Odlučili ste kupiti mačića?

Jeste li spremni kupiti mačića?

Ove jednostavne i jednostavne preporuke pomoći će vam da donosite pravu odluku i odgovorite na pitanje … Jeste li spremni kupiti mačića?

Ako razmišljate o tome da imate mačića, onda PRVI i najvažnija stvar trebate zapamtiti: mačić će rasti! Neće ostati beba zauvijek. Morate shvatiti da ste sebi prijatelji, za koje morate biti odgovorni za 9 – 12, ili čak i više godina. Ovo nije stvar, a ne igračka koju možete odbaciti kao beskorisno!

Također morate biti spremni za materijalne troškove koji su potrebni za pravilno držanje kućnog ljubimca. Troškovi se mogu povećati ako odaberete neku vrlo zdravu životinju. Da biste to spriječili, pročitajte članak o tome kako odabrati pravi mačić ili kako nazvati mačića.

Ponekad životinja može pružiti određene neugodnosti, primjerice, kućni ljubimac se može razboljeti i morat ćete odraditi slobodan dan na poslu ili odbiti od planiranih aktivnosti, jer ćete morati otići u veterinarsku kliniku ili se brinuti o mačiću kod kuće.

Mačić, kada se igra, može slomiti omiljenu vazu mame ili napraviti par udaha na vašem omiljenom džemperu.Na kraju, može se pokazati da dijete pati od alergije na vunu i u najboljem slučaju – ponudit ćete divan mačić rodbini i prijateljima, au najgorem slučaju – siromašni klinac jednostavno može biti zalutala životinja … primjeri su dosta.

Bit će zanimljivo:

  • pravila za hranjenje mačića kod kuće;
  • kako hraniti mačku;
  • kako se okupa mačiću.

Stoga se morate iskreno odgovoriti: "Jesam li spreman za određene poteškoće i troškove?" Vjerujte mi, sve dok odgovor nije definitivno potvrdan, ne biste trebali započeti kućnog ljubimca! Spremni ste, a zatim pročitajte članak: prva mačka: uzmi mačića ili odraslu osobu.

Osobno smo "procijenili" sve pro i kontra za oko mjesec dana, ali sada nema problema i nepotrebnih pitanja. Svatko je sretan i sretan.

Usput, ne zaboravite na pitanje cijene. Pročitajte članak o troškovima mačića.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: