🐈 Kanaani: mačka fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, uzgajivačnice

Kanan

Kanaani (kanaani) je mlada eksperimentalna pasmina mačaka. Počele su uzgajati s ciljem stvaranja domaće mačke koja izgleda kao divlja šuma. I rezultat je postignut: nova pasmina postala je slična plemenitim macacima uočenim. Mnogi uspoređuju kananu s Ocicatom i Savanom.

Povijest podrijetla

Mačke iz Kanaana čvrsto su vezane za čovjeka. Pametni, nježni i razigrani. Unatoč činjenici da je ova pasmina vrlo temperamentna, lako je trenirati ljubimac kako bi naučili pravila svakodnevnog života. Ali budite spremni da se suočite s tvrdoglavost i prekomjernim samopouzdanjem tih mačaka. Kanaani svibanj sjediti u vašim rukama i purr malo, ali to neće trajati dugo.

Zahvaljujući snažnim stražnjim nogama, ove su mačke vrlo skakanje i mogu se penjati po bilo kojoj visini. To su energične i sportske životinje koje trebaju pružiti prilično velik prostor za kretanje i biti sigurni da imaju pandžu. Vrlo su znatiželjni i stalno se trude da se negdje popnu.

Kanaani ne vole biti sami, ali će rado prihvatiti još jednu mačku ili psu svojoj tvrtki.

Pročitajte što mora nužno biti u veterinarskom setu za prvu pomoć za vašu mačku.

Njega i zdravlje


Uzgojni standard omogućava nijanse boja od bež boje do smeđe s mjesta koja su blago zamagljena zbog otkucaja. Uzorak može biti pjegav ili mramoran. Dakle, Kanaan može biti sljedećih boja:

  • Spotted snage
  • Čokolada uočena,
  • Uočena boja cimeta,
  • Mramorne snage,
  • Čokoladni mramor,
  • Cimet od mramora.

Srebrne boje nisu dopuštene. Bez obzira na boju, na vrhu repa mora postojati najmanje tri prstena. To su njihovi znakovi razlikovanja od drugih pasmina. Vrh repa i štapića trebali bi biti crni, poput prave šumske mačke. Na vratu je također "ogrlica", može se slomiti. Na čelu je jasno vidljiv uzorak u obliku slova "M". Nos je cigla crvena s rubom koji odgovara boji.

Na videozapisu se prikupljaju još fotografija i slika:

Koliko je kanadska mačka

Još je mlada i vrlo rijetka pasmina, pa će trošak njegovih predstavnika biti prilično velik. Na nekoliko stranih web stranica cijena varira od 650 do 1000 eura (38 tisuća rubalja / 17 tisuća UAH – 59 tisuća rubalja / 26 tisuća UAH).

Gdje kupiti kananu

Ova pasmina je poznata samo u Izraelu i Njemačkoj. U SAD-u postoje i neki drugi zainteresirani uzgajivači.Ali ovdje završava popularnost kanala. U Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji ne uzgajaju ovu vrstu pasmine.

U Moskvi je dječji vrtić gdje mogu posaditi savanu sličnu Kanaanu //www.murmulet.ru/. Prema vlasnicima, mogu kupiti rijetku pasminu.

U Ukrajini postoje i rasadnici savana, Abisini i bengalski – različiti rodbini Kanaana. Jedan od njih u Kijevu – //www.luxurycats.com.ua

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: