🐈 Izvršavanje za mačke - upute za uporabu

Izvršeno za mačke – upute za uporabu i doziranje lijeka

Execane je učinkovit lijek koji se koristi u veterinarskoj medicini za liječenje akutnih i kroničnih bolesti kože. Lijek je prikladan za mačke bilo koje dobi. Ne preporučuje se uzimanje lijeka u trudne i dojilne mačke. Dozu lijeka propisuje veterinar nakon dijagnosticiranja prirode bolesti kože. Uz dugotrajno korištenje lijekova moguće je predoziranje lijekova, što negativno utječe na tijelo životinje.

  • 1. Opis lijeka
  • 2. Indikacije i kontraindikacije za uporabu, nuspojave
  • 3. Upute za uporabu
  • 4. Doziranje i režim doziranja

1 Opis lijeka

Eczekan – učinkovit lijek za liječenje životinja. Ovaj lijek proizvodi Ceva Sante Animale. Zemlja podrijetla – Francuska. Ovaj lijek dostupan je u obliku kocke koja je namijenjena za oralnu primjenu.

U strukturi ovaj lijek ima aktivne i dodatne tvari. Dodatna supstancija lijeka je saharoza, koja se u proizvodu prikazuje kao punilo. Učinak ovog lijeka na tijelo kućnog ljubimca je kako slijedi: aktivni sastojci lijeka brzo se apsorbiraju u crijeva životinja, ulaze u krv,ukloniti upalu u tkivu i vratiti njihovu strukturu. Lijek je dostupan u veterinarskim ljekarnama strogo po receptu.

Aktivne tvari uključuju:

  • deksametazon;
  • nikotinamid;
  • piridoksin hidroklorid;
  • metionin.

PreporučeniKapi za oči za mačke i mačke zbog suzenja, upale, zaraznih bolesti

2 Indikacije i kontraindikacije za uporabu, nuspojave

Indikacije za uporabu ovog lijeka su kožne bolesti. Kontraindikacije uključuju netoleranciju kod barem jedne komponente lijeka, dijabetesa, bolesti infektivne prirode, trudnoće i laktacije. Nuspojave od uzimanja lijekova nisu otkrivene.

Uz pogrešnu dozu lijeka predoziranje je moguće. Uz to su simptomi kao što su: edem, bolesti gastrointestinalnog trakta, konvulzije i povećani tlak, atrofija / distrofija mišića, zatajenje srca. Pri uzimanju lijekova možete osjetiti simptome poremećaja prehrane, povećanu žeđ i povećanu formiranost urina. Neke životinje mogu biti alergične nakon uzimanja lijeka, što je popraćeno povraćanjem. Slijedite upute za uporabu.

PreporučeniUpute za uporabu lijeka Zaustaviti svrbež za mačke

3 Upute za uporabu

Morate se pridržavati pravila sigurnosti pri radu s lijekovima. Operite ruke sapunom i vodom prije korištenja proizvoda. Lijek treba dati životinji iz ruku, dodati u hranu ili razrijediti u vodi.

Nakon završetka rada s lijekom, trebali biste oprati ruke sapunom i vodom. Ljudi koji imaju povećanu osjetljivost na lijek ili njegove komponente trebaju izbjegavati izravan kontakt s lijekom. U slučaju prijama lijekova na sluznice, potrebno je isprati točke kontakta s velikom količinom vode.

U slučaju prisilnog gutanja lijeka u tijelu potrebno je hitno potražiti pomoć stručnjaka u najbližem medicinskom objektu. Liječnici preporučuju izbjegavanje preskakanja lijekova jer smanjuje učinkovitost lijeka. Kada preskaču sljedeću dozu lijeka, korištenje lijeka treba nastaviti prema istoj shemi.

Uvjeti skladištenja: na temperaturi od 10 ° do 25 ° C Držite lijekove preporučene izvan dosega djece. Datum isteka: 3 godine od trenutka proizvodnje.Nakon isteka roka valjanosti od uporabe lijeka treba napustiti.

PreporučeniZaustavite stres za mačke: karakteristike i upute za uporabu

4 Doziranje i shema upotrebe

Execan dozu za mačke propisuje veterinar. Lijek je propisan u skladu s individualnim karakteristikama kućnog ljubimca. Trajanje terapije nije duže od 12 dana.

Prije nego što kupite i koristite lijek, trebate kontaktirati stručnjaka. Prije propisivanja lijeka, liječnik mora napraviti dijagnozu kako bi odredio prirodu bolesti. Ne preporuča se samo-liječenje.

Pet težinaPrvih 4 danaSljedećih 8 dana
1-5 kg1/2 kockica1/4 kockica
5-15 kg1 kockica1/2 kockica
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: