🐈 Mačka hrana Naša marka - recenzije i savjeti veterinara

Feed Recenzije Naš brand (NM) za mačke

Mačak se također pojavio u kući, a uz to se malo više problema pridodaje održavanju novog člana obitelji. Naravno, najvažnije je okružiti pažnju i brinuti se za malo slatko stvorenje, stvarajući za sve to uvjete (prehrana i njegu). Prilikom odabira hrane za mačića, mnogi se problemi pojavljuju po svom izboru. Vlasnik smatra da li je vrijedno davati meso, jetru, suhu ili vlažnu hranu. Govoreći o specijaliziranoj uravnoteženoj prehrani, razmislite o mačjoj hrani našoj marki.

O hrani Naš brand

Marka za jelo od mačaka Cat dostupna je u dvije inačice, mokro i suho. Raspon tih feedova je vrlo raznolik, tako da uvijek možete odabrati poslasticu za određenu mačku (s okusima: piletina, jetra, purica).

Ako čitate recenzije o našoj robnoj marki za mačke, većina njih je pozitivna. Vlasnici mačaka tvrde da ova krma puni hranom povoljno utječe na životinju koja obično ide u zahod, ponaša se aktivno i ne gubi sjaj njezina krzna.

Pros:

  1. Niska cijena. Mokro hrane "Naš brand" možete kupiti u prosjeku 23 rubalja (pakiranje od 100 grama), a suhi kompleksi koštati 200-250 rubalja u Moskvi za 2 kg.
  2. Raznolikost ukusa.
  3. Dobra reakcija na tijelo mačaka.

kontra:

struktura

Proizvođači NM tvrde da je njihova hrana za životinje pripada vrhunskoj klasi, no neke recenzije o našoj Brandovoj mačjoj hrani govore suprotno, procjenjujući sadržaj paketa kao gospodarstva. Pogledajmo dakle tko je u pravu, nakon proučavanja sastava hrane prema informacijama o pakiranjima, nakon što je razmotrio konzerviranu hranu.

Konzervirana hrana Naša marka za mačke (osim korisnih sastojaka) sadrži:

  • Meso i PZHP (životinjski proizvodi) – ne manje od 25%. Postotak sadržaja mesa nije visok. Kao dio toga postoje FPL-ovi, koji uključuju rogove, kljunove, kožu. Ovi elementi nisu dobro apsorbirani od strane mačaka, kako kažu veterinarski recepti;
  • Velika količina vlakana (biljna materija);
  • Zgušnjivači.

Bit će zanimljivo:

  • Recenzije Felix cat food;
  • recenzije o mačjoj hrani Origen;
  • detaljno o hranjenju mačaka.

Ako usporedimo sastav naše robne marke s hranom u gospodarstvu, meso u kojem postoji općenito nerazumljiva količina (nije naznačeno), onda se NM još uvijek ne može pripisati istoj seriji, ali se takav feed također ne odnosi na premiju.

zaključak: Naš je brand premium feed u klasi (nešto prosječno).

I dali ste kućnoj hrani kućnu hranu Naš brand, kakvo je vaše mišljenje?

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: