🐈 Koji je mačji slatkiš bolji: 5 ladica koje želite kupiti

Koji je mačji slatkiš bolji: 5 ladica koje želite kupiti

Pa, čini se da se nove stvari mogu napisati o ladici za mačke? Ispada da je moguće i, ako nije tako novo, onda je zanimljivo nedvosmisleno. Koji je toalet bolje za mačku? Tako su u zadnje vrijeme toliko različitih tanjura, a razlikuju se ne samo u boji, nego iu dizajnu, mnogi od njih su prilično funkcionalni i udobni. Dakle, misao mi često dolazi: je li moguće promijeniti pladanj za mačku?

Ne znam kako moja mačka, ali definitivno ne bih odbio kupiti jednu od sljedećih primjeraka.

Prvi model

Ideja je stara kao i svijet. Ne podsjeća li te na nešto? Da, izgleda kao kantu s vrećicom za otpad. Ovo je danas u svakom domu. A to je prikladno, zar ne? Usput, pročitajte kako ukloniti miris mačjeg mokraće iz sofe i kreveta.

Paleta je opremljena posebnim protukliznim jastučićima, tako da se može staviti na bilo koju površinu – neće ogrebotina poda i neće se pomicati s jedne na drugu stranu. Također za ljubitelje estetike, možete promijeniti vrh ladice za pokrivanje različitih boja i različitih dizajna. S takvim ladicama, mislim da ne želite učiti mačku u toalet, zar ne?

Treći model

Ime modela "Clean Steps" u potpunosti se opravdava.Činjenica da je pladanj malo poput ljuske, na ulazu u koji su koraci. Dolazeći iz ladice, mačka prolazi kroz ljestve i, stoga, kao da se trese sa šape iz ostataka punila. Vrh konstrukcije opremljen je filterom koji apsorbira neugodne mirise.

Nije potrebno prosijati razmaženu mačku sloja s lopaticom.

Da biste očistili punilo, trebate okrenuti ladicu u krug. U tom slučaju, čvorovi ispadnu u posudu na dnu, a čisti punilo se prosije kroz ugrađeni filter.

Bonus. Jeste li ikada čuli za automatske ladice za mačke? Saznajte kako rade.

I koja je toaletna mačja za vaš izbor? Čekanje povratnih informacija u komentarima.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: