🐈 Kobe mačka - kakva pasmina s lijepim očima?

Koja pasmina Kobe mačke i mogu li kupiti isto?

Svi neobični predstavnici mačke, poput svijetlih točaka među sivom masom, postaju popularni. Dogodilo se se mačiću pod imenom Kobe. Njegove fotografije pojavile su se na Instagrama 2015. On je odmah dobio popularnost zbog neobičnog izgleda – bijele vune i plave oči s crnim olovkom. Ova je kombinacija učinila životinju vrlo slatkom. Mišljenje korisnika World Wide Web-a je podijeljeno: neki smatraju fotografiju uređenu, drugima – novoj pasmini. U svakom slučaju, Kobe je vrlo lijepa mačka.

  • 1. Kobe – nova pasmina ili samo jedinstvena mačka?
  • 2. Malo povijesti

1 Kobe – nova pasmina ili samo jedna mačka?

Ako pomno pogledate jedinstvenu mačku, primijetit ćete značajke sljedećih pasmina mačaka:

  • britanski;
  • škotski;
  • Perzijski.

Ali Kobe mačka ne može se pripisati nekoj posebnoj pasmini. Ima kratke noge i rep, zaobljenu građu, čučanj rast. Prije svega izgleda kao škotska ili britanska pasmina. No među njima nije pronađen takav znak kao plave oči. Obična boja oka za predstavnike tih pasmina je med, žuta, smeđa. Ponekad dolaze u različitim bojama.Stoga, neki ljudi vjeruju da je Kobe "proizvod" grafičkih urednika.

Neobična mačka – samo britansko nečiste uzgoj. Mačiće poput Kobi ne može se kupiti, jer takva pasmina ne postoji.

Najvjerojatnije je u precima bilo pojedinca s genom albinizma. U normalnim okolnostima mačić bi trebao biti srebrna boja s očima meda. Ali pod utjecajem pretka albina pojavio se snijeg-bijeli Kobe. Ako ga pogledate blisko, možete vidjeti male zakrpe normalne kose na vrhovima ušiju i repu.

Važno je napomenuti da gen za gluhoću često ide s genom albinizma.

PreporučeniČokoladni Britanac – fotografija, opis i karakter

2 Povijest

Gospodarica mačke s lijepim očima naziva se Rebecca. Živi u SAD-u. Profesionalni dizajner i umjetnik. Godine 2012. diplomirala je na sveučilištu i nekoliko godina radila u raznim agencijama za oglašavanje. Među njima su i mnogi poznati brendovi, na primjer, Reebok. Nakon dobivanja radnog iskustva, preselila se u malu agenciju za oglašavanje kao umjetnički voditelj. Godine 2015. imala je mačića, a Rebecca ga je odlučila napraviti račun na Instagramu. U početku je bio namijenjen šalu.Domaćica se podsjetila da je, kad je vidjela mačiće u trgovini, Kobe odmah osvojila svoje srce – vrijedilo ga je pokupiti, a on je odmah zaspao. Postupno, fotografije neobičnog kućnog ljubimca postale su sve popularnije u društvenim mrežama.

Preokret je došao kad je Rebecca počela primati besplatne darove za mačku. Tada je shvatila da je Kobe postao posao. Danas na svom računu možete vidjeti fotografije mačke u lijepim kostimima i smiješnim situacijama. Mačka voli posude i kupaonice, tako da su mnogi okviri napravljeni upravo u njima. Osim boja, nije mnogo drugačija od obične mačke – voli ribu koja je konzervirana (osobito tuna) i jede ukusnu hranu, igra s gumenom patkom, sjedi na rukama domaćice. On je sladak i smiješan, i jedinstvena boja – samo lijep bonus.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: