🐈 Guabi mačka hrana - opis i sastav

Kako hraniti fosilnu mačku

Guabi mačka hrana pripada premium segmentu i prirodni je proizvod. U našoj zemlji proizvod je došao iz Brazila. Pročitajte detaljnije o sastavu hrane, preporučenim dijelovima i drugim korisnim informacijama na našoj web stranici.

Postoji nekoliko vrsta suhe hrane ovisno o potrebama mačke.:

 • za mačiće do jedne godine;
 • za odrasle mačke svih pasmina;
 • za sterilizirane mačke;
 • za perzijske mačke;
 • za uzgoj vune;
 • za mačke koje su pretile.

© shutterstock

U trgovini možete kupiti pakiranje u pakiranju od 1,5, 3 i 7,5 kg. Suha hrana za mačke i mačke kojima je potrebna prehrana prikazana je u paketima težine 0,4 i 1,5 kg.

Proizvođač je specijaliziran ne samo u mačjoj hrani, proizvodi hranu za pse, stoku, konje, glodavce, perad i ribu, punila za WC, razvija još nekoliko marki. Pronađite nove proizvode Guabi Natural može biti u 30 zemalja.

Sastav hrane Guabi

Sastav proizvoda može se naći samo na web stranici, a nije prikazan na pakiranju.

Protein je neophodan za mačku, kao i za bilo koju životinju, pa je prva komponenta na popisu pileće meso, odvojena mehaničkim sredstvima.Dodatni izvori proteina su brašno od lososa, piletina, svinjska plazma, piletina, svinjski brašno, prašak od jaja, glutena pšenice. Postotak proizvoda koji nisu navedeni.

Mačka dobiva energiju iz ugljikohidrata, njihov udio iznosi oko 25%. U hrani Gaubi, izvor ugljikohidrata je cijela bijela i smeđa riža. Riža ne uzrokuje alergije i lako se apsorbira kućni ljubimac.

Puno hranjenje nije dovršeno bez masti, životinjska i riblja ulja sadrže biljno ulje u hrani. Za normalno funkcioniranje probavnog sustava dodajte brašno od pšenice. Vitamini se nalaze u pivski kvasac. Od pulpe repe i šećerne trske dobivaju vlakna. Kako bi se hranili svježi, ekstrakt ružmarina i tokoferol su prisutni u hrani.

© shutterstock

Uzgajivači i veterinari preporučuju profesionalnu Guabi prirodnu hranu za mačke zbog prisutnosti prirodnog mesa i drugih sastojaka mesa, kompleksa vitamina i minerala. Trošak super premium hrane je relativno nizak u usporedbi sa svojim konkurentima, iako ga nije moguće kupiti u svakoj trgovini za kućne ljubimce.

Kupci sumnje uzrokovani su činjenicom da proizvođač ne navodi točno koji su nusproizvodi korišteni, mnogi su oprezni glutenom pšenicom. Životinjske masti imaju malo koristi, obično je to hranjivim tvarima što ukazuje na nisku kvalitetu sirovina. Kakvo se biljno ulje koristi također nije naznačeno, a bez njega je teško procijeniti podrijetlo, korist ili štetu proizvoda.

Proizvođač jamči da hrana sadrži sljedeću količinu hranjivih tvari i drugih tvari.:

 • Proteini – najmanje 34%;
 • Masnoća – 16%;
 • Voda – 9%;
 • Celuloza – 3,5%;
 • Kalcij – do 1,4%
 • Fosfor – do 0,65%;
 • Ash – 8%.

© shutterstock

Guabi mačka hrana sprječava stvaranje tartara. U tu svrhu doda se natrijev heksametafosfat u pripravak. S unutarnje strane, životinjska koža će hidratizirati vitamin B4 i vitamin A, a pivski kvasac učinit će kaput mekim i debelim. Limunska kiselina radi ne samo kao antioksidans, već i kao proizvod koji usporava starenje stanica.

Važnu ulogu u sastavu hrane je taurin. Sam životinjsko tijelo ne proizvodi ovu aminokiselinu, može se dobiti samo od sirovog mesa. Bitno je da mačka radi na srcu i vizualnim mišićima.Mannano-oligosaharidi podupiru crijevnu funkciju, a kalcijev karbonat se dodaje u hranu za čvrstoću kostiju i zuba.

Cijena za pakiranje hrane za 1,5 kg za odrasle mačke iznosi 610 rubalja. Ovaj trošak premium segmenta hrane smatra se vrlo pristupačnim.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: