🐈 Kako izraditi ormar za mačku (uzice) vlastitim rukama kod kuće

Kako šivati ​​remen i napraviti remen za mačku i mačku s vlastitim rukama za sigurne šetnje

Da bi se na otvorenom zraku puštalo kućni ljubimac bez nepotrebnog rizika, izmišljeni su posebni ubodi za mačke. Oni će spasiti životinju na cesti, dopustiti mu da kontrolira kretanje na ulici, osigurati sigurnost kada se prevozi u automobilu. Unatoč obilju prodaje, možete sami samostalno šivati ​​remen za mačku s vlastitim rukama do veličine pahuljastog kućnog ljubimca. Tada će biti udobna i životinja će se lakše naviknuti na to.

 • 1. Upute za šivanje
 • 2. Denim Shleyka
 • 3. Remen remena
   • 3.0.1. H-obliku
   • 3.0.2. X-obliku
 • 4. Shley harness
 • 5. Školovanje kućnog ljubimca za šetnju
 • Pokaži sve

1 Podešavanje uputa za šivanje

Mačji zupčanik, koji je potreban za siguran hod s pahuljastim kućnim ljubimcem na otvorenom, može biti izrađen od raznih materijala kod kuće. Prilikom odabira tvari treba voditi određenim zahtjevima:

 • snaga;
 • jednostavnost;
 • otpor vlage (poželjno).

Napravio je pojas koji bi trebao biti udobna mačka. Osim toga, iz istog tkanina izrađen je remen. Prije početka rada izmjerite vrat i trbuhu mačke iza prednjih šapa mačke.Da bi dobili prave rezultate, prst mora proći između mjerne vrpce i životinjskog tijela. Zatim ga dovršena stvar neće zgaziti, ali neće dopustiti da se odgurne.

PreporučeniDomaće igračke za mačke iz otpadnih materijala

2 traka trapera

Za posao morate izrezati sljedeće detalje od traperica:

 • dva prednja strana pojasa s ušicama za pojas i gumbe;
 • element natrag s pojasom s petljama i petljim pojasom (bit će veći od prednjeg dijela);
 • jedan stražnji džep;
 • prati traperice širine od 6 do 8 cm i duljine oko 1,5 metara za remen.

Trebat će vam dva gumba ili zakovice i karabin s pola prstena. Redoslijed rada:

 1. 1. Šivajte 2 prednja komada pojasa na vrh džepa.
 2. 2. Pričvrstite stražnji element s jarmom na donji rub. Provjerite je li petlja remena poravnata s središnjom linijom džepa. To bi trebao biti remen sličan pismu N.

3. Iz gotove petlje trebate mjeriti udaljenost jednaku opsegu vratu i šivati ​​gumb ili staviti zakovicu. Gornji dio remena će se pričvrstiti oko vrata životinje.

4. Potrebno je načiniti oštricu i na udaljenosti koja je jednaka prsima i šivati ​​još jedan gumb. Umjesto toga možete koristiti zakovicu. Donji dio remena pričvršćen je na prsima mačke.

5. Isprobajte gotov proizvod na kućnom ljubimcu. Džep trapera trebao bi biti smješten na stražnjoj strani mačke, a petlja pojasa na poleđini remena traperica će se koristiti za pričvršćivanje karabiner.

Prema gore navedenom uzorku u obliku slova H, možete kopirati remenje iz druge materije.

Da biste napravili remen, trebate:

 • savijte dugu traku tkanine na pola, savijte izrezane rubove i šivite ih;
 • s jedne strane, napraviti petlju za udobno uzimanje u ruci, s druge – šivati ​​pola prstena s karabinerom u malu petlju.

PreporučeniDodatci za mačke: kako odabrati pravu četku za češljanje vune

3 naramenica za remen

Proizvod je napravljen od njih lako i brzo. Bolje je koristiti najlonski konop ili traku širine 1 cm. Kožne trake su nepoželjne jer su teške i mogu se utrljati na mjestima kontakta s tijelom mačke. Možete koristiti najlon. Koža je praktičnija.

Materijal se ne bi trebao protezati, inače se kućni ljubimac može ukloniti iz remena, što može dovesti do lošeg kraja.

PreporučeniKako igrati sa mačkom kod kuće: igračke i zabavu

3.0.1N-obliku

Za proizvodnju morat ćete napraviti još jednu mjeru mačke za uzorak nadvodnika.

 1. 1. Odredite udaljenost od podnožja vrata od vrha prema točki na poleđini na mjestu mjerenja prsnog mišića.
 2. 2.Izrežite traku s razmakom od 2 cm od svakog ruba.
 3. 3. Provjerite jumper petlje tako da oni mogu proći trake od vrat i prsima prsten trake.
 4. 4. Pripremite dvije trake koje odgovaraju duljini vrata i prsima mačke. Na njihovim krajevima osiguravaju zatvarač s jedne strane i rupe na drugoj strani. U tu kvalitetu moguće je koristiti plastične kopče. Čičak se ne može pripisati pouzdanim i sigurnim pričvršćivačima.
 5. 5. Provucite kratkospojnik u metalni prsten da pričvrstite remen ili ga šivate na kraj remena.
 6. 6. Umetnite vrat i prsni pojas u ušice ograde.

Rezultat je remen u obliku slova N. Duljina remena prilagođena je pahuljastom kućnom ljubimcu. Skakač se mora postaviti na poleđini. U gotovom obliku, ovješnica izgleda ovako.

3.0.2H-obliku

Sastoji se samo od vrata i prsnog pojasa, koji se međusobno presječu i čvrsto su ušivenim u ovom trenutku. Također se predviđa umetanje metalnog prstena za pričvršćivanje karabina za prednje vijke. Remeni su pričvršćeni prema životinjama.

Prikladno samo za kućne ljubimce! Četvrti mačak u obliku slova X često je preokrenut, pričvršćujući svoje prednje noge iz petlje!

4Butter Sled

Njegova prednost je pouzdanost. Razlikuje se od N-oblika inačice još jednog skakača duž prsnog koša. To zahtijeva dodatno mjerenje na nižoj liniji od podnožja vrata do točke iza prednjih šapa mačke.

5Izgodite ljubimca da hoda

Najlakši način da percipiram novi pribor mali su mačići. Za odraslu životinju, ovisnost može potrajati. No, s dobrim stavom i strpljivošću vlasnika, većina se ponizuje, pogotovo kad počnu shvaćati da stavljanje remenje znači izlazak na ulicu. Školovanje bi trebalo biti učinjeno kod kuće. Spremni atribut za šetnju mačkom daje se miris, dodir s nogom, možda za igru. Najprije stavite traku za par minuta, promatrajući ponašanje kućnog ljubimca. Postupno povećavajte vrijeme. Bilo bi lijepo odvratiti ljubimca od hrane ili igračke, miluju. Ne možete odmah zategnuti trake. Pritisak pojasa trebao bi se povećati dok se naviknete na to. Ali nemojte dopustiti da mačka iziđe iz pojasa – može postati navika.

Što se tiče školovanja, glavna stvar je razumijevanje i strpljivost vlasnika.Kada pahuljasti kućni ljubimac prestane primijetiti istrošenu ormarić, možete sigurno ići na šetnju.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: