🐈 Strani bijeli: mačka fotografija, cijena, pasmina opis, lik, video, uzgajivačnice

Inozemni bijelci

Strano bijelo je pasmina koja je rezultat znanja sijamskih i monokromatskih bijelih domaćih mačaka. Budući da se te mačke nazivaju i bijela sijamska ili bijela orijentalna kratka. Ali, za razliku od ostalih apsolutno bijelih mačaka, strano bijelo nije albino i ne pati od gluhoće.

Podrijetlo pasmine

Opis pasmine Strani bijeli

Znaš li kako dobiti veterinarsku putovnicu za mačku? Pročitajte korisni članak.

karakter

Saznajte što bi trebalo biti u veterinarskom setu za prvu pomoć svog ljubimca.

Njega i zdravlje

Glavni znakovi razlike u stranoj bijeloj boji su čisti bijeli kaput i bogate plave oči. Nosa i šapa s bijelom bojom su ružičaste boje.

Istovremeno, bijela boja vune nije albinizam. Za ovu boju je odgovoran dominantan "bijeli gen". Dakle, čak i ako je jedan roditelj bijeli, mačići će biti isti. Ali ako su oba roditelja bijela, onda će neki mačići biti bijeli, a ostali – plavi.

Zapravo, to su tradicionalni sijamci s točkastom bojom – albini. U početku, svi siamski mačići su rođeni bijeli. Standardna točka boja je rezultat djelomičnog himalajskog albinizma.Njegova je suština da dijelovi tijela s visokom temperaturom ostanu bezbojni. On zamračuje samo ona područja koja se češće i brže hlade od drugih – to su njuška, uši, šape i rep. Ako siamska mačka ima masnoću, masni sloj djeluje kao izolator, a može čak i potpuno potamniti.

video

Koliko je mačka pasmina Foreign White

Gdje kupiti mačku pasmine Strani bijeli

U Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji uzgajivači orijentalnih i sijamskih mačaka često se bave uzgojem stranih internet stranica. U Moskvi, tu je i vrtić stranih stranica // orientville.ru/

U Ukrajini, postoje različite mačke mačaka sijamski, mogućnost kupnje mačaka bijele boje trebaju naučiti izravno od vlasnika. Na primjer, u Kijevu //www.daranid.com.ua/

Ako ćete kupiti stranu web stranicu putem privatne oglasne ploče, svakako dobijte povratne informacije o prodavatelju. Posebno, zainteresirani su za roditelje mačića da budu svjesni mogućih nasljednih bolesti.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: