🐈 Holistička mačka hrana: hrana za životinje, pogodnosti

Holistička mačka hrana: što je to i kako su bolji

Nedavno sam sve čuo riječi poput "holizma" i "holistike". Možda me uopće ne bih zanimao ako nisam naučio da postoji holistička hrana za mačke. Kao ljubavni i brižljivi vlasnik mačke jednostavno nisam mogao pomoći, ali se pitam.

Predlažem da se upoznam sa informacijama koje sam prikupio, otkrivajući kakva je to holistička hrana.

holizam (integralni, potpuni) – to je cijela filozofija koja podrazumijeva besprijekorno jedinstvo tijela i duše između sebe i svijeta oko sebe. Glavni princip cjelovitosti formulirao je Aristotel: "Sve je više od zbroja njegovih dijelova".

Ukupna hrana za mačka klasa je klasična hrana vrhunske klase nove generacije i zauzima vodeću poziciju u hrani za hranu. Prema filozofiji holizma, tvrdnji proizvođača i cijenu takve hrane – ovo je najbolje što možete ponuditi svom ljubimcu.

Ocjena holističke mačke hrane

  1. Innova Evo
  2. Felidae
  3. Eukanuba
  4. Pronature holistički (pronature)
  5. Orijen
  6. Acana (Akana)
  7. ići

Proizvođači najboljih holista za mačke uvjeriti se da se prirodno meso koje je dio hrane uzgaja bez korištenja hormona i antibiotika.

Sastav takvog sirovina kao Innova Evo je što je bliže prirodnoj prehrani mačaka i ne sadrži bjelančevine iz biljaka, ne sadrži GMO,biljne komponente hrane su uzgojene bez toksičnih kemikalija, a štetne kemikalije se ne koriste kao konzervansi

Prednosti holističke mačke hrane

1. Sastav hrane sadrži prirodno meso (u nekim hranom, proizvođači izjavljuju do 70% visokokvalitetnog mesnog sadržaja)

2. Sadržaj prirodnih voća i bobica (jabuke, brusnice, borovnice), povrće (rajčica, bundeva, mrkva) i bilja (peršin, kamilica, ružmarin)

3. Bez sadržaja nusproizvoda

4. Sastav ne obuhvaća žitarice, a ako postoji, onda tek malu količinu smeđe neupresivane riže

5. Odsutnost biljnih proteina – soja

6. Prirodno očuvanje svih korisnih svojstava i kvalitete hrane uz pomoć vitamina E, C i ružmarina

Rezultat, koji je obećao kod hranjenja mačke sa holističkom hranom, je zdravlje kože i kaputa, probavnog trakta (prevencija proljeva u mačiću), urinogenital (prevencija urolitijaze), srčanog i mišićno-koštanog sustava životinje.

Impresivni argumenti, zar ne?

Dakle, sasvim je jasno da takva mačka hrana je skupo, općenito, cijena varira od 200 grivna (600 rubalja) za 440 grama do 2500 grivna (7500 rubalja) za paket od 7 kg.

Ali ako računate potrošnju hrane, neće biti tako skupo, jer cjelovita hrana ima visoki stupanj probavljivosti, što će osigurati da zaptivanje brtve bude manja količina hrane.

Prilikom kupnje mačje hrane holističke klase, zapamtite da je glavna stvar za koju plaćate je prirodna i kvalitetna sastojaka, stoga nemojte biti lijen za čitanje onoga što je napisano na pakiranju. I tu će biti nešto za čitanje, budući da su odgovorni proizvođači holističke hrane dužni slikati apsolutno sve sastojke.

Pročitajte više:

  • koja je mačka hrana bolja;
  • što hraniti mačku kod kuće;
  • nego hraniti perzijskog mačića.

Obratite pažnju na činjenicu da hrana ove klase ne može sadržavati žitarice, osim male količine smeđe riže, ako vidite pšenicu, zob, kukuruz i sl. – slobodno stavite ambalažu u koju ste ga odveli, zašto biste platili toliko novca za kaša.

Da biste kupili holistički feed za svog ljubimca ili ne, naravno, samo vi odlučite. Osobno, ne shvaćam holističnost kao lijek, ali ako postoji prilika, predajte svog ljubimca najbolje. Ako odlučite probati ovu prehranu,zatim se posavjetujte s veterinarkom i postupno prenesite svog ljubimca na takvu hranu.

Recenzije holističke mačke hrane

Danijel: "Ja ću ostaviti moju recenziju o Eukanuba krmi, samo sam nedavno kupio ovu hranu u isto vrijeme kao i obično Royal.Any Royal, kao i obično, uzeo torbu, a to je bio najmanji paket, tako da kažem, za uzorak.Želio sam vidjeti što je to bio skup proizvod Okus i sastav su navedeni kao piletina s jetrom, a moje mišljenje i mišljenje mačke – nismo bili prevareni! Eukanuba granule nisu veoma velike i tamne boje, one su mirisale ukusne, ništa ni okusile (provjerio vlasnik!). Eukanuba preferira. Neću kriviti, ali pokušat ću kupiti ovaj holistički ir hraniti češće. "

Oksana: "Poznati Devon Rex uzgajivači hvale su Orijenovu hranu, budući da je moja mačka vrlo izbirljiva u hrani, kad smo stigli do Orijen holistički hrane, koji je hvaljen, a odmah – o nedostatcima! To je očigledno minus, a drugo, kruške za hranjenje toliko su male i ravne da ih mačka proguta bez žvakanja.

Tamo i cijeli losos, i cijela haringa, i pollack, iskrica i grmljavina. Miris hrane je sušena riba i izgleda prilično jestivo (osobito za takvu i takvu cijenu), ali moja mačka jede s nevoljkom. Međutim, s njezinom uzbuđenosti, ovo nije minus krme, već minus mačjeg karaktera. "

Helena: "Ja sam spreman učiniti Acana pjesmu beskonačno! Imam sphynx mačka i ovaj prijatelj pokazao se kao strašna alergijska osoba, doslovno je pao na sve što smo stavili u zdjelu Prirodni proizvodi, gotova suha hrana, konzervirana hrana – sve je izazvalo alergijsku reakciju. počeli smo kušati sve vrste hrane i, oh, čudo, Acana bi se mogla zaustaviti.

Po mom mišljenju, Acana nema nedostataka: ambalaža je gusta, zatvara se i ne lomuje, granule su dovoljno velike da ih mahnito istovremeno čisti, riba hrani poput prirodne svježe ribe, sastav je savršen i mačka voli ovu hranu! Usput, u ribi Acana fosfor sadržaj je smanjen, stoga ovaj feed se preporučuje za neutered mačaka. "

Kirill: "Naša je mačka stalno imala problema s stolicom, hrana koju sam jednostavno ne probavljao, veterinar je savjetovao da pokušam prevesti mačku u holistički hranjenje.Moja polugodišnja zapažanja upućuju na to da su naše nevolje prekinute. Zanimljiva hrana sa svih strana. Za razliku od gotovo svake suhe hrane, ovo uopće nema mirisa!

Samih granula su male, masne i bez boja. No, iz nekog razloga, nedostatak mirisa ne odbije mačku – jede hranu. Kao rezultat toga, mačka je dobila težinu, stolica se vratila u normalu, a stalno se zaustavilo. "

Hranite li mačiću holistički feed? Ako jeste, podijelite svoje povratne informacije.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: