🐈 Kako ime mačka djevojka Scottish Fold

Imena i nadimci za škotski mačje

2

Ako odlučite kupiti škotski škotski mačak za sebe, onda nema sumnje u velikom ukusu! Ove drhtavice, nježne i lijepe stvorenja pravi su dar svakom vlasniku. U ovom ćete članku naučiti kako nazvati originalnu, lijepu i jedinstvenu Skitku djevojku mačke.

sadržaj

 • Opća pravila za odabir imena za mačke
 • Nestandardni pristup i kreativnost
 • Bez škotske mačke – a život nije isti
 • Jednostavno i ukusno

Opća pravila za odabir imena za mačke

Vrlo je važno odabrati ime mačke koja mu se najviše odgovara, jasno opisivala njegov karakter, ponašanje, vanjsku ljepotu i navike. Međutim, Ponekad je teško napraviti izbor, pogotovo ako morate nabaviti imena za škotski škotski mač.

Prikazana mačka pasmina razlikuje se od drugih na mnoge načine, među kojima su:

 • veličanstven izgled i aristokraciju;
 • lijep izgled, sposoban udariti nikoga;
 • ljubazna, poslušna i mirna priroda;
 • uvijek razigrano i slatko raspoloženje;
 • sanjiv i promišljen izgled.

© shutterstock

Škotsku mačku možete nazvati djevojkom u potpunosti po vlastitom nahođenju, no kada odaberete, vrijedi razmotriti nekoliko jednostavnih univerzalnih pravila koja će vam pomoći poboljšati reakciju mačke na novo ime:

 • Poželjno je da škotska mačka nazove kratko ime koje je lako zapamtiti: nemojte se odnijeti s imenima poput Marie Antoinette 10 – što ih životinje teško percipiraju;
 • nadimci koji se sastoje od samo dva slogova uzimaju korijen najpovoljnije;
 • mače Škot će sigurno voljeti ime koje završava u samoglasnika: nakon analize reakcije mačaka utvrđeno je da kućni ljubimci posebno pozitivno reagiraju na zvuk "i";
 • zavijajući zvukovi riječima privlače pažnju životinja zbog činjenice da ih podsjećaju zvukovi njihove braće;
 • morate se sjetiti imena kao što su Musichka, Dusichka itd. s vremenom će postati nevažne i zvučat će smiješno: vrijedno je razmotriti koje će ime zvuk lijepo i lijepo čak i kad je mačka stara;

Možete imenovati Skliska škotska mačka u skladu sa svojim karakterom, ponašanjem, komunikacijom i interakcijom s ljudima, što će biti relevantno u bilo kojem trenutku. Osim toga, vrlo je popularno nazvati nadimke njihovih kućnih ljubimaca na boji krzna. Na primjer, mačka Whiskasa bolje je zvati jedinstveno ime koje ne izgleda kao stereotipni nadimak – Francesca, Lucille, Luna i druge opcije.

Životinja s neobičnom bojom može se nazvati ugodnim, nezaboravnim imenom koji će razlikovati vašeg ljubimca od drugih i pokazati svoju jedinstvenost i originalnost.

Ako je mačka siva ili s plavim nijansama, možete je zvati Melissa, Cherry ili Kara po vlastitom nahođenju. Možete doći do popisa nadimaka, glavna stvar – fantazija.

Za razliku od dječaka, pahuljaste škotske dame su više graciozan, nježan i nježan. Stoga se imena za njih trebaju odabrati lakšim, prozračnim i ugodnijim za uho, kako bi naglasili prirodnu ljepotu mačaka. Možete koristiti obje domaće verzije imena, na primjer, Diana, Ksyusha, Sonya i one strane – Christie, Nancy, Lucky i drugi.

© shutterstock

Nestandardni pristup i kreativnost

Ne zaboravite da je odabir imena za škotsku mačku – individualan i vrlo poštovan proces, koji uključuje najveću pažnju i bijeg fancy.

Pokažite svoju beskonačnu ljubav i brigu o mačiću, pokažite mu koliko ste mu dragi i dragi – i on će vam odgovoriti, izraziti se ponašanjem i stavom prema vlasnicima.

Škotsku mačku jednostavno možete nazvati ime svoje omiljene glumice, pjevača ili samo nekoga kojeg se divite.Značajna popularnost se koristi za pozivanje djevojaka u obitelji i mačaka po istim imenima, kao da povezuju njihove odnose još snažnije na mentalnoj razini. Morate priznati da je prilično lijepo kad je malo dijete i lijepi mačić trčao oko stana, reagirajući na jedno ime, na primjer, Camilla.

Škotska mačka može se nazvati izvornom, odabira udruga s imenom pasmine:

 • Škotska i sve povezano s njom: Škotska, Landi, Shotli, Shotti;
 • Engleska verzija imena zemlje: Scotty, Scottlin, Sket i drugi.

I premda izgleda da postoji izvornik? Ali, čudno, vrlo malo vlasnika dolazi s takvom idejom, tako da možete biti sigurni u jedinstvenost imena vašeg ljubimca na trenutak.

Mačka zove Chanel će zadiviti sve ljubitelje modne industrije i moderne odjeće. Mnoge djevojke su samo oduševljene načinom na koji se tako pozivaju kućni ljubimci – Versace, Lanvin, Gucci i drugi. Odabir sličnog imena za mačku, bit ćete vaš čovjek na svim modnim partyjima i sastancima.

Bez škotske mačke – a život nije isti

Nemojte se obeshrabriti ako niste odmah došli do prikladnog nadimka za škotski mačić, koji bi bio potpuno u skladu s njegovim stilom ponašanja i karaktera.

Nekoliko dana kasnije, škotska mačka svladala se u vašem domu, u novom okruženju, tako da ne obraća pažnju na ono što oni nazivaju. Za to, treba mu neko vrijeme da se navikne na svoj glas, novo ime i poziciju.

Glavna stvar je da škotska mačka nije navikla odgovoriti na vašu trajnu "brisanje", jer je doista mogla pomisliti da je to nazovete. Nastava za odgovaranje na drugi nadimak bit će prilično problematična, Stoga je nužno pažljivo odabrati riječi i što je prije moguće kako biste odredili izbor najbolje opcije.

© shutterstock

Škotska mačka djevojka može se pozvati ovisno o boji njezina bojanja:

 • crna;
 • bijela;
 • siva;
 • narančasta.

Za crne mačiće Škoti bolje odgovaraju imenima crne, crne, tamne i slično. Za sivkastu ili svijetlu obojenu vunu, najbolje opcije mogu biti sljedeće: Blondi, Whitey, Bijeli, Sivi, Gretta, Grelli, Luna, Santa i drugi. Za crvene škotske mačke savršeno su prikladne nadimke poput Crvene, Reddy, Sunny, Sunny, itd.

Škoti su po prirodi vrlo uravnoteženi, smireni i poslušni. Kućica pasmina Škotske postat će pravi prijatelj i neophodan snop sreće za vas i za svoje najmilije.

Posebno pažljivo i nježno postupaju s malom djecom, kao da osjećaju svoju unutarnju lakoću i čistoću. Stoga, možete povjeriti proces maštanja i izmišljanja imena djetetu. U većini slučajeva, oni mogu doći do opcija koje nitko drugi ne bi mislili!

Ako i dalje ne možete napraviti izbor, dajte škotskoj mačiću da odabere odgovarajuće ime. Doslovno ćete osjetiti ono što joj se najviše svidjelo, slijedeći jednostavna pravila opisana u ovom članku. Životinje reagiraju sasvim drugačije čak i na zvukove koji su nam poznati, tako da nakon što pogledate njihovo ponašanje, možete naučiti i primijetiti mnogo zanimljivih trenutaka.

Jednostavno i ukusno

Previše zamršeni, upleteni i tajanstveni nadimci za životinje – tema je vrlo individualna, ovisno o željama vlasnika. Međutim, još je bolje odabrati jednostavniju i razumljiviju mogućnost. Ako ljudi oko vas stalno pitaju kako ste zvali vašeg ljubimca, to će izgledati malo čudno. I samo pomislite kako je teško doživjeti takvo ime samom životinjom, što možda jednostavno ne cijeniti vaše napore i ne reagirati na izuzetan, po vašem mišljenju, ime.

Međutim, jednostavno, potrebno je ne pretjerivati.Takva važna i plemićka pasmina uopće nije prikladna imena često korištena za mačke mačaka:

 • umanjene riječi uobičajene upotrebe: Zec, Kitty, Musichka, Murochka;
 • Najčešća ljudska imena su Olya, Anya, Natasha, Nastya i drugi.

Možda prije nego što odaberete nadimak, trebali biste se upoznati sa informacijama o tako divnoj pasmini kao što su Škoti. Možete pronaći bezbroj videozapisa snimljenih od vlasnika s ciljem hvatanja sljedećih antics njihovih kuća šaljivdžija. Osim toga, nakon što ste proučavali ključne značajke, iznenada možete pronaći prikladnu ideju i razviti fantasy.

© shutterstock

Ako ste u veterinarskoj putovnici stečeni kućni ljubimac s već registriranim imenom, koji se obično sastoji od imena generacije čistokrvnih škotskih mačaka i imena prethodnih vlasnika. Takva imena uopće nisu praktična.stoga se vrlo rijetko koristi u izvornom obliku. U ovom slučaju idealna opcija bi bila igra riječi, razne kratice i promjene u završetku.

Dakle, Elizabeth-Johnson Charlotte može se zamijeniti nekoliko imena odjednom: Elizabeth, Charlotte, Johns, Sharla, Gene, Eliza, Elise i mnogi drugi.

Nemojte se bojati eksperimentirati i graditi nove zvukove riječi, jer će zvučati vrlo melodijsko i jedinstveno.

Je li vam još uvijek teško odabrati što škotska mačka zove djevojka? Možete pronaći puno popisa, sastaviti i odabrati posebno ovisno o pasmini, a posebno predstavnicima mačke.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: