🐈 Mačja hrana za mačke: korištenje najboljih

Feline macabe za mačke: sastav i rangiranje najboljih krmiva

Savršena uravnotežena prehrana za mačku ne može se sastojati od prirodne hrane, pa čak i super-premium hrane. Samo holistički (holistički) imaju optimalni sastav, uzimajući u obzir dobna svojstva životinje. Proizvođači tih proizvoda razvili su jedinstveni koncept prema kojem niske kvalitete sirovina ne ulaze u hranu. Kad hranite mačku sa holistikom, vlasnik može biti siguran da kućni ljubimac dobiva sve elemente u tragovima koje treba. Nedostatak takvih proizvoda je trošak, koji je znatno veći od cijene konvencionalne premium hrane.

 • 1. Sastav i vrste holističkih
 • 2. Ocjena najbolje mačke hrane

1 Sastav i vrste holističkih

Holistički feedovi ne sadrže niskokvalitetne nusproizvode, razne konzervanse i neproizvedene izvore bjelančevina, za razliku od ekonomskih i premium proizvoda koji uključuju soje, kukuruz, šećer i bojila. Ne dodaju se okusi na holistički, a ugodan miris zbog prisustva prirodnih sastojaka u hrani. Proizvođači uključuju meso kao što su puretina, piletina i janjetina, a neke hrane sadrže ribu.Dakle, hrana postaje ne samo prehrana nego i hranjiva.

Za razliku od premium premium brandova kao što su Royal Canin, holistički sadrže probiotike koji pomažu u stvaranju mikroflore u tijelu i stvaraju povoljne uvjete za pravilnu probavu. Sadrže korisne sastojke u tragovima i vitamine koji osiguravaju pravilno funkcioniranje unutarnjih organa mačke. Doplate sadrže korisne sastojke poput brusnice, ulja od lanenog ulja, ružmarina, jabuka i kadulje, koji pomažu u normalizaciji probave.

Postoji nekoliko vrsta holističkih:

 1. 1. Osušiti. Sastav takvih proizvoda nedostaje umjetnih aditiva i žitarica i često sadrži nekoliko vrsta mesa. Suha hrana dolazi do okusa čak i bezbrižnih četveronožnih kućnih ljubimaca.
 2. 2. Mokro. Među mokrom hranom konzerviranu i pauchi. Nedostatak takvih proizvoda je da zahtijeva posebne uvjete skladištenja. No sastav u vlažnim paukovima i konzerviranim proizvodima je prirodan i hranjiv, za razliku od ostalih vrsta holistike. Dopušteno je miješati paukove za hranjenje sa suhim hranom.
 3. 3. Proizvodi za mačiće.Takav holistiki dizajniran posebno za aktivnu djecu i osigurati im punu prehranu.
 4. 4. Hrana za starije mačke. Ovaj proizvod pruža tijelo starijih pasa sa svim potrebnim hranjivim tvarima koje pomažu zadržati krzno, zglobove, zube u dobrom stanju i ojačati zdravlje životinje.
 5. 5. Vladar za sterilizirane i neuterirane životinje. Budući da su mačke koje su prošle sterilizaciju najizloženije hormonalnim poremećajima i određenim bolestima, preporučuju se hraniti takvim specijaliziranim proizvodima.
 6. 6. Mačka hrana s osjetljivom probavom. Sastav holističkih za mačke s probavnim poremećajima obogaćen je korisnim elementima u tragovima.

PreporučeniOriJen mačka hrana: glavni tipovi i upotreba

2 Osigurajte najbolju mačju hranu

Veterinari preporučuju najprije pozornost na sljedeće marke:

 1. 1. Akana (Acana). Proizvodi se proizvode u Kanadi, au svom sastavu postoje samo ekološki prihvatljivi proizvodi. U hrani nema žitarica i kemijskih aditiva.
 2. 2. Zlatni orao. Hrana za mačke ove marke proizvodi se u Americi, a to je prvi nutrigenomic holistički, koji su razvili nutricionisti i poznati veterini.Proizvodna linija je prilično široka, sadrži hranu za različite dobne skupine kućnih ljubimaca i medicinsku prehranu. Uz velike količine mesa, Golden Eagle sadrži svježe povrće, elemente u tragovima i dokazane izvore ugljikohidrata.
 3. 3. Origen (Orijen Cat). Feed proizveden u Kanadi, oni sadrže veliku količinu proteina i hranjivih tvari. Sastav sadrži 75% ribe ili mesa, jaja i inćuna, koji su izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Neobičan sastojak Origena je kanadsko bilje koje pomaže u normalizaciji probave.
 4. 4. PRIJE LI Prirodno. Proizvodi ove kanadske marke su bez zrna i proizvode se s 4 vrste mesa. Nedostatak GO NOW Natural je da nema redaka u liniji.
 5. 5. Prigovori. Proizvodi bez zrna sa sadržajem 80% kvalitetnog mesa i 20% povrća. Formulacija sadrži proizvode namijenjene odraslima, mačići i starijih životinja.
 6. 6. Innova mačka i mačić. Hipoalergenska hrana za mačke, proizvedena u Americi, sadrži veliku količinu proteina, kompleks vitamina, brusnica i ulja.

Ostale marke uključuju veterinarski liniju Royal Canin, prirodnu i ukusnu hranu i prirodni Guabi. Sastav ovih proizvoda sadrži malu količinu žitarica, probiotika i ljekovitog bilja.Prednost takvog hrane je da, u usporedbi s drugim holistikom, te marke imaju prihvatljiviji trošak. Iako proizvođači koriste pretežno dehidrirano meso za svoje osnove, hranjenje tih marki treba biti izabrano ako financijske mogućnosti ne dopuštaju kupnju skuplje holistike.

Prilikom odabira robne marke treba obratiti pažnju na sastav, koji mora sadržavati najmanje 70% mesa.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: