🐈 WC za mačke: kako odabrati. 3 savjeta od uzgajivača

Kako odabrati ladicu za mačke

Odabir pravog ladice za mačku glavni je uvjet za dug i sretan odnos između vas i vašeg ljubimca. Najčešći problem u ponašanju kućnog ljubimca s kojim se suočavaju vlasnici upravo je problem odlaska na toalet "ne postoji". Tako se dogodilo da se osoba može prisiliti nešto učiniti protiv svoje volje, ali nikada mačka. A ako će vaša mačka voljeti toalet, on će ga rado upotrijebiti za namjeravanu svrhu, a ako ne – budite spremni pronaći neugodna "iznenađenja".

Kako odabrati WC za mačke? Što su mačke?

Kada kupujete ladicu za mačke, trebate razmišljati kroz sve detalje, jer to mora odgovarati vašem kućnom ljubimcu, a istovremeno njegovo čišćenje treba biti prikladno. Stoga, obratite pozornost na:

 • Materijal od kojeg je napravljena posuda
 • Prisutnost / odsutnost poklopca
 • Veličina, oblik i dubina
 • Jednostavnost i jednostavnost čišćenja
 • Mačka privlačnost
 • Trošak
 • Ukupni izgled
 • automatizacija

3. Veličina, oblik i dubina posude za mačke nisu od male važnosti. To bi trebalo biti veličine, tako da se mačka može slobodno uklopiti i razvijati u njemu.Za ljubitelje dobre hvataljke, trebali biste odabrati toalet s visokim stranama tako da pijesak ne prolije.

Danas postoji nekoliko oblika ladica za mačke – pravokutni, kvadratni, ovalni i čak kutni.

Ladicu treba redovito čistiti i oprati, osobito u toploj sezoni. Stoga, pobrinite se da se odabrani WC za vašeg ljubimca može lako prati u svim kutovima. Postoje ladice u koje su umetnuti paketi po vrsti smeća, mogu se očistiti zamjenom paketa s novim. Osobno smatram da su pladnjevi s mrežom neudobni, jer ostavljaju noge vašeg ljubimca mokro i ovu pladnju treba prati nekoliko puta dnevno.

Suvremeni suhi ormarić visoke tehnologije opremljen je sustavom prisilnog filtriranja zraka koji vam omogućuje potpuno uklanjanje neugodnih mirisa. Dizajn ima originalni dizajn "prostora".

WC se kontrolira pomoću gumba na ploči s instrumentima. Indikatorsko svjetlo pokazuje kada je vrijeme za zamjenu filtra ugljika. Kruženje zraka u WC-u vrši se pomoću tihog ventilatora.

Osterni ormar je opremljen elektroničkim uređajem za uništavanje mirisa. Uređaj može raditi s bilo kojom vrstom punila. Dimenzije proizvoda: 58x46x49 cm.

 • Plus: velike veličine pogodne su za mačke velikih pasmina.
 • Minus: promjena filtera je potrebna svaka 2 mjeseca.

Cijena: 7999 rub. Kupiti

Najviša ocjena za mačke

 1. CatGenie 120 – automatski;
 2. Sušilo za ormar Ferplast Bella – zatvorena ladica-kuća;
 3. Otvori ladicu Waka – s mrežom;
 4. Otvori ladicu Imac DUO – s visokim stranama;
 5. Curver Petlife kutijica za mačke – zatvorena;
 6. Marchioro WC GOA 3C – sa stranama;
 7. MPS WC ladica NETTA Otvoreno – velika sa okvirom;
 8. Savic WC s roštiljem;
 9. Litter Kwitter, sustav učenja mačaka u zahodu;
 10. Trixie WC "Berto" – velika.

CatGenie 120

Suhi ormar zatvorenog ugljena iz gumirane elastične plastike. Sastoji se od dva dijela, koji su međusobno spojeni bočnim stezaljkama. Donji dio je uklonjiva paleta. Gornji dio je kutija. Zatvoreni dizajn opremljen je prikladnim vratima, uz pomoć kojih mačke ulaze u "kut samotne".

Dizajn ladice ne dopušta da punilo padne na pod. Filtar ugljika i zatvorena vrata smanjuju intenzitet neugodnih mirisa. Ručica gornjeg dijela kuće omogućuje vam prijenos dizajna. Dimenzije WC-a: 43,5x56x37 cm.

 • Plus: čvrsta konstrukcija.
 • Minus: ne oslobađa od mirisa.

Cijena: 2220 rub. Kupiti

Ladica je otvorena Waka

Veliki WC za mačke s visokom uklonjivom stranom i lončićem visoke plastike. Uključeno u ladicu je kontejner za sova i kašičicu. Bočna strana ima uklonjivi dizajn i sprječava raspršivanje punila. Proizvod je jednostavan za čišćenje. Dimenzije proizvoda u montiranom stanju: 59x40x18 cm.

 • Plus: pogodno za velike pasmine.
 • Minus: ne odgađa mirise.

Cijena: 1259 rub. Kupiti

Curver Petlife kutije za mačke

Ladica talijanskog proizvođača izrađena je od plastike visoke kvalitete. Na dnu proizvoda postoje posebne gumirane noge – WC se ne klizi na glatkoj površini poda. Visoke strane imaju uklonjivi dizajn, koji se lako mogu pričvrstiti na ladicu pomoću zasuna.

Prisutnost visokih strana olakšava rasipanje mačaka za punjenje. Punilac odabire bilo koji, što je bolje tolerirati vaš ljubimac. Dimenzije: 50x37x17 cm.

 • Plus: jednostavno pranje.
 • Minus: ne neutralizira mirise.

Cijena: 798 rub. Kupiti

MPS WC ladica NETTA Otvoreno

Najčešći zahodi za mačke su dvostruki pladnjevi s pomičnim roštiljem. Proizvod je izrađen od visoko kvalitetne netoksične plastike. Rupa na roštilju omogućuju da tekućina teče do dna ladice i tamo ga drži.Model može raditi sa svim vrstama punila za WC. Dimenzije proizvoda su standardne (37 × 25,5 × 6 cm.)

 • Plus: jeftino.
 • Minus: nije prikladan za velike mačke.

Cijena: 505 rub. Kupiti

Litter Kwitter, sustav učenja mačaka u WC-u

Velika ladica za mačke velikih pasmina poznatog njemačkog proizvođača. Dizajn visokokvalitetnog plastičnog materijala sastoji se od dvije posude i ladice – to pojednostavljuje postupak čišćenja WC-a.

Strana je pričvršćena na ladicu s isječcima. Životinje mogu stajati na udobnim stranama ladice, njihove noge će ostati čiste i suhe.

 • Plus: značajke dizajna smanjuju potrošnju punila.
 • Minus: ne neutralizirajte mirise.

Cijena: 1875 rubalja. Kupiti

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: