🐈 Drontal za mačke: recenzije, upute za uporabu, kontraindikacije

Drontal za mačke

Katkad mačka bez crva?

Ovdje imamo odgovor spremni:

Vaša mačka nije trpjela

Morate mu dati Drontal!

Mi smo više puta pisali o tome da su crvi vrebaju čak i domaće mačke koji nikada nisu prešli prag od stana i ugledao izvan samo kroz kuhinjski prozor. Jao, ali sami stalno dovodimo parazite u kuću, pa u svakom slučaju ne bismo trebali zaboraviti na redovno de-worming našeg ljubimca (i sami!). Naš zadatak je da vam kažem o svim mogućim pomagačima, a vaše pravo je odabrati najbolje od najboljih.

Pročitajte i pripreme za buhe:

  • Prva linija za mačke
  • Kapi iz buha leopard

Recenzije Drontala za mačke

Olga Sokol: Nadam se da je to rezultat redovite profilakse – svaka tri mjeseca dajemo Arkashu Drontal za jednu i pol tablete (jedna tableta namijenjena je za 4 kg težine), a mišica je godinu i pol dana, a nikada nismo otkrili znakove infekcije crvima (pah-pah-pah) Osim toga, pronašli smo pametan način hraniti lijek našem perzijskome – pokušali su ga staviti na korijen jezika prije, ali bilo je sigurnije maskirati zgnječenu pilulu ispod pasta za uklanjanje vune.

Natalya Romanenko: "Zimi sam pokupio mačića pokraj grijanja, što, pomislio sam, ne bi živio da vidi ujutro – bilo je tako loše. Isprao sam kuće, otkromila, ali sam zaboravio probuditi ih. Na savjet veterinara, dala je Drontalu za mačiće, a već idući dan izmet je bio smeđi u vidljivom svjetlu – očito su to bili komadi uništenih crva. Danas je mačka debela, dobro njegovana i ne sjećamo se o parazitima. 3 dana nakon buha. "

Igor Sych: "Moj starac ima 15 godina, ne ulazi na ulicu, ali i dalje se bavim preventivnim održavanjem." Bojim se jednom jednom šestomjesečno, a zatim se jednom godišnje prebacujem na režim – isključivo zbog poštovanja prema časnom dobu. mi yuzali ovaj lijek, nije bilo povraćanja, ali proljev, nema drugih nuspojava – glavna stvar je da provjerite datum isteka na pakiranju. "

Cijene za Drontal

Još jedna prednost Drontala za mačke, koju smo zaboravili spomenuti, je njezina dostupnost. Drontal je jednako lako kupiti i u Rusiji i Ukrajini. Štoviše, vrlo često lijek se prodaje ne samo sa cijelim blisters, nego i jedna tableta u isto vrijeme.

U Ukrajini, 1 tableta košta 70 grivna, au Rusiji – 140 rubalja (kupiti u Zoopassage).

Analozi lijekova

  • Tsestal Kat,
  • Profender,
  • Febtal,
  • Prazitsid,
  • Poliverkan.
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: