🐈 Protein za mačke - upute za uporabu

Kako dati proteina mačiću?

Protein je proizvod koji se preporučuje za dodavanje u kućni ljubimac. Mačke, kao i njihovi vlasnici, trebaju biološke aktivne aditive za tjelesni razvoj, kontrolu bolesti i opću snagu. Protein za mačke dostupan je kao zaseban sastojak, kao i integralni dio hranjive hrane, gdje se kombinira s drugim vitaminima i dobrim sredstvima.

Proteinski dodatak za mačke osmišljen je za sljedeće svrhe.:

  • Izgradnja mišića. Aktivne tvari potiču izdržljivost i oporavak brze mišiće. Zbog toga će mačić postati zdrava i jaka mačka, spremna za igru ​​čak iu odrasloj dobi.
  • Poboljšanje stanja kože i kaputa. Protein pomaže vratiti kaput i ima pozitivan učinak na strukturu kože. Tvar se preporučuje za uporabu nakon bolesti, popraćeno osipom i gubitkom kose.
  • Pravilna stabilizacija kardiovaskularnog sustava. Mačke s proteinima u svom dnevnom izborniku manje su sklone srčanim problemima.
  • Poboljšana vizija. Vitamin kompleks štiti ljubimac od gubitka vida i jača zaštitu od infekcija oka.
  • Balansiranje metabolizma.Protein u mačjoj hrani stabilizira metabolizam tijela i smanjuje rizik od bolesti želuca i crijeva.
  • Povećajte povjerenje. Mačka češće dolazi u stresne situacije nego vlasnik. Banalna šupljina vrata zbog nacrta može dovesti do živčanog sloma. Protein eliminira učinke stresnih šokova.

© shutterstock

Bjelančevina u Royal Canin Kitty Exigent Beaphar Preferences, kada se proguta, ima pozitivan učinak na sve sustave, jača ih. To je ključni element uključen u proces "izgradnje" svih organa. Ako tvar nije dovoljna, mačje tijelo umjesto toga troši bjelančevino tkivo, što slabi imunološki sustav, dovodi do brze potrošnje energije i poremećaja metaboličkih procesa.

Uz konstantan unos hranjivih tvari, mačka je zaštićena od potkožnog stvaranja masnoća. To je čest problem kod kućnih ljubimaca koji su prošli sterilizaciju, kada se aktivnost životinje smanjuje i apetit se povećava. Protein inicira interes za igre i aktivnosti, pomaže mačiću da ostane u formi.

Davanje proteina mačkama preporučuje se čišćenje tijela kolesterola i poboljšanje djelovanja vitamina E i C čiji je zadatak očistiti i ukloniti toksične spojeve.

Kako pravilno primijeniti

Tipično, protein tretman se može naći u sastavu posebne suhe hrane, koja također sadrži kompleks drugih vitamina. Alternativna opcija su pilule i tekuće formulacije. Lijek beafar otapa se u hrani ili vodi, pa se ne pojavljuju praznine s hranom.

Okus proteinske komponente ne uzrokuje neprijateljstvo u mačiću. Problem se može dogoditi ako mačka ne prihvaća suhu ili tekuću hranu., Stoga, proizvod bi trebao biti odabran uzimajući u obzir značajke dnevnog izbornika pahuljastog kućnog ljubimca.

© shutterstock

Protein se daje dva ili tri puta dnevno u brojnim obrocima. Razumjeti zašto se proteina za mačku može provesti za nekoliko tjedana, kada kućni ljubimac postaje aktivniji i razigraniji.

Kontraindikacije i nuspojave od prehrane bjelančevina se ne promatraju. Teško je spriječiti predoziranje: prirodni sastojak nije zarazna, mačka neće namjerno jesti.

Ključno pravilo je uvjeti čuvanja. Medicinska hrana i dodataka se prodaju suhim i podrazumijevaju skladištenje u stabilnoj sobnoj temperaturi, na tamnom, izoliranom mjestu.

Dodatci proteina su osobito korisni za mačiće čija se tijela formiraju, što određuje buduće rizike.Mlada mačka s imunitetom i jakim mišićima jamči dugovječnost i minimalni rizik za zdravlje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: