🐈 Kako razumjeti da vas mačka voli?

Kako prepoznati stav mačke prema sebi, shvatiti da vas voli

Mnogi smatraju da su mačke samostalne životinje, a privrženost vlasniku za njih je ljubav tog mjesta. To je djelomično istina, ali također trebaju pažnju i ljubav. Ako stvorite povoljne uvjete za mačku, okružite ga s pažnjom i ljubavlju, odgovorit će na isti način. Njenom vlasniku, ova će životinja postati pravi prijatelj.

Feline simpatije može se odrediti ponašanjem životinje. Prvo morate uspostaviti kontakt s mačkom. Ako se to odmah dogodi, neće biti nikakvih daljnjih problema. Te životinje osjećaju ljupko ljude, sposobne su za istinsko prijateljstvo i ljubav. Postoji nekoliko znakova koji jasno pokazuju da mačka voli vlasnika.

 • 1. Obožavanje ljubavi
 • 2. Znakovi mačke ljubavi
 • 3. Felino meow i purr
 • 4. Biting i trljanje
 • 5. Ponuda podijeliti plijen
 • 6. Trampling na ljudskom tijelu
 • 7. Lizanje
 • 8. Catov pogled
 • 9. Tresući rep
 • 10. Demonstracija stražnje
 • 11. Spavaj s vlasnikom
 • Pokaži sve

1Proyavlenie ljubav

Kada se mačka pojavi u kući, važno je stvoriti ugodnu atmosferu koja će mu omogućiti brzu prilagodbu i razumijevanje da je to potrebno osobi. Kada se mačić prilagodi novim životnim uvjetima, mora ga okružiti ljubav i briga. Mora se osjećati sigurno. Te životinje neće biti zlostavljane.

Da biste osvojili simpatiju mačke, morate zaraditi povjerenje. . Mačke se uvijek sjećaju osjećaja mirnoće i sigurnosti i percipiraju osobu koja im je predstavila kao pouzdanog prijatelja. Tek tada se možemo nadati za ljubav prema ljubimcima.

Preporučeni7 glavnih razloga zašto mačka jede mačiće

2 Znakovi ljubavi mačaka

Kako bi pronašao stav mačke svom vlasniku, potrebno ga je promatrati i naučiti jezik njegovog tijela, jer uz pomoć njega izražava svoje osjećaje i osjećaje.

Važno je obratiti pozornost na ono što zvuči mačka i kako se ponaša u različitim situacijama. Znakovi mačke uključuju ljubav:

 • meowing i murmuring;
 • svjetlosni ugriji;
 • udaranje glavom ili trljanje;
 • želja da donese vlastiti plijen;
 • udaranje šapa na tijelo vlasnika;
 • lizanje lica ili ruku;
 • pogled;
 • drhtanje repa;
 • pokazivanje stražnje strane;
 • spavati na krilu ili u krevetu s vlasnikom.

PreporučeniZašto se mačke međusobno borite i kako se boriti?

3Cat meow i purr

Dugi i trajni meowing privlači vlasnika. Ponekad mačka traži pomoć na ovaj način. Najčešći uzrok mačjeg piercinga je glad. Možda su je zaboravili na vrijeme hraniti, i pokušava je podsjetiti na to.

Kao vlasnik životinje, mačka je usamljena. To je tako važno za nju privući pažnju na sebe. Ako životinja usmjeri, a oči su žive, požudi komunikaciju s dragom vlasnicom.

Mačke, poput ljudi, mogu se razboljeti. Ako životinja tijekom anksioznosti pokazuje anksioznost, nervozna, ne nalazi mjesto za sebe – postaje bolesna i traži pomoć.

Mačka proizvodi specifične zvukove kad se upozna s vlasnikom ili sjedi na krilu – ona ga voli i cijeni.

Prokletstvo mačke ukazuje na to da je zadovoljna. Životinjske prasine na krilu vlasnika i istovremeno izražava mirno – to pokazuje njenu zahvalnost prema osobi. Ako mačka igra i pere, to znači da pokušava pokazati svoju ljubav i predanost.

Ali ne uvijek buka i prelijevanje znači radost mačiću. Ponekad mačke piju, osjećaju bol. Zvuk u takvim slučajevima će biti tih, jedva zamjetljiv, a životinja će biti tužna.

Neke mačke pljuvaju pri smrti. U tom će slučaju zvukovi biti uznemirujući i nemirni.

PreporučeniGlavne navike mačaka: kako razumjeti što ljubimac želi?

4Focusing i trenje

Neki pečati ponekad čine agresivno zbog činjenice da često grizu svog čovjeka.Ali vrijedi razlikovati pravi zalog od prijatelja. Ponekad kuhanje mačkom znači kompliment. Prijateljski mačji ugriz ne povrijedi osobu. S druge strane, čini se da životinja namjerava gristi teško, ali nije. Osim toga, uvijek postoji prilika da smirite agresiju mačke.

Nježno grickanje majstorovu prstu ili ruku, mačka pokuša pokazati koliko mu se sviđa osoba, to jest smatra njegovom gospodarem pravi prijatelj.

Ako je mačka igrala teško i nastavlja grizući prst, morate vrištati – to će ga akcija uplašiti. Shvatit će da je ozlijeđen, i više neće to učiniti.

Trenje mačka lica njuška o vlasniku često se percipiraju kao opsesija. Vlasnik se obično žali i krikni ljubimac. Ali ovo ponašanje životinje sugerira da mačka vjeruje osobi i osjeća se s njim u potpunoj sigurnosti. Ne biste trebali razočarati ljubavnu kreaciju, bolje je pokazati svoju ljubav i predanost zauzvrat.

5. Otkupite plijen

Felino pričvršćivanje nije ograničeno na meowing ili trljanje. Istinska ljubav je izražena u brigu za svog učitelja.Mačka je sigurna da vlasnik ne treba samo njezinu komunikaciju, nego i pomoć.

Mačke se rađaju lovci i često ulove miševe ili ptice. Životinja može donijeti "dar" u obliku mrtav miš ili pticu svojoj osobi. To ukazuje na njegu i veliku ljubav prema vlasniku.

Ako mačka dijeli vlastiti plijen, potrebno je zahvaliti za to. U suprotnom, životinja ima mržnju.

Utjecaj ljudskog tijela

Trampling mačaka na tijelu, mnogi percipiraju kao molba za hranom. To je dijelom slučaj. Ovo ponašanje je zbog činjenice da tijekom hranjenja mačića masiraju trbuh njihove majke.

No, osim toga, štropot na trupu vlasnika izražava naklonost kućnog ljubimca. Kitty pokazuje da se osjeća kao mirno i opušteno kod vlasnika kao i kod majke.

7Vylizyvanie

Ljubazne mačke često pokazuju svoje osjećaje lizanjem otvorenih dijelova ljudskog tijela. Neki ljudi to za poljubac, i oni su u pravu. Ovo je ponašanje također manifestacija ljubavi.

Ako mačka lomi muškarcu nos ili uho, onda to nije lako poljubiti, nego prava briga. Svi katoličari proizvode takve akcije, ali brinu samo za svoje članove obitelji. Ako kućni ljubimac to učini, to znači da smatra vlasnikom i drugim kućanstvima da budu obitelj.Ta se ljubav mora održavati, inače će se životinja uvrijediti.

8Cat pogled

Kada mačka intenzivno gleda svog vlasnika, to mu u potpunosti vjeruje.

Ako mačka trepne na prvi pogled – trebate mu isto odgovoriti. Tako će shvatiti da je njegova ljubav međusobna.

9 Prigušen rep

Rep je najdraži dio mačjeg tijela. Neće dopustiti da mu dodirne rep prema strancu ili neugodnoj osobi.

Ako je mačka stajala usred sobe i iznenada podigla rep – čeka pozornost vlasnika i žudi za komunikacijom s njim.

Gledanje mačke rep, možete shvatiti da je uznemirujuće. Prigušeni rep govori o uzbuđenju ili strahu. Ako se vrh repa zatreperi, tada je iskustvo mače ugodna.

Mačka, šećući svoj rep, približava se svom vlasniku – misli samo o dobrim stvarima o njemu i nada se da će to biti s njegove strane.

10 Demonstracija stražnje

Neke mačke rado pokazuju magarca vlasniku. Ponekad je kućni ljubimac donosi blizu lica osobe. Vlasnik životinje doživljava nelagodu i ne razumije zašto mačka to radi. Demonstracija leđnog mačića pokazuje svoju sućut za vlasnika.Ovo ponašanje je tipično za mačiće – pa pozdravljaju njihovu mamu. Ako životinja pokupi dušu pred licem – to pokazuje da mu on vjeruje kao najbliži i najdraži stvor.

Spavaj s vlasnikom

Mačke odabrati udobna i sigurna mjesta za spavanje. Stoga, ako je mačka odabrala osobu za ovaj krevet, tada je siguran da je siguran pored vlasnika.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: