🐈 Najtužnija mačka na svijetu

Koja je tajna popularnosti najgladnije mačke na svijetu?

Gotovo svaki korisnik interneta zna o tužnoj mači. Postao je heroj mnogih mema, šala i smiješnih slika. Njuška ove mačke postala je vrlo popularna i koristi se kao slika na različitim proizvodima. Gumpy Kate je poznata širom svijeta, ima mnogo pretplatnika i više puta se pojavljuje na televiziji. I sve je počelo samo s jednom fotografijom koja je ušla u društvenu mrežu. Ali tužna mačka izgleda ovako, jer živi vrlo dobro – zahvaljujući svojim neobičnim značajkama, popularan je i bogat.

 • 1. Tko je najzadovoljnija mačka na svijetu?
  • 1.1. Grumpy Cat kao zvijezda i robna marka
  • 1.2. Iza Starog života
 • 2. Fu Chan (Japan)
  • 2.1. Col. Meow (Sjedinjene Američke Države)

1Tko je najsrdaja mačka na svijetu?

Zapravo, tužna mačka (ili Grumpy Cat – ljutita mačka) nije mačka, već mačka pod imenom Sard Tardar (ljubimac je imenovan zbog mrlja na krznu, nalik na umaku od tartara, ali je u putovnici došlo do pogreške počeo ispravljati). Zbog neobične genetike, Tardar ima vrlo tužnu ili ljutnju njušku. Oči na velikim i ispupčenim očima spuštaju se, nos ima spljošteni oblik, a vrhovi usta silno se spuštaju. Mačje stražnje noge su zakrivljene, a prednje su kratke duljine, što ga čini hodom vrlo sporo i nespretno.Glavni uzrok stalno smrznute emocije na licu je deformacija čeljusti i pogrešan ugriz.

Pasmina ljute mačke nikad nije bila određena jer su njegovi roditelji obični domaći životinje. Tardar ima brat Pokey s istim genetskim abnormalnostima, ali svi ostali mačići su rođeni potpuno normalni i bez ikakvih grešaka. Vjeruje se da su se problemi Pokey i Tarde dogodili zbog bolesti njihove majke.

Prema časopisu Forbes, krasna mačka mogla je donijeti vlasnika oko 100 milijuna dolara u samo dvije godine. Takva velika količina ne zaradi nikakvu holivudsku zvijezdu. I to se dogodilo zahvaljujući samo jednoj fotografiji, koju je brat hostesa mačke gnjeva objavio na Facebooku. Bio je vrlo iznenađen i zabavan zbog neobičnog izražaja lica svoga sestrinskog lica pa je odlučio objaviti svoju fotografiju na svojoj društvenoj mreži. I tako se dogodilo da je ova fotografija upravo raznijela internet. Sada Sousa Tardar ima ogroman broj obožavatelja, a sama mačka postala je prava zvijezda.

U početku, mnogi ljudi nisu vjerovali u autentičnost fotografije pa je moj brat i sestra snimili videozapis za YouTube, koji je konačno izbacivao sve sumnje.Video je dobio više od 16 milijuna prikaza, a na Tabati (vlasnik tužne mačke), pozivi s raznim ponudama odmah su počeli padati. Bilo je toliko mnogo da je djevojka morala napustiti posao kao konobarica.

Sve je počelo s uobičajenim mema i šale na internetu s različitim natpisima, no onda je slika ljutog mačka prebačena na šalice, majice i druge proizvode. Lako je tvrditi da niti jedan drugi Internetski član ne može usporediti s Tardarom u popularnosti i slavi.

PreporučeniTop 15 najpopularnijih pasmina mačaka u svijetu

1.1Gram Cat kao zvijezda i marke

Ljutita mačka postala je prava zvijezda. Sudjeluje na holivudskim zabavama, popularnim emisijama na televiziji i raznim izložbama.. Pozvan je na nagrade MTV i Oscara. Također je poznati brand.

Gdje mogu vidjeti ovaj ljubimac:

 • Umak Tardar je postao lice ne samo suvenirskih šalica i majica, već je "izdala" svoju knjigu, gdje je izrazila svoje nezadovoljstvo vanjskim svijetom u obliku šala. Takav uspjeh ne postoji samo zahvaljujući samoj mački, već i vlasniku. Tabata i njegov brat Brian rade sve kako bi održali popularnost najsrdađe mačke u svijetu.Imaju tvrtku koja prodaje svoje proizvode sa svojom slikom. Ne proizvode samo suvenire i knjige, već i Grumpuccino (Angry Cappuccino).
 • Poznata tvrtka Friskies, također, nije zaobišla ljutnju mačku i ukrašavala kutije s hranom za lice.
 • Umak Tardar dobio je božićnu izložbu jedne od najpopularnijih robnih kuća u Americi (Macy's). To je učinjeno kako bi se prikupilo još više sredstava za borbu protiv okrutnog tretmana uličnih životinja.
 • Čak je i najgladnija mačka na svijetu glumila u filmu. Bio je to kratki film pod nazivom "Najgori Božić Sullen Mačke". Glavni lik (sam ljubimac) živio je u trgovini za kućne ljubimce i nitko ga nije htio odvesti u svoj dom. Ali kad je djevojčica mogla voljeti ljutitu mačku, a između njih je uslijedilo vrlo snažno i toplo prijateljstvo.

PreporučeniIzvorne i neobične pasmine mačaka – opis, izgled, karakter

1.2Beyond zvjezdani život

Unatoč tužnom izgledu, Sauce Tardar je vrlo smiješna i ljubazna mačka. Poput mnogih drugih mačaka, voli se milovati i praskati. Svatko tko se sastao s Tarde tvrdi da je prijateljska.

Tardar sama živi u istom životu.Istina, u njenom rasporedu sada su fotografije, intervjui i razne predstave, ali za običnu mačku ne zanima mnogo. Sve nevolje, odgovornost i posao poslovanja leže na domaćici i njezinu bratu.

Popularnost ljute mačke je vrlo neobična pojava, ali postoji zbog fizičkih i genetskih abnormalnosti samog mačka, pa Tabata ne planira eksperimentirati i uzgajati tužne mačke. Ona poziva da uzme životinje iz skloništa, a ne da gleda na izgled, jer možete dobiti ljubav i osjećaj od bilo kojeg kućnog ljubimca, bez obzira na njegovu njušku.

Grmljavska mačka je postala pravi zvijezda, ali ona ne pati od zvjezdane bolesti

Nakon što je Grampy Kat postao vrlo popularan, fotografije drugih kućnih ljubimaca s tužnim ili ljutitim licima pojavile su se na Internetu. Naravno, nitko od njih nije mogao postići istu slavu.

PreporučeniNajpopularnije pasmine mačaka bez repa ili s kratkim repom

2Fu Chan (Japan)

Ova slatka zlatna chinchilla mačka živi u Japanu i ima vrlo slatko, ali beskonačno tužno malo lice. Fu-Chan ima svoju Twitter stranicu, gdje su njegove nove fotografije stalno objavljene.

Kotik je prilično mlad, ima samo tri godine, ali već tisuće obožavatelja širom svijeta.

Tužna mačka Fu-chan

2.1 Col. Meow (Sjedinjene Američke Države)

Mačka pukovnika Meow također je jedna od poznatih Internet mema. Njegov vrlo neobičan izgled nije mogao propustiti privlačenje sveopće pozornosti. Pukovnik Miau čak je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda zbog svoje vune (duljina je gotovo 23 cm). Ovaj izvanredni izgled otišao je na mačku zbog mješavine stijena – himalajskog i perzijskog.

Točno dob pukovnika nije poznat, jer ga je domaćica odvukla iz skloništa. Zbog neobičnog izgleda kućnog ljubimca odlučila mu je napraviti Facebook stranicu, a uskoro je pukovnik Meow okupio tisuće pretplatnika.

Pukovnik Meow

Vlasnik je napisao razne poruke i komentare u ime mačke. Na primjer, on je samo mrzio ponedjeljke, Božić i Justin Bieber, a također je želio dobiti vlast nad cijelim svijetom. Takav "lik" savršeno odgovara izgledu neobične mačke. Jednog dana, pukovnik Meow se čak susreo s drugom najozbiljnijom mačkom na svijetu – sa umakom Tardarom. Zajedno su nastupili u video o problemu beskućnika.

Na žalost, 2014. pukovnik Meow je umro od bolesti srca. Operacija i transfuzija krvi nisu ga mogli spasiti.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: