🐈 Ime za mačku (djevojka) Scottish Fold - koje su popularna imena

Kako odabrati prikladan naziv za škotsku mačku (djevojke)?

Takva imena kao što su Murka, Vasilisa, Sonya, Klepa, itd. Inherentni su ženki mačke obitelji. Matilda ili Cassiopeia mogu se razlikovati od egzotičnih rješenja. Vlasnik može odabrati bilo koji naziv za mačku, vođen raspoloženjem u određenom vremenskom trenutku, a ne prema rodovima ili drugim osobinama životinje. Dakle, mlada dječačka škotska skakača s impresivnim rodom, čiji je vlasnik bio malo zabrinut zbog papira, pretvorit će se u Vasku (od Vasilise) ili Mikea. Takav nadimak nije sramotan, ali bolje je provesti malo vremena u potrazi za izvornim nadimkom za djevojku.

  • 1. Interesi vlasnika
  • 2. Životinjske preferencije
  • 3. Izgled mačke

1Interers domaćin

Ovisnosti i dnevne aktivnosti vlasnika redovito čine osnovu imena za mačku. Dakle, kod krojačice ili amatera na lončaru s rezovima u slobodno vrijeme, postoji Spool, a graditelj dobiva Rail ili Nut. Kulturna zabava postaje i bogat izvor potencijalnih imena za omotane i ravne favorite:

  1. 1. Knjige. Ljubitelji Khmelevskog mogu nazvati mačiću Anitu, Alicia ili Joanna, u čast autorice.Agnieszka, Azija ili Augustin će biti dobar poljski naziv s slovom "A" za mačku. Ljubitelji ruskih i stranih klasika mogu birati između opcija kao što su Scarlett, Lolita, Ophelia, Julija ili Margarita. Pristaše suvremenih bestselera naći će odgovarajuću žensku imena Hermione ("Harry Potter") ili Katniss ("The Hunger Games"). Ljubitelji različitih naroda imaju bogat izbor: Hera, Diana, Hel, Freya – to su samo neke mogućnosti za "službenu" privlačnost mačića.
  2. 2. Kino. TV emisije čvrsto su ugrađene u svakodnevni život ljudi. Igritt, Shaya, Stans, Melisandra su potencijalni nazivi za kućne ljubimce fanova Game of Thrones. Deeneris, unatoč važnosti lika, malo je vjerojatno da će se koristiti zbog poteškoća izgovor. Ljubitelji "misli kao zločinac" mogu se odnositi na mačke J.J., Garcia (Penelope), Francis ili Al. Puno igranih filmova obiluje. Omiljeni fanovi stare, već klasične, fikcije, u opasnosti da dobiju nadimak Ripley – po imenu junakinje "Alien", spasili mačku na početku serije. Selina – tematska verzija nadimka crnog ili sive mačke obožavatelja svemira Batmana.Ljubitelji serije također se mogu nazvati pet Harley. Obožavatelji navijača Star Warsa morat će živjeti Amidals ili Leia, iako neki dobro hranjeni pojedinci, unatoč drugom spolu, su u opasnosti da dobiju nadimak Jabba. Sljedbenici trilera mogu imati Clarissa ili Misha, koji se pojavio u drugoj knjizi (četvrti) Šutnje Jaganjčeva.
  3. 3. Računalne igre. Ovaj resurs, unatoč raznolikosti, ne uvijek vam omogućuje da pronađete jedinstvene nadimke za mačku zbog nekog od njihova začeća i ponavljanja drugih imena. Obožavatelji serije Final Fantasy mogu se promatrati kao Tifu, Selfie, Branu (jedan od glavnih negativnih likova FF9) ili Yun. Većina drugih imena, s obzirom na kombinaciju slova, bit će teško koristiti za svakodnevnu referencu na mačku. Vlasnik će pasti za "hej ti" ili kratice koje ne odražavaju izvorno ime. Mortal Combat će ljubimcima dati imena Sonya, Kitana, Nitara ili Sarina. Igrači će pridružiti određena imena drugim igrama: Ada (Resident Evil), Miranda (Mass Effect) ili Heather (Silent Hill 3).

PreporučeniFeline nadimci: kako odabrati ime ljubimca?

2Aplodna životinja

Ljubavnik koji baca na noge i organizira druge takve promjene može se nazvati Anna. Ovdje su 3 dobro poznate slike spojene odjednom:

  • Anna Karenina.Žena koja se zbog nesretne ljubavi bacila pod vlak. Lako je pretpostaviti da posada i putnici trenera nisu suosjećali s junakinja, brinući se više o posljedicama za vlastiti život;
  • Annushka s uljem. Međusobno, ali ne manje od ove važne heroine "Učitelj i Margarita" dodala je sijedu kosu ljudima koji su u tramvaju. Tako mačka može lako kucati vazu i bilo koji drugi kontejner bez brige o posljedicama za ostale stanovnike stana;
  • Anka-stroj topnik. Izmišljeni lik iz "svemira" Chapaeva. Mnogi su poznati uglavnom iz anegdota i niza igara. Prema povijesnim izvorima, postrojbe Chapayev sudjelovale su u partizanskim aktivnostima. Slične aktivnosti odgovaraju mačkoj prirodi. Ukradeni i izljeveni pilić, ispuštena vaza, slabašna komad jetre koja je ostala pod nogama – Anka aktivno plaća gerilski rat protiv vjerojatnog neprijatelja, opskrbljuje joj hranom i udobnošću zbog nekog nepoznatog razloga.

Gospođu s sabotažnim znakom može se dodijeliti nadimak Mina. Poznati će lako prihvatiti verziju da je popularni roman i film o grofu Drakuli stvorili temelje nadimka.Roditelji i bliski prijatelji znat će manje estetsku istinu: pahuljasti kućni ljubimac redovito osvaja druge, "rudarstvo" cipele i popularne rute oko stana.

Mačke mogu proizvesti širok spektar zvukova: od zahtjevnog meowinga, izražavanja osjećaja gladi, do čudnog plača u vrijeme promatranja nedostupne ptice kroz staklo ili staklo balkona. Za osobe s najmoćnijim vokalima, nadimak Banshee je nadnaravno stvorenje irske mitologije, koja karakterizira piercing krikove. Možete uzeti u obzir Sirenu: neinitiiran atribut naziv grčke mitologije, a vlasnik će znati da nadimak dolazi iz uređaja, podižući ljude u alarmu.

Ljubitelj mlijeka pretvara se u Milku, a gotovo svaka mačka može se krstiti Sonya zbog predilekcije ove vrste za dugo odmorište. Svako ime ima svoje značenje, a te se informacije mogu upotrijebiti za odražavanje prirode životinje. Djevojku koja je sačuvala razigranost mačića u odrasloj životnoj dobi, približit će se nadimkom Bambina (djevojčica). Osoba s kraljevskim ležajem dobro je povezana s Donna, Mirabellom ili Ginom.

3A izgled mačka

Siva draga postat će Haze, crna draga će biti Chernushka, Mjesec ili Nike (Knight). Crvenokose djevojke mogu biti Karamell, Sunny, Freckled ili mandarinski. Bijele dame dobivaju nadimak Snowball, Belka ili Bella. Domaćini mogu ići u suprotnom smjeru, koristeći "crne" nadimke poput Bagira ili Soot.

Nedostaci na izgledu također igraju ulogu u odabiru imena. Za mačke, izbor nadimaka izvedenih od poznatih ljudi i likovnih likova svakako je više. Ali za ženke možete pokupiti značajne mogućnosti. Ime Alice, u čast junakinje Lewisa Carrolla, koja je često imala problema s proporcijama, odgovarala bi životinji koja nije uvijek u mogućnosti povezati svoju veličinu s udaljenosti ili veličine prolaza. Mačka s privremenim ili trajnim ometanjem očiju može se zvati Leela ("Futurama") ili Frankie ("Nebeski kapetan i svijet budućnosti"). Poznavatelji stranih književnosti sjećat će se imena Angele i Hulga iz O'Connorove priče za kućnog ljubimca koji pati od šepuranja.

Mačke mogu dobiti nadimak bilo koje ime, naziv grada ili regije (na primjer, Dakota), zanimanje ili neživi objekt.Kao iu slučaju ljudi, to bi trebalo biti pažljivo odabrano. Mačić, za razliku od djeteta, neće biti zabrinut zbog nepravilnog imena. Ali vlasnik je u opasnosti da pate. Dakle, zoveteći mačku Aloha i potražiti je u dvorištu, vlasnik će izgledati kao čovjek koji neprestano pozdravlja ljude oko sebe. S vremenom, složeno ime postaje zgodna skraćenica, a ne uvijek skladna. Od Mirabella dobivate Mirku ili Belku, Igritt će se pretvoriti u Ritku, ali spomenuta Nitara će se lako pretvoriti u Taru. Iako je u mnogim zemljama neovisno ime, rusko pučko stanovništvo tradicionalno povezuje riječ s ambalažom i različitim kontejnerima. Prilikom odabira nadimka za mačku trebali biste misliti ne samo o njegovoj usklađenosti s karakterom mačke, već io skladnosti različitih verzija nadimka.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: