne recenzije na internetu impresionirale su me, ali u praksi sam bio uvjeren da je većina njih u pravu.Jedini nedostatak hrane – naljepnica s ruskim sastavom često se brisanje ili ogrebotina, teško je čitati, a sve je na engleskom jeziku na originalnoj ambalaži.

nalazi

Nakon analize karakteristika, sastava i drugih informacija o feedu Go! Prirodni holistički može sigurno preporučiti ovaj feed za dnevno hranjenje domaćih mačaka i mačaka. Nedvojbene prednosti ove marke uključuju:

 • ravnoteža proteina, ugljikohidrata i vlakana;
 • inozemna proizvodnja (i stoga stroga kontrola kvalitete);
 • uporaba prirodnih sastojaka koji su prikladni za prehranu ljudi;
 • prihvatljive cijene za hranu ove klase;
 • nedostatak kemijskih konzervansa i okusa u sastavu;
 • obogaćivanje mikro i makro elemenata, enzima, vitamina, prebiotika i probiotika;
 • hrane gotovo nikada ne izazivaju pojavu alergijskih reakcija, jer ne sadrže sastojke zrna.

Nedostaci hrane za životinje uključuju:

 • ne uvijek u trgovinama;
 • visoke cijene (ali sve slične visoke kvalitete hrane će koštati otprilike isto);
 • nedostatak informacija o konzervi hrane u obliku pite na web stranici proizvođača.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: