🐈 Škotsko sklizanje imena dama i imena mačaka

Imena za djevojčice skotne mačke

Nakon stjecanja mačića, jedno od glavnih pitanja od interesa će biti kako odabrati ime za Scottish Fold mačka djevojka. Prilikom odabira imena vlasnici pokušavaju naglasiti individualnost mačića, odrediti određene osobine i pokazati svoj stav prema malom ljubljenom ljubimcu.

sadržaj

 • Što treba uzeti u obzir prilikom odabira
 • Nadimci ovisno o vrsti mačkaste kose
 • Samo za tebe
 • Opcije imena
 • Razmislite prije nego što odaberete
 • Kako odabrati nadimak
 • Kako nazvati britansku mačku ne može

Postoji velika količina informacija u mreži, koja ne samo da ima za cilj dešifriranje, nego također predlaže kako ispravno odrediti karakter mačića, koje značajke karakteriziraju pasminu Škoti, kako će se britanska mačka ponašati.

Ponekad je dovoljno odabrati ime škotske djevojke koja neće odgovarati karakteru, a vaš mali kućni ljubimac neće reagirati na odabrani nadimak tijekom čitavog života.

Kako bi ime u potpunosti obilježilo izgled, karakter mačke, potrebno je razmotriti nekoliko značajki.

© shutterstock

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira

Možete preuzeti izvornu osobu proučavanjem informacija na internetu, kao i promatranjem ponašanja vašeg mačića tijekom prvih nekoliko dana nakon što ste ga izvadili iz vrtića. Postoji nekoliko općih pravila koja se primjenjuju prilikom odabira nadimka za škotski fold mačke:

 • potrebno je uzeti u obzir da Škoti imaju vrlo razigran karakter i istodobno mačka je poslušna, lijepa i ljubazna;
 • Nadimak se mora sastojati od nekoliko riječi i biti dovoljno suglasan i sažet;
 • najbolje ime su one koje se sastoje od najviše dvije ili tri slogova;
 • Preporuča se odabir imena za škotske mačke, koje na kraju imaju slovo "i", jer će škotska mačka bolje odgovoriti na takvo ime ako sadrži čuvene zvukove i škotska mačka se brzo navikla na takav zvuk.

Novi vlasnici također primijetiti da će nadimke koje odražavaju glavne osobine karaktera malenog mačića ili odgovaraju svojoj boji biti odlično.

Nadimci ovisno o vrsti mačkaste kose

Prilikom odabira imena za škotski mačevi, vrlo često uzimaju u obzir vrstu vune koju imaju. Ako vaša škotska mačka ima pahuljasti kaput, onda je nježnija koja odgovara njenom razigranom karakteru i odgovara joj izgledu čak i nakon nekoliko godina, savršena je za nju.

Nemojte odabrati nadimke lopovnih mačaka djevojaka koje su prikladne samo za male mačiće, na primjer, Baby, Baby.

Samo za tebe

Za one koji žele preuzeti izvornu nadimak, također su prikladna i strana i domaća imena, koja se često koriste kao ime za škotsku mačku. Među takvim imenima Polja, Sonia ili Masha vrlo su popularni., Potonji je savršen za mirno uravnotežen mačić koji voli biti sam i opustiti se većinu vremena. Osim toga, za konačno ušne mačke, imena poznate glumice, junakinje omiljenog filma ili crtića mogu odgovarati.

© shutterstock

U rasadnicima često se preporučuje odabrati imena glavnih likova iz poznatih knjiga, primjerice Carmen, Margarita ili slavnih osoba, na primjer, Zemfira, Madonna ili Kylie.

To su izvrsni za predstavnike ove pasmine, budući da je sama škotska mačka prilično plemenita, lijepa i karizmatična.

Opcije imena

Ako kupite škotsku mačku u vrtiću, možete ponuditi da preuzmete prilično dugi i lijepi nadimak koji će biti napisan izravno u vašu putovnicu, a kod kuće ćete koristiti skraćenu verziju. Također možete odabrati nadimak među onima prikazanim u rodovnici, koji se sastoje od imena oca i majke mačića, što odražava njegov status i podrijetlo.

Razmislite prije nego što odaberete

Ako imate ravno lice dječaka, onda imena od poznatih filmova i djela, na primjer, Romeo, Ken, Teddy, Nadimci za mačke škotskih djevojaka pasmine nisu ograničeni na bilo koji kanon i odabrani su isključivo na temelju mašte vlasnika, ali standardne i uobičajene, kao što su Vaska ili Marusya, nisu pogodne za takve mačke.

Također je vrijedno razmotriti boju škotske mačke, jer će ime škotske mačke Asterisk izgledati smiješno ako je potpuno crn.

Osim toga, vrijedno je zapamtiti da su za mačkove nadimke sjajni – imena životinja, kao što su Chinchilla i vjeverica.Međutim, prilikom odabira takvih imena za lopovale mačke, važno je zapamtiti da boja škotske mačke mora u potpunosti odgovarati boji životinje koju zovete. Neobični nadimak koji odaberete za svog kućnog ljubimca moći će ne samo prikazati svoju originalnost i naglasiti glavne osobine karaktera.

© shutterstock

Kako odabrati nadimak

Uostalom, odabrani nadimak će u svakom slučaju biti prikazan na znaku i navikama vaše škotske mačke, a vrijedno je zapamtiti da pozivanje agresivne životinje dovoljno nadimaka, na primjer, Cyrus, automatski naglašavate neovisnost vašeg ljubimca. Vrlo često, pri odabiru imena, koriste se strane riječi, na primjer, Star, Best, Dolly. Takvi se ne koriste samo dovoljno često, nego se uklapaju u putovnicu, kao da stvaraju neku vrstu programa za škotsku mačku kada sudjeluju u budućim natjecanjima i dobivaju naslove.

Vrlo lijepo je kombinacija nekoliko imena, na primjer, Polly Bunting.

No to u svakodnevnoj uporabi neće biti vrlo pogodno i preporučuje se samo za snimanje životinjske veterinarske putovnice, a kod kuće se, u pravilu, upotrebljava skraćena verzija koja je pogodna za sve članove obitelji i koja će vam rado odgovoriti vaša mačka.

Kako nazvati britansku mačku ne može

Preporučljivo je razmotriti nekoliko savjeta koje treba slijediti prilikom odabira nadimka:

 • Ne biste trebali odabrati nadimak koji je prethodno korišten za prethodni ljubimac;
 • ne odabrati predugo i teško izgovoriti;
 • potrebno je odbiti izbor nadimaka koji sadrže velik broj konsonantnih pisama;
 • Nemojte ulaziti u veterinarsku putovnicu previše jednostavnom ako namjeravate sudjelovati u natjecanjima i izložbama u budućnosti.

Uvijek je vrijedno sjećati se svrhe za koju počnete kućni ljubimac: ako vaša mačka sudjeluje na izložbama i natjecanjima, ime škotske mačke djevojke mora biti prikladno kako bi zvuk lijepo i karakterizirao vašeg ljubimca samo s najboljom stranom. U tom slučaju Omiljeni se ne može zvati nadimak Marusya, Shurochka, Murka, Uostalom, oni će biti previše jednostavni i neće prikazivati ​​svu veličinu i značajke natjecatelja prestižnih turnira.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: