🐈 Pasmine mačke iz oglašavanja sheba: fotografija, video

Kakva je pasmina mačka koja oglašava Shebu?

Mačke vladaju svijetom i internetom. Stoga ne čudi da postaju glavni likovi popularnih crtića, pa čak i lica, odnosno lica poznatih brandova.

Dakle, u početku je zvijezda bila mačka, Boris, iz reklame za Kitiket hranu, a zatim i "Whisky" mačića. Sada su svi zainteresirani za pasminu mačaka iz Shebovog oglašavanja s Evom Longoriom.

Pročitajte recenzije o Sheba mačje hrane.

Ova pasmina je vrlo prikladna pojava marke, jer je doista aristokratska i inteligentna mačka – biser mačjeg svijeta. Oni se nazivaju Arkhangelsk, budući da su Arkhangelskovi otoci u Rusiji smatrani domovinom. Godine 1875. pod tim je imenom prva bila predstavljena na izložbi u Londonu.

Pojedinosti o Ruska plava mačka.

Ove mačke imaju gustu kratku plavu vunu s srebrnim otkucajem koji se sjaji u svjetlu i gori smaragdne oči. Mačke su obično srednje veličine s velikim, ali elegantnim ušima. Posebna struktura jagodica daje izraz lica malim osmijehom.

Nije slučajno da se ruska plava mačka pojavila u hrani za oglašavanje – ove mačke stvarno vole jesti. Tako vlasnici trebaju pomno pratiti hranu.baleen, i bolje je da je hranite s kvalitetnim uravnoteženim hranom.

Nije slučajno odabrana glumica u oglašavanju, Eva Longoria. Ona je jednako graciozna, elegantna i aristokratska kao ruska plava. Eva je poznati model, poslovna žena, iako se sjećala kao junakinja serijala Desperate Housewives. No, malo ljudi zna da je aktivno uključena u politički život Sjedinjenih Država. Preciznošću, ljepotom, inteligencijom i snagom su kvalitete koje su u kombinaciji Eva Longoria i ruske plave pasmine u jednom oglasu.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: