🐈 Grandorf za mačke i mačiće

Grandorf za mačke i mačiće – sastav i opis

Velika mačja hrana pojavila se ne tako davno na ruskim policama. Ovo je vrhunski proizvod koji se odnosi na holistiku. Sastoji se od tri komponente (meso, vitamine i minerale), ispunjava sve moderne standarde kvalitete. Redak hrane se može podijeliti u tri skupine – prema postotku mesa u proizvodu. Proizvodnja uopće ne koristi piletinu – često uzrokuje alergije kod životinja.

 • 1. Vrste i sastav
 • 2. Pro i kontra

1 Slučaj i sastav

Granične linije Nutorf su dizajnirane da zadovolje zahtjeve:

 • poboljšano zdravlje životinja;
 • minimalna količina sastojaka zrna u proizvodu.

Zbog toga su tehnolozi razvili razne vrste proizvoda. Grupe su podijeljene u dvije vrste – konzervirane hrane i suhe hrane, koje se, pak, razlikuju u postotku komponenti zrna u sastavu. Prema sadržaju, razlikuju se sljedeći proizvodi:

 • bezzernovye;
 • nisko zrno;
 • s malom količinom zrna i probiotika.

Riža i slatki krumpir se koriste kao izvor redovitih ugljikohidrata., To uvelike poboljšava kvalitetu proizvoda, kao u jeftinoj hrani, koristi se kukuruz, koji svojim nutritivnim svojstvima je nisko korisno punilo. Dakle, slatki krumpir i riža najbolji su izbor za količinu vitamina i minerala.Dodatak od špinata i jabuka poboljšava funkciju intestinalnog sustava. Laneno sjemenje, brusnice, riblje ulje imaju pozitivan učinak na kvalitetu vune.

Tvrtka Grandorf koristi 4 vrste mesa:

 • patka;
 • turska;
 • janje;
 • zec.

Pileće se ne primjenjuju, jer veterinari to ne smatraju prehranom. U sastavu nema govedine, jer ponekad uzrokuje alergije kod kućnih ljubimaca. Svinjska i janjetina su previše masne i zato su zabranjene za hranjenje mačića i mačaka. Pored razlika u sadržaju zrna u hrani, proizvođač unutar linije proizvoda napravio je odvajanje po godinama životinja.

Na primjer, za mačiće od tri tjedna života izdali su posebnu hranu sa 70% sadržaja mesa. S obzirom na osjetljivost malih ventrikula, proizvod sadrži samo meso od janjetine i purice. Preostalih 30% je riža (izvor vlakana), vitamini i minerali. Obvezna komponenta hrane – cikorija. Potrebno je za stvaranje crijevne mikroflore. Za odrasle kućne ljubimce do šestogodišnje dobi, nudi se hrana sa sadržajem niskog zrna, koja sadrži pivski kvasac.

Sterilizirane mačke zahtijevaju posebnu prehranu, jer su sklone tjelesnoj težini. Grandorf je razvio niske masnoće, niske masnoće i dijetetski proizvod.Takva hrana brzo zasićuje kućnog ljubimca zbog pravilnog sastava sastojaka. Za životinje s tendencijom alergije u liniji, postoji hrana s posebnim sastavom – u njemu nema alergena i žitarica. Pun je vitalnih minerala i vitamina, zdravih masti i proteina.

PreporučeniOriJen mačka hrana: glavni tipovi i upotreba

2Plus i kontra

Neosporne prednosti hrane su visoki sadržaj bjelančevina i odsutnost štetnih sastojaka. Nedostaci uključuju visoku cijenu proizvoda.

No, u budućnosti, takva hrana se konzumira sporije i ne šteti zdravlju ljubimca.

Bez glutena u proizvodima Grandorf. To je bjelančevin zamjena biljnog podrijetla koji može uzrokovati alergije. Tvrtka u osnovi ne koristi jeftine punila u svojim proizvodima i to je jasan plus proizvođaču.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: