🐈 Što dati mačiću da ne pitaju mačke - folk lijekova

Folk lijekovi da mačka nije pitala mačku

Vlasnici četveronožnih prijatelja znaju da ako je kućni ljubimac počeo hodati, onda možete zaboraviti na mjereni život. Budući da životinja može vikati cijeli dan i noć. Stoga su ljudi došli do narodnih lijekova, tako da mačka nije pitala mačku.

sadržaj

 • 9 narodnih priča
  • Proizvodne narodne metode

Postoji mnogo učinkovitih narodnih lijekova za smirivanje mačke. Starija praksa ima stotine metoda za uklanjanje tog problema.

© shutterstock

9 narodnih priča

 • Prva stvar koju trebate zapamtiti, ni u kojem slučaju ne pribjegavajte uporabi medicinskih lijekova. Oni uzrokuju nepopravljivu štetu ljubimcu. Ali narodne metode će sve učiniti bez ozbiljnih posljedica.
 • Mačka može biti omesti veseo igre., Za vrijeme vrućine, kućni ljubimac je napunjen s dodatnom energijom koja treba izbaciti. Možete kupiti nove igračke i igrati sa svojim omiljenim što je duže moguće. Tako da je umorna i ne razmišlja o suprotnom polju.
 • Neka narodna uvjerenja preporučuju smanjenje hranjenja. Tijekom tog razdoblja, pahuljasto i jesti tako malo. No, ako dajete hranu noću, vjerojatnije je da će dobiti mirni san.
 • Možete umočiti dušu životinje u hladnu vodu na nekoliko minuta.Kažu da smiruje životinju, ali ne dugo. I možete ga potpuno posušiti. Tada mačka će lizati i izgubiti puno vremena i truda. Ova popularna metoda najbolje se koristi navečer ili noću, tako da vjerojatno imate dobar san.
 • Voda s malo octom pomoći će ljubimcu neko vrijeme da ne traži ljubavnika. Mora se dodati u mačji tanjur s vodom samo malo octena.
 • Možete omesti svoje omiljene mazanjem lica maslacem, Budući da su mačke strašne u svojoj biti, odmah počnu oprati. Što će puno vremena provesti, a to će odvratiti od neugodnih zahtjeva.
 • Netko preporučuje zalijevanje vašeg voljenog da je snažno spava. Da biste to učinili, potrebna vam je 50 g votke, koja se prisilno ulijeva u usta. Pepeljasti će spavati bez stražnjih nogu i vlasnik će odmara od nepodnošljivih vriskova.
 • Možete ometati ljubimca s Valerianom, dajući joj zatvorenu bočicu. Svi znaju sklonost tim životinjama za lijekove. Provest će ga oko stana, pokušavajući barem malo lizati, što može biti odgođeno za pet sati.
 • Ali Valerian će pomoći da smiri pahuljice cijeli dan.Trebali bi ih temeljito slomiti i hraniti četveronožnu smjesu djevojke. Ona će prestati tražiti partnera i neće kriknuti.

Proizvodne narodne metode

Sljedeće narodne metode trebaju se izvoditi s oprezom kako ne bi ozlijedili genitalije mačeva. Učinkoviti narodni lijekovi:

Izbjeći ovulaciju. Ova metoda se sastoji od vode u vagini (2 cm) pamučnog brisača. Za početak, postoje preludi. Potrebno je udariti paperjast odostraga, kao da partner sjedi na njemu. Žena će tražiti ljubav, skrivajući joj leđa. Zatim morate utrljati vulva. Kada ljubimac povuče rep uz bok, osjetit će pulsiranje. I tek nakon toga morate ući u štapić. Nakon uspješnog postupka, kućni ljubimac će zazvučati i kotrljati na podu.

© shutterstock

Događaj treba ponoviti nakon 15 ili 20 minuta tijekom jednog sata. I nakon pola dana.

Ova popularna metoda je vrlo popularna i učinkovita. Glatki prestaje tražiti partnera, ali još uvijek postoje strahovi od infekcije.

Svaki vlasnik treba znati da li mačka traži muškarca, može se masirati. Stavite jedan dlan na lopaticu, drugi na početku repa i pritisnite ga na parket.Nakon 2 – 3 postupka, životinja će biti pacificirana i prestat će pitati sudu.

Molitvu za ljubav ljubimac se može smanjiti na hodanje muškog kastriranog, Nakon toga, postoje neke prednosti: zadovoljan prijatelj ne traži mačku, vlasnici ne pate s potomstvom.

Folk lijekovi i metode tako da mačka nije pitala mačka raznolika. Ovdje izbor ovisi samo o vlasniku kućnog ljubimca. Samo vlasnik može stvoriti pogodne uvjete za postojanje.

Ako je životinja pokrenuta za stan, onda je vrijedno razmišljati o sterilizaciji. To, naravno, nije popularna metoda, ali je najučinkovitija. Žena neće htjeti i pitati gospodina. Uostalom, za životinje, spolni odnos je samo prirodni instinkt, a ne podizanje potomstva.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: