🐈 Fiteks za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Fiteks za mačke

Čak je teško zamisliti da ponosni, nezavisni, kraljevski (i još 28 tisuća najznačajnijih epiteta) mačke mogu doživjeti stres. Zapravo, njihova je odstupanja očigledna, ali ako životinja na svim mogućim načinima pokazuje da pati, onda mi je dobar rob, oprostite, gospodaru, mora odmah voditi u veterinarsku ljekarnu radi umirivanja.

Fitex kapi samo su takav lijek, jer su dizajnirani da isprave nepoželjno ponašanje kod mačaka i mačića.

Upute Fitexa za mačke obavještavaju da je ovaj lijek u suštini kompleks vode i glicerina ekstrakta takvih ljekovitih biljaka kao Valerianov lijek, matičnjak, hmelj i Baikal skullcap.

Sam alat ne sadrži šećer, ali ipak je slatko za ukus. Alkohol u sastavu. Alat je crveno-smeđe boje, proizvođač ga objavljuje pakiranim u tamnim staklenkama, paket također ima kapaljku ili pipetu.

skladištenje

Fitex je dopušten na suhom, tamnom mjestu unutar godine dana od datuma proizvodnje lijeka.

Upute za uporabu

Kada je prikladno dati vašem ljubimcu Fiteks?

Kad shvatite da je udobno suživot razbijen.Na primjer, vaša mačka počela je aktivno označavati teritorij. Ili ćete sudjelovati na izložbi i želite pripremiti životinje za stresne trenutke unaprijed. Hiperaktivnost, strahovi i fobije, prekomjerno uzbuđenje, odvajanje od vlasnika, simptomi estrusa, hiperseksualnost, prijevoz, dolazak stranaca u kuću (naglasiti pravu stvar) – bilo koji od gore navedenih može se lakše doživjeti vi i ljubimac kod Fitexa.

Kako uzeti Fiteks za mačke?

Bolje – unaprijed! Zalougovremenny prijem znači pridonosi činjenici da stres jednostavno zaobilazi vaš ljubimac strani.

Kako dati Fiteks?

 • Jedna doza lijeka – 3-5 kapi.
 • 1 sat prije nego što hranite životinju, stavite Fittex na korijen jezika ili ga dajte hranom.
 • Tijekom dana Fiteks daju tri puta.
 • Tijek liječenja je 15-30 dana.

Prednosti lijekova

 • odsutnost hormona u sastavu;
 • nedostatak ovisnosti o lijeku;
 • blagi sedativni učinak bez neredovitog učinka;
 • nema kontraindikacija (o tome – niže).

Kontraindikacije i nuspojave

Nema praktički nikakvih kontraindikacija za uzimanje Fitex lijeka za mačke! Za mačiće, za trudne mačke, za mačke za njegu, lijek je apsolutno bezopasan.Jedina predostrožnost – za životinje s niskim krvnim tlakom da se uzme lijek ne preporuča se.

Nuspojave Fiteks za mačke ne uzrokuje.

Recenzije mačke fakexa

Tamila: "Počeli smo psa u vrijeme kada smo već imali mačku, a potonji su počeli histerijati, prije nego što je to bila nježna, razigrana stvorenja, a onda se pretvorila u psu koja je visjela iza namještaja. Fitex mi je bio ponuđen u apoteku, mačka je uzela kapljice bez uspjeha, a nakon nekoliko dana postala je osjetno mirnija, čak i kad je dobila psa, za koje sam jako sretan. "

Alexey: "Dopustili smo našem darivanju sedativ, ali hormonalnu, a zatim je ljekarnik bio ukočen i kupili smo Fiteks." Hranio sam mačku dvaput dnevno, ali umjesto mirovine dobio sam životinju koja se počela sranje u uglovima i vikati noću smrdljivima. za stari lijek i naša zajednička mučenja zaustavljena, kažem – ako pomaže, a ne svima, to nam nije pomoglo.

Igor: "Kao uzgajatelj, reći ću da je to jedno od najslabijih sredstava za sedacija, a mačke s jakim temperamentom neće to učiniti. Moje bengalske su je pile s užitkom, a zatim su se nastavile voziti po stanu.Štoviše, u slučaju starijih mačaka, uzeta je žuta pjena iz čeljusti usta. Očigledno, okus se nije svidio. "

Cijene na Fittexu

Alat je dobro poznat u Ukrajini i Rusiji te je prilično dostupan.

U Ukrajini, cijena boca od 7 ml – 20 UAH.

Boca od 10 ml vrijedi 58 UAH.

U Rusiji, slična pakiranja koštaju 78 rubalja i 125 rubalja.

Analozi lijekova

 • Zaustaviti stres;
 • Serene Um;
 • Nutri-Vet. "
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: