🐈 Što kogtetochku odabrati za mačku. Što kogtetochka bolje cijene

Kako odabrati kogtetochku za mačića. Vrste škripa za mačke

Kada počnete mačić, popis dodataka koji su potrebni, a ne tako može biti dug. Hrana, tave, pladanj, punilo, igračke, struganje, krevet, higijenske dodatke – a to nije potpuni popis. Ako ne možete ništa učiniti, a zatim bez mjesta i uređaja na kojem vaš ljubimac neće moći izoštriti kandže.

U ovom članku ćete naučiti kako odabrati remen za psa za svoje ljubimce, njihove vrste.

Pitam se:

 • kako podučiti mačića da pukne
 • Izbor pandža za mačku

Prvo, ovaj postupak savršeno oslobađa stres od mačke i pomaže da odbijaju svoj bijes i troše višak energije. Drugo, dok oštri svoje kandže, mačka se pretvara u neku vrstu manikure, dopuštajući starim kandžama aktivno ažuriranje.

Stacionarni ili zidni struganje je ploča koja je pokrivena s mousalicom ili sisal tkaninom. Takva oštrica je trajno učvršćena na zidu i teško je premjestiti. Za mačke koje vole ukrasti kutove, postoje kutne kandže, koje su dvije ploče prekrivene sisalom, a montirane su na uglu.

Tu su i cjeloviti kompleksi koji su izgradnja stupova, police i kuća na dva ili više razina.Takvi kompleksi pružaju mačku velikom području ne samo za brusne kandže, već i za spavanje i aktivne igre. Ali, znate, takvi kompleksi su skupi.

Dakle, kao što možete vidjeti, izbor je odličan, ali lako je razumjeti ako jasno poznajete svoje ljubimce, svoje želje i mogućnosti.

Yami-Yami kogtetochka – najbolji kogtetochka za mačke

Kandža je napravljena u obliku vala i omogućuje mačkama da piju pandže u obliku igre. Čvrsti građevinski detalji prekriveni su mekim plišanim i sisalnim vlaknima. Sisal je ekološki prihvatljiv materijal s visokom razinom otpornosti na habanje. Takav će strugalica dugo trajati. Dimenzije proizvoda: 50x29x18 cm. Prikladne za odrasle životinje i mačiće.

 • Plus: trajnost.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 1399 rub. Kupiti

Trixie lorca

Klasični model u obliku stupca na stabilnom štandu. Šank je prekriven mitskom juta. Zgodna kompaktna veličina omogućuje vam upotrebu mjesta za grebanje bilo gdje u kući i uzeti ga na putovanjima. Sisalna tkanina je izdržljiva i otporna na habanje. Mekana igračka pričvršćena je na vrh posta. Dimenzije proizvoda: 36x36x52 cm.

 • Plus: stabilno.
 • Minus: teži 4 kg.

Cijena: 1550 rub. Kupiti

Zolux s cijevi YETI ovce

Zanimljiv model kogtetochka-igračaka izrađenih od plastike visoke čvrstoće i tepiha postat će omiljena zabava mačke. Uređaj je kompaktan veličine simulira lov na miševe. Miš za krzno se nalazi unutar platforme na posebnom mehanizmu za vrtuljku. Mačke će rado voziti šapu. Na vrhu platforme je isječak tepiha. Prikladno za životinje svih dobnih skupina. Veličina: 25x25x6.5 cm.

 • Plus: lagana i kompaktna.
 • Minus: igračka može izaći.

Cijena: 424 rubalja. Kupiti

Kogtetochka CLP "miš"

Kogtetochka u obliku saga od sisala i plišane izrađena je u smeđoj boji. Jednostavni dizajn omogućuje vam korištenje proizvoda kao tepih i kao strugalicu. Model je ukrašen aplikatom u obliku mačjeg šapa. Da privuče pažnju životinje, postoji meka igračka na proljeću. Veličina: 70 × 45 cm.

 • Plus: može se koristiti kao krevet.
 • Minus: visoka cijena.

Cijena: 1499 rub. Kupiti

Karlie Flamingo "Riblja kost"

Takva pleta od kartona prikladna je za velike pasmine poput maine coona, sibirskih mačaka, bengalskih mačaka.

Kogtetochka od improviziranih sredstava

Sisalni užad sada se može naći u većini hardvera.Koristeći svoju maštu, pomoću daske i neograničenog broja metara sisala, da biste izgradili zid ili ravne oštrice za kandže. Sizal se lako zamjenjuje komadom starog neželjenog tepiha, a zatim će vam se samo pojačati.

Neke mačke samo vole gnječiti, a za jednu i ogrebotine valovitog kartona. Stoga, ako imate dovoljno takve dobrote – nemojte požaliti zbog svog ljubimca. Ovo je izvrsna alternativa uštrcavanju za kandže iz trgovina kućnim ljubimcima.

Pitam se:

 • uklanjanje mačaka kljova: prednosti i mane
 • kako izrezati kandže mačaka

A ako vam dopušta vaš životni prostor i svjetonazor, možete svojim ljubimcem pružiti nezemaljski užitak povlačenjem kriške ili panjeve s stabla u vaš dom. Vjerujte mi, oduševljenje vaših preljeva neće biti granica. Uostalom, vjerojatno, niste jednom primijetili kakve užitke ulične mačke clapaju oko stabla drveta.

Što se tiče mene osobno, odmah sam odlučio za sebe kakav bi mi kašljao mačka. Stoga, čim je kupila mačića, odmah je trčala u dućan. Htio sam da oštrice za kandže budu podne, da se lako kreću oko stana i da nisu samo mjesto za brusne kandže, nego i mjesto za igru ​​i opuštanje.

Pogotovo bez novca za kupnju velikog kompleksa za igru, kupio sam upravo takav divan pandž. Kao što možete vidjeti, to je široki stupac, na vrhu je polica za spavanje, s mjehurićima vise od njega. Moja mačka je vrlo zadovoljan. Odmah sam uzeo dizalicu s visinom od 75 cm, a moja odrasla mačka ima dovoljno toga. Ispod ćete saznati koliko vrijedi mačka za grebanje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: