🐈 Drops barovi za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Kapi Barovi iz buha za mačke

Što je opasna jedna buha? Parazitirajući na krznu mačaka, ženski buha postavlja oko 500 jaja dnevno, au kratkom životu može ostaviti dvije tisuće potomaka! Svrbež, dermatitis, crvi, anemija – ovo je nepotpuni popis onoga što prati takvo susjedstvo za toplokrvnu životinju. A ako smatrate da 200 parazita može živjeti na jednoj mački, slika je razočaravajuća. U nazočnosti najmanjih sumnji na prisutnost parazita, dajte naredbu "Fas" insekti-akaricidni kapi!

Barovi za mačke su samo takvi kapi, koji sadrže fipronil kao aktivnu tvar, što je vrlo štetno za ličinke i odrasle buhe, uši, trepavice, krpelji itd. Kada se kožna primjena fipronila ne apsorbira u krv i akumulira se u vanjskim slojevima kože, u folikulima dlaka i zbog toga se njezino djelovanje produljuje.

Kapi iz buha Leopard za mačke proizveden je u obliku pipeta od 1,0 i 1,4 ml. Proizvođač pakira polimerne pipete u kutije od 3-4 jedinice, ali veterinarski dućani često pružaju mogućnost kupnje lijeka pojedinačno.

Upute za uporabu

Da biste dobili osloboditi od parazita koji žive na vašem ljubimcu krzno, širite krzno oko vrata (grebena) i oko lopatica i primijenite proizvod na nekoliko točaka.

VAŽNO!

Upute o leopardu iz buha sadrže upozorenje da se ne preporučuje kupati životinju dva dana prije tretmana i 3 dana nakon tretmana!

doza

Doza lijeka oslikana je u uputama:

 • Ako mačka teži manje od kilograma, ispustite 0,3 ml Barca, što je 10 kapi lijeka.
 • Ako mačka teži od 1 do 3 kg, preporučena doza je 0,6 ml, to jest 20 kapi.
 • Ako mačka teži više od 3 kg, potrebno je primijeniti 1 ml proizvoda (1 pipeta).

skladištenje

Ako zadržite neotvorene kapljice Leoparda za mačke u vašem domu, pazite da djeca i kućni ljubimci ne mogu doći do nje. Optimalna temperatura za pohranu je 0-30 ° C.

Pročitajte i recenzije o Milbemaksu za mačke.

Prednosti lijekova

Prisutnost posebnih kapi iz buha Leopard za mačiće.

Kontraindikacije i nuspojave

Za životinje mlađe od 10 tjedana zabranjeno je korištenje leopardnih kapi iz buha.

Ako je mačka trudna ili je životinja oslabljena nakon bolesti, primjena insekata-akaricidnih kapi treba provesti pod nadzorom veterinara.

Nuspojave se mogu primijetiti s visokom individualnom osjetljivošću mačke prema sastavu "Barca".

Znakovi kao što su:

 • bogata salivacija;
 • povraćanje;
 • tremor mišića;

su signal domaćinu. Prvi koraci za uklanjanje posljedica Barca – kupanje sa šamponom.

Pročitajte i recenzije o Pratelu za mačke.

Recenzije barova za mačke

Alexey: "Ne primjenjujem leopard duž cijele kralježnice, jer mačka točno lizali ovaj lijek – samo na području grebena. Leopard miris, naravno, odvratan, ni ja ni mačka ne vole, ali kada se alat isušuje, mačka se smiruje, a leopard kao cjelina ne uzrokuje naša mačka ima nelagodu i uspješno se suprotstavlja zadatku. "

Irene: "Kad se moja mačka pretvori u buhačku kuću, kupujem barove, primjenjujem alat kao što je napisano, i prstima mi ga utrljavam (iako se to ne preporučuje!).

Tatjana: "Moje mačke žive u dvorištu i, naravno, buhe redovito zarađuju, primijetit ću rezultat s upotrebom Barçe sljedećeg dana. Stoga ne kupim po komadu, ali u punim paketima, Leopard uvijek živi u našoj kući, za razliku od parazita.Moj pregled leopardnih kapi za mačke je jeftin i učinkovit. "

Cijena za barove za mačke

Jedna pipeta kapi Leopard u Rusiji košta 40-60 rubalja.

U Ukrajini, cijena pipete – 13-15 grivna.

Analozi lijekova

 • Barrier super;
 • Prednja strana;
 • Blohnet;
 • žuta trava;
 • ROLF CLUB.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: