🐈 Pregled igara za mačke na zaslonu računala, tabletu

Koje su igre za mačke na telefonu i tabletu?

Razvojem tehnologijskih igara za mačiće pretvorio se u virtualnu stvarnost. Mačke vole loviti za virtualni miš ili pticu. Takva zabava može je fascinirati satima. Jedini negativan je velika vjerojatnost oštećenja dodirnog zaslona. To se rješava na jednostavan način – pomoću zaštitnog stakla.

  • 1. Koje su igre na tabletu za mačke?
  • 2. Pregled nekih programa
  • 3. Igre za dvoje

1 Koje su neke igre na tabletu za mačke?

Mnogi vlasnici mačaka čak ni ne shvaćaju da njihov gadget može zabavljati mačiće. Za pahuljaste kućne ljubimce razvijaju se posebne aplikacije. Većina igara napravljena je prema istoj shemi: određeni objekt se kreće po zaslonu, a mačka ga pokušava uhvatiti. Cijeli proces popraćen je izvornim zvukovima. Prije korištenja uređaja za igranje sa životinjama potrebno je razmotriti sigurnost monitora:

  • stavite jaki dodatni staklo ili zaštitni film na tabletu / telefon;
  • stavite uređaj na postolje;
  • preferiraju uređaje koji mogu blokirati zaslonske gumbe, inače mačka može isključiti igru.

Postoje cijele zbirke nekoliko prijava za igre sa životinjama.Vlasnik može odabrati samo pravo, uzeti mačku i pokazati mu igru.

Čini se čudnim da mnogi ljudi uključuju tablet ili telefon za kućne ljubimce. Ipak, tehnološki napredak postaje sastavni dio života, a igranje sa životinjama pomoću tableta postaje sve popularnije.

PreporučeniDomaće igračke za mačke iz otpadnih materijala

2 Pregled nekih programa

Jednostavna i jednostavna igra za mačke – Mačka igračka za tablete i telefone. Vlasnik može odabrati pozadinu, zvučne efekte i objekt. Kao mamac za hvatanje program nudi miš, laserski pokazivač i vrana. Unatoč nekompliciranoj prirodi, igra može privući ljubimac nekoliko sati. Slična igra – Mačka sam. Proširio je popis predmeta za ribolov, dodavao je bubamarač, prst, žohar, raspršivač, laser. Parcela je ista: kućni ljubimac mora uhvatiti objekt. Unatoč prividnoj banalnosti, aplikacija je prekinula zapise za preuzimanje i programeri su objavili drugi dio. Proširio je popis predmeta za ribolov, dodajući kapljicu vode, perje, miš, pauk.

Postoje mnoge slične igre. Neki imaju zvučne efekte. Dakle, u igri Cat Fishing u stanju mirovanja više od 30 sekundi, igra počinje mlatiti i privući pozornost mačaka. Sa svakim brojem dobivenih bodova, razina se povećava. Aplikacija simulira ribnjak s velikim ribama.

U ljetnim noćima mačke počinju loviti kukce. Dragonflies, leptiri, moljci postaju plijen. U ovom slučaju, igra Happy Wings definitivno će se svidjeti mačiću. Razne ptice i insekti, komplicirane razine, dugo će oduševiti životinju.

3Games za dvoje

Programeri za prijavu su otišli dalje i objavili zahtjev za vlasnike i kućne ljubimce – Crazy Cat. To zahtijeva dva uređaja s Bluetooth funkcijom. Kombinirajući oba gadgeta, možete se natjecati s mačkom. Bit je isti – pokretni miš na zaslonima ili drugi objekt hvatanja. Konkurentski trenutak pomoći će saznati tko ima najbržu reakciju – mačku ili vlasnika.

Još jedna mogućnost za više korisnika je Paw me lite. Možete igrati s nekom drugom mačkom, muškarcem ili računalom. Igrači su čekali zvukovi prirode, prekrasnu pozadinu zvijezda neba i snijeg-bijelih miševa. Zbog svoje jednostavne primjene primio je bez presedana priznanja. Više od petnaest objekata hvatanja, dinamički mijenjanje razina, zvuk pratnje – sve to čini primjenu zanimljiva za kućne ljubimce.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: