🐈 Koliko košta mačka sterilizacija, kastracija mačke, cijene za operaciju u Moskvi, Kijev

Koliko košta sterilizacija mačkama? Koliko je mačka kastracija

Ovaj članak će vam pomoći da znate koliko košta kastraciju i sterilizaciju mačaka i mačaka u Ukrajini i Rusiji.

Trošak mačke sterilizacije

Mnogo je informacija o tome. Različite klinike nude sterilizaciju mačaka po različitim cijenama, koje se ponekad značajno razlikuju, na primjer od 400 do 1000 grivna (2000-7000 rubalja).

Cijena kastracije mačaka

Internet nudi bogatstvo informacija i varijacije cijena. od 200 grivna do 500 (1000-4000 rubalja) za rad kastracije mačke.

Nemojte težiti jeftinosti, imajte na umu da trošak operacije uključuje plaćanje za posao i materijale, kao i neke lijekove, kao što je anestezija. Stoga je sasvim jasno da je cijena od 50 grivna (300 rubalja) je premala i dodatni troškovi čekaju vas. Ali ne žurite platiti 600 grivna (4000 rubalja), najvjerojatnije će taj iznos biti zatražen u reklamiranim klinikama koje se nalaze u centru grada, gdje ćete platiti mnogo više od ostatka, ali kvaliteta usluga će biti na prosječnoj razini.

Odaberite kliniku s dobrim pregledima i nije nimalo neophodno da bude velika i poznata. Vjerujem da je prosječni adekvatni trošak za operaciju kastracije mačke:

  • u Kijevu od 300 do 800 grivna
  • u Poltava, Lugansk, Zaporizhia, Lviv od 250 do 400 grivna
  • u Moskvi 1000-3000 rubalja
  • u Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Samara 800-2500 rubalja

Ovo je maksimum. Budući da je to prilično jednostavna operacija s minimalnim ljudskim resursima i potrošnim materijalima.

Korisno je: Castracija mačaka za i protiv

Do danas, većina veterinarskih klinika nudi ovu uslugu, kao kastracija mačaka kod kuće. Ova usluga košta više od operacije u klinici i ovdje je trošak u 500 grivna (3500 rubalja) i razumljiviji i objašnjeniji.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: